VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

MILCHO

tramvajac 92

Poštovanje kolegice i kolege,
opet ja sa svojim problemčićima...  ;D
Jel' moguće na autobus dodati još jedna vrata?
konkretno radi se o 3. na solo i 4. na zglobnom busu.
Hvala!

MILCHO

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 21, 2010, 19:59:49
Poštovanje kolegice i kolege,
opet ja sa svojim problemčićima...  ;D
Jel' moguće na autobus dodati još jedna vrata?
konkretno radi se o 3. na solo i 4. na zglobnom busu.
Hvala!
Moguće je, ko zna raditi u 3d-u.

voznik

Toliko mi je ovaj "plinaš" lijep, da imam več ideju za VBUS. Iz moje tvornice išao je na konačnu ofenzivu u minimotovu tvornicu. Kroz tjedan dana, če biti več kot ZETovaca.

pozdrav. :)

MILCHO

Ikarus IK-115B

Korišteni pojedini elementi sa:
Ikarus IK-160P
MAN SU220 Avtomontaža (Sjedišta, krovne lampice)
Škoda 9tr (Vrata)

radio sam ga u Anim8tor-u i djelimično u Zmodeler-u.
Download: http://forum.virtualbus.info/index.php?automodule=downloads&req=idx&cmd=viewdetail&f_id=595
(Potrebna registracija)

neoplancityliner

imam jedno pitanjce..... kako bi se mogli izvesti malo ljepši autobusi u ovoj igrici, tipa Setra S 415 GT-HD ili cityliner ili travego.... ili Setra 431 DT.... ili tako nešto....  ???

Man lion's coach

ima jedna igrica zove se 18 wos haulin imaju starliner setra 417 travego, Irizar Century ....

Evo vec nekoliko pokusavam ja da je skinem, nadjem kamione, ali autobuse nikako, ako iko nesto nadje da se moze dawnload molim te posalji...HVALA

neoplancityliner

Citat: balja  u Travanj 12, 2010, 17:57:27
ima jedna igrica zove se 18 wos haulin imaju starliner setra 417 travego, Irizar Century ....

Evo vec nekoliko pokusavam ja da je skinem, nadjem kamione, ali autobuse nikako, ako iko nesto nadje da se moze dawnload molim te posalji...HVALA

evo ovako prijatelju.... 1. hvala tebi šta si mi rekao za ovu igricu..... 2. ja sam se malo potrudio pa sam našao mod za autobuse.....
evo ovako: 1. skineš igricu s bilo kojeg torrenta( u orginalu, znaći sa kamionima)
                   2. instaliras ju......
                    3. u google-u upišeš 18 wheels of steel haulin bus mod (V2) i potrudi se da nađeš free download....
sve ostalo je uživanje..... ;) ;)

MILCHO

MILCHO

Kristian01

Pozdrav ljudi....evo par slika iz vbusa:

Mercedes Benz 0325

Mercedes Benz 0305

Man 232 CNG 653

Man NL 202(592)

Mercedes 0405 GN²

voznik

Dobio sam više poruka, nek šaljem LPP-ove buseve.
Dakle, ako hočete dobiti koji bus putem e-maila, budite ljubazni i ispraznite svoj inbox. Kristjan je dobio samo jednu poruku, jer mi je 3 ostale vratilo nazad, zbog prepunog boxa kod njega.

pozdrav

Kristian01

Ispricavam se .....
Zaboravio sam izbrisati, no to je sad rjeseno...
Kad budes imao vremena posalji ostalo!

Svejedno zahvaljujem  :D :D

voznik

kristijan, ako se ne varam, imaš ti samo 20 MB velik box.

Dakle, moraš si otvoriti koji novi mail, koji ima barem 100 MB. Jer cijeli vozni park (fali mi samo citaro) je velik oko 80 MB

pozz

buSHunter795

voznik, mene pitaju ljudi gdje sam nabavio SU220, imaš li koji link da im dam da ga skinu, ili im moram ja nekako poslati preko e-maila?