Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Prenosim dobru vijest s mrežnih stranica Croatia busa

PROMETOVANJE 01.04.2010. 25.03.2010.
N O VO !!!

POČETAK  PROMETOVANJA !!!

Cijenjeni putnici,

Croatia bus od 01.04.2010. započinje sa svakodnevnim prometovanjem na slijedećim linijama:

► Zagreb-Rijeka-Crikvenica-N.Vinodolski-Senj-Zadar-Murte 11.00/6.25

► Zagreb-Rijeka-Umag-Poreč-Novigrad-Rovinj

► Zagreb-Zadar-Vir 15.00/13.30

► Zagreb-Zadar-Biograd-Vodice-Šibenik-Trogir-Split 08.40/08.30

► Zagreb-Zadar-Biograd-Šibenik-Split-Makarska-Ploče-Metković-Dubrovnik 19.00/19.00

I što sam napisao prije nekoliko dana, redovito u Pregradi svaki dan vidim stari transliner, što znači da prometuje i Straža u 5.30 s povratokom u 7.30 iako tu liniju ne spominju ni dalje u voznom redu.

zlikowszky

Zaboravi sam ovo napomenuti dok je bilo svježe, ali početkom ožujka sam u Varaždinu u krugu AP-a vidio nekoliko MB O404, a ak se nevaram, neki su bili i bez tablica.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

PROFA

Citat: Konj  u Ožujak 24, 2010, 23:27:40
Da li netko zna sto se dogadja sa stecajem u CB i u kojoj je fazi?? Vec dugo nitko nista ne govori.
I koja im je konacna sudbina.....?
8) 8)

Ma mema nista vidis i sam kak je.
Tvrka ide i dalje ,dokle i kako pitanje je =jer su busevi svi pri kraju dotrajali.
A tu se tesko rijesava dugovi su ogromni.
Koliki je sad dug u momentu mozes se dogovorit sa NEOPLANOM i za te pare kupit 25 STARLINERA novi sa 4 zvijezdice i ful opremom=onda za misli!

The_Dubster

Citat: Tomek  u Travanj 11, 2010, 17:49:52
Danas u Humu Na Sutli gbr511

http://i959.photobucket.com/albums/ae71/autobusi99/IMG_2235.jpg
Auuu izgleda da je CB baš u shitu do grla dok su im busevi ovakvi :-[

PROFA

Citat: The_Dubster  u Travanj 11, 2010, 19:21:36
auuu izgleda da je CB baš u shitu do grla dok su im busevi ovakvi :-[

Jel ti znas sta pises BOGA ti.
Ovo je linija pri--GRADSKA u okolici !
A ovaj bus ne ide dalje i mislim da ce brzo u rashod!

EuroTrakker

Baš nebih rekao da je Hum na Sutli-Zagreb prigradska linija. Imaš 1h.30 min otprilike se voziti
Pozdrav iz 53nje

neoplancityliner

nemoj te se ljutit, ali mislim da je Croatia Bus jedan od lošijih prijevoznika, momentalno.... Čazmatrans, Panturist, App.... svi su u mnogo boljem stanju.... primjerice, Čazma se jako obnovila.... vozni park u međunardnom prijevozu je star tek 6 godina.... a ostatak je u prosijeku 12-13 godina.... ove godine je kupljeno 30 novih, ili novijih autobusa....  ;)

tomekk

Citat: PROFA  u Travanj 11, 2010, 19:26:53
Citat: The_Dubster  u Travanj 11, 2010, 19:21:36
auuu izgleda da je CB baš u shitu do grla dok su im busevi ovakvi :-[

Jel ti znas sta pises BOGA ti.
Ovo je linija pri--GRADSKA u okolici !
A ovaj bus ne ide dalje i mislim da ce brzo u rashod!

Ovo nije prigradska nego međužupanijska linija pošto je Hum na Sutli u Krapinsko-zagorskoj županiji.Ovakvih nekoliko translinera je bilo još prošle god kod nas u Varaždinu na posudbi, a kad su vraćeni počela je sezona pa ih je Croatia slala i na međužupanijsku Zg-Vž-Čk.Ove godine neće biti bolje.Čim počne sezona eto njih u mojim krajevima :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

fakincic

Citat: EuroTrakker  u Travanj 11, 2010, 20:03:07
Baš nebih rekao da je Hum na Sutli-Zagreb prigradska linija. Imaš 1h.30 min otprilike se voziti
I da dodam, možda bi prije spadalo u topic Razno, ali kad je već pokrenuto ovdje, neka bude:
Od AK Zagreb do Huma na Sutli je tek nešto malo više od 70 kilometara. Znači, riječ je o najkraćoj liniji. Vrijeme po voznom redu je od 1.45 do 1.55 sati, kako za koji polazak, i obično se stiže to vrijeme bez problema. I još jedna zanimljivost, ta zadnja stanica nalazi se otprilike 20-ak metara od graničnog prijelaza Hum na Sutli - Rogatec.
Zadnja stanica te linije tek se nekih 15-ak godina na tablama na autobusima navodi kao Hum na Sutli . Sve do polovice 1990-ih na tablama je pisalo kao zadnja stanica Straža (Zagreb - Krapinske Toplice - Pregrada - Straža). Naravno, ovo Straža je od tvornice stakla, koja se nekada zvala Tvornica stakla Straža, a, čini mi se od 1996., je Vetropack Straža (većinski vlasnik je švicarska grupacija staklana Vetropack).
Vozači plavih autobusa još uvijek znaju i danas češće reći da idu u Stražu. Liniju u 8.30 i 18 već šest-sedam godina voze vozači iz pregradske okolice tako da je spavanje već dugo ukinuto.

Tomek

Dali se zna tko se sve javio za kupnju Croatia busa? Molim da pišete samo ako točno znate sve zainteresirane!

PROFA

Ima Tomek par ,koji bise htjeli dokopat,ali 3 ponude su medzu vodecim,
A ja cuti na pisat na p.p.ali svi su kokuzi kak vidim i neki nude sam stare otrcane SIDER (konzerve9 i taj isti Rajko dolazi i obecava kak ce dat vozacima po 1000€ !
Samo naj vjerovarnije misli ako je iz Medzugorija i za mislja damu ne moze niko nista .Ovaj put se je prevario i ako ima 55 godina mislim da nece mu proc!

Tlimfocit

jedan Transliner od CBa upravo ostavio neku djecu u Sveučilišnom kampusu u Splitu....nažalost nisam vidia registracije jer je bio daleko

PROFA

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 02, 2010, 20:35:24
jedan Transliner od CBa upravo ostavio neku djecu u Sveučilišnom kampusu u Splitu....nažalost nisam vidia registracije jer je bio daleko

Nije CroatiaBus zaboravila nikog,nego su putnici zakasnili.A putnici imaju pravo tuzit tvrtku i po tahografu cese vidit ko je krig!
A ti ne trebas crnit ovu tvrtku jer mi smo ponos u Hrvatskoj po vozacima i uslugi,ne kao vi sta se takmicite u prometnim nesrecama! ;D ;D

Tlimfocit

Citat: PROFA  u Svibanj 02, 2010, 22:36:44
Citat: Tlimfocit  u Svibanj 02, 2010, 20:35:24

Nije CroatiaBus zaboravila nikog,nego su putnici zakasnili.A putnici imaju pravo tuzit tvrtku i po tahografu cese vidit ko je krig!
A ti ne trebas crnit ovu tvrtku jer mi smo ponos u Hrvatskoj po vozacima i uslugi,ne kao vi sta se takmicite u prometnim nesrecama! ;D ;D

ma idiote u pitanju je bila slobodna vožnja!!!!! ostavio=iskrcao

PROFA

Prvo idiote soferi nisu budale da ne prebroje putnike prije polaska,,a i svako bi rekao  u busu da nisu svi na broju!