Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

Slavuj

Jeste vidjeli sad nakon norijade bus ZTŠ-a?

421

Citat: Slavuj  u Svibanj 19, 2010, 12:26:00
Ista škola, isti prijevoznik, ista ikonografija upotrijebljenih sredstava uništavanja upotpunjena novim: majoneza, ketchup osim standardne: brašno, jestivo ulje, pivo...
A toliko gladnih dnevno umire u svijetu! Koja bahatost i bezobrazluk.
Radi nekih ljudi sramim se nazivati ili  biti čovjekom! 
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan1983

u podsusedu samo jedan razbijeni bus i to na liniji 116 ;D

Neprilagodjen

Danas ujutro oko pol 10 na liniji 118,bus gb 311,neki klinac 11-12 godina je zasarao zadnja sjedala i ono crno kod sjedala (iza zadnjih vrata) >:(..cini mi se da kamere hvataju taj dio iza vrata (skupa sa samim vratima)..bilo bi lijepo kad bi se pogledale kamere i poslao racun mami i tati za ciscenje  :)

221

Uz brašno, jučer je 762 krasila i zrigana prikolica. 

Slavuj

Citat: 421  u Svibanj 19, 2010, 12:51:02
Citat: Slavuj  u Svibanj 19, 2010, 12:26:00
Ista škola, isti prijevoznik, ista ikonografija upotrijebljenih sredstava uništavanja upotpunjena novim: majoneza, ketchup osim standardne: brašno, jestivo ulje, pivo...
A toliko gladnih dnevno umire u svijetu! Koja bahatost i bezobrazluk.
Radi nekih ljudi sramim se nazivati ili  biti čovjekom! 

A jebiga,tako je to svake godine. Bio sam u tom busu jer sam i ja maturant pa znam kak je bilo.

buSHunter795

hahaha, slavuje maturante, a nisi imao muda da si svoje drugare zaustaviš, još si i ti bacal brašno s njima i sad glumiš dobričinu. Budi baja i priznaj im da voliš buseve i da si na forumu pa se osramoti pred svima >:(

Slavuj

Citat: buSHunter795  u Svibanj 19, 2010, 22:22:52
hahaha, slavuje maturante, a nisi imao muda da si svoje drugare zaustaviš, još si i ti bacal brašno s njima i sad glumiš dobričinu. Budi baja i priznaj im da voliš buseve i da si na forumu pa se osramoti pred svima >:(

hahahahahaha znaju oni dobro da ja volim buseve,bez brige budi ;) meni nije bilo na kraj pameti da ja njih idem zaustavljat,jer kao prvo,bio mi je zadnji dan srednje škole i zadnja stvar na pameti mi je bio zetov bus,a kao drugo,njih se ne moze zaustavit  :D Ja nisam sigurno bacao ikakvo smece po busu,bas iz razloga sto volim buseve,barem sam tako pomogao,ili bolje receno,nisam napravio jos vece sranje.

conecto

Citat: Neprilagodjen  u Svibanj 19, 2010, 15:47:52
Danas ujutro oko pol 10 na liniji 118,bus gb 311,neki klinac 11-12 godina je zasarao zadnja sjedala i ono crno kod sjedala (iza zadnjih vrata) >:(..cini mi se da kamere hvataju taj dio iza vrata (skupa sa samim vratima)..bilo bi lijepo kad bi se pogledale kamere i poslao racun mami i tati za ciscenje  :)

Na žalost, te kamere u MAN-ovima su samo za "direktni prijenos", odnosno ne snimaju. Međutim, snimaju one u novim tramvajima i bilo je već svakakvih snimki, ali, koliko ja znam, nikad ništa na osnovi tih snimki nije sankcionirano.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Tužno je gledat ove slike nakon norijade. Koliko shvaćam, u ZET-u su još zadovoljni jer je razbijen "samo" jedan autobus i tri tramvaja. Stvarno smo jadni!
I još tetošimo te mlade kriminalce, moramo shvaćati njihove "probleme", državna matura, upisi na faks... Veliki su to stresovi, pa zašto im zamjerati razbijanje po gradu u pijanom stanju?
Naravno, nitko se ne pita kako se osjećao vozač tog autobusa dok je to trajalo.
Da su naši novi "mladi mozgovi" pokazali imalo zrelosti i osjećaja za trenutak u kojem žive, možda se mogao netko sjetiti da pod krinkom norijade iskoriste gužvu i naprave neko sranje u Varšavskoj ili na Cvjetnom trgu gdje naš grad očekuje neviđena devastacija prostora i kulturocid!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Mirta

Citat: conecto  u Svibanj 20, 2010, 09:16:15
Da su naši novi "mladi mozgovi" pokazali imalo zrelosti i osjećaja za trenutak u kojem žive, možda se mogao netko sjetiti da pod krinkom norijade iskoriste gužvu i naprave neko sranje u Varšavskoj ili na Cvjetnom trgu gdje naš grad očekuje neviđena devastacija prostora i kulturocid!

Točno tako. Suviše se napuhuje problem državne mature i upis na faks. Matura je samo ispit znanja iz srednje škole, a to je bitno i za upis na faks. Ako nisi učio tri godine, upri četvrte i nadoknadi propušteno. Ma koji stresovi mogu biti povod za uništavanje imovine i maltretiranje vozača, putnika, prolaznika?
Doista bi imalo nekog smisla da su svoj bijes usmjerili na bunt protiv uništavanja povijesne jezgre grada. Tada bi im mnogi oprostili ,,nestašluke". Ovako, svake godine beskrajan jad i bijeda.
Nikad ne reci:"Nikad!".

citaro

Citat: conecto  u Svibanj 20, 2010, 09:16:15
Tužno je gledat ove slike nakon norijade. Koliko shvaćam, u ZET-u su još zadovoljni jer je razbijen "samo" jedan autobus i tri tramvaja. Stvarno smo jadni!
I još tetošimo te mlade kriminalce, moramo shvaćati njihove "probleme", državna matura, upisi na faks... Veliki su to stresovi, pa zašto im zamjerati razbijanje po gradu u pijanom stanju?

Potpuno se slažem, iako ću ja druge godine biti maturant !

Ivan1983

jednom rječju STOKA 8)

citaro

Citat: Zetovac  u Svibanj 22, 2010, 02:22:06
jednom rječju STOKA 8)

I gore. Mislim da bi pun bus ugojenih svinja napravio manje nereda !