Autoherc - rasprava i novosti

Autor erobuss, Siječanj 22, 2008, 15:48:59

steyr1985

Autoherc nabavio 03 Neoplana valjda su već stigli u bazu u Grude.  Informaciju dobio od jednog njihovog vozača.

Tomek

steyr1985

Neznam  informacija od jednog njihovog vozača valjda su troosovinci sa 70-ak sjedišta, čim ih vidim javim.

steyr1985

Evo jutros viđen novonabavljeni Neoplan Euroliner troosovinac sa 74 sjedišta,   02 raspoređena u poslovnici Grude a 01 u poslovnici Čapljina na prijevozu školske djece.

martina03

cula sam od nekih osoba da ce autoherc opet vozit za njemacku jeli zna iko nesto o tome??? ???

Tlimfocit

Citat: martina03  u Siječanj 22, 2010, 00:38:55
cula sam od nekih osoba da ce autoherc opet vozit za njemacku jeli zna iko nesto o tome??? ???

otkad ne voze za njemačku?

trucker

od ljetos,mislim 8. ili možda 9. mjesec

doBUS

Dali Autoherc ima registovanu firmu u HR ???

steyr1985

martina03

zu vise za njemacku od 8 mjeseca. zadnja tura njim je bila za dortmund  :(

busfan

Zasto, nije bilo putnika? AP Mostar jos vozi, samo ne znam da li svim danima kao i kad je zajedno sa Autohercom

trucker

Citat:Zasto, nije bilo putnika? AP Mostar jos vozi, samo ne znam da li svim danima kao i kad je zajedno sa Autohercom

Paaa...u principu on ti radi ovako:uzme što mu donosi zaradu a ono što ne donosi,on ugasi....
Npr.kad je u ovoj nazovi privatizaciji kupio "Autotransport Ljubuški" (za one mlađe koji ne znaju,Autotransport je otvorio liniju za Zagreb davnih 80-ih),s tih linija je postupno izbacio vozače Autotransporta (s nekima je i danas na sudu zbog toga)a doveo neke svoje stručnjake...Sve ostale linije koje je imao Autotransport  a njemu nisu odgovarale je ukinuo,ostavio je samo onu prema Zagrebu (zlatnu koku).I ti autobusi koji voze za Zagreb nose napis Autoherca...moš mislit.Isti scenarij se sada dešava s AP Mostar....Zapravo čovjek kupuje linije...pa šta je tu čudno.To je politika firme...

steyr1985

Autoherc dobio garažne brojeve na busevima

Tlimfocit

Maloprije kroz Split je prošlo 6 buseva Autoherca prema trajektnoj luci od čega jedan Mercedes na dubrovačkim registracijama, a ostalih 5 na BiH(jedan stariji crveni MAN, jedan novi bijeli MAN, jedan troosovinac Euroliner i još 3). Vodili su hodočasnike iz župa Studenci (HR), Stolac, Gabela Polje i još dva mjesta kojima sam zaboravia imena. Pretpostavljam da su išli na ukrcaj na trajekt za Anconu, ali odredište nezam. Zna li itko gde su išli? Možda Fatima jer je uskoro taj blagdan?

elvis

Mene zanima nesto drugo,nedavno je na forum stigla informacija da su kupili tri 3-osovinca,uslikan je jedan Euroliner,i jucer je clan navi u Zadru uslikao jednog Translinera,koji tip je treci koji je stigao zajedno sa ova 2?