Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

damir050

Izgleda  ko da je prednji dio Farban , I nije dobro ofarban , vidi  ovo samo  ispod od nas gledano ispod  prednjeg lijevog Zmigavca

elvis

A koji prednji dio je mjenjan?

damir050

Nije  mijenjan nije dobro odradjeno , i  Sam  vidis

elvis

Citat: damir050  u Lipanj 12, 2010, 19:06:58
Elvise jel ovo imao  Saobracajni udes , Vidi se da je prednji dio mijenjan

Ovdje si rekao da je prednji dio mjenjan,mjenjano mu je kuciste retrovizora koje je sa MAN Lions Star 1.generacije prebaceno na ovog Neoplana,i jeste radjen taj djelic,ali uoste nije toliko bitno za spomenuti

erobuss

BUS JE U KOMADU i SASVIM JE UREDU, fotografija je valovita pa odaje dojam da je bus defektan. Pa majku mu vidite li vi išta  8)

The_Dubster

da javim da je danas za Sarajevo išao onaj transliner što ga je elvis slikao, što je eto malo neobično, jer ga barem ja u zadnjih 8-9 mjeseci nisam viđao u Sarajevu

Man lion's coach

Ja mislim da je jedno vrijeme lezao u garazi, posto ima posla odlucili su ga reg...ima dosta autobusa moglo bi se reci dobrih u njih u garazi koji leze, samo mi nije jasno sto ih ne prodaju...

elvis

Jedan njihov sofer rece prije par dana na pitanje o ucestalim kvarovima njihovih autobusa: mi ako ovako nastavimo uskoro necemo imati s cim raditi - ti autobusi su vjerovatno u kvaru pa leze,jer sigurno bi bili na putu da su ispravni

Man lion's coach

imaju vise autobusa vec vozaca :/, a kvarovi nisu nikakvo cudo, autobusi gotovo pa se i ne gase...

elvis

Autobusi se ne odrzavaju dovoljno u odnosu na obim posla koji rade,a to sto imaju vise autobusa nego vozaca je posljedica njihovih internih usteda,spremili su par ljudi u penziju,par ih je napustilo firmu,nekoliko oni otpustili i eto,za cas posla vise autobusa nego vozaca

Man lion's coach

bolje sprijeciti nego lijeciti, ali tko zna mozda dodje neke prinove, nikad se nezna....uz ovakav posao i mjere stednje novca nebi trebalo manjkati, naravno ako se firma strucno vodi, a u to nesumnjam ipak je to jedna ugledna firma....

elvis

Ugledna firma koja ne dozvoljava drugim firmama koje uredno placaju peronizaciju da svoj autobus dovezu na peron i prime putnike,nego uvedu liniju ispred te firme,pa njima pokupe putnike dok ovi kao budale cekaju na rampi,i onda kad APB-ov autobus ode dalje,rampa se spusta i ulazi autobus koji ce naravno prazan nastaviti voznju ka svom odredistu

Dalo bi se jos raspravljati o njihovom ugledu,neljubaznost vozaca prema putnicima-cast izuzecima itd. itd.

Man lion's coach

Sto se tice rampe to se moze rijesiti sudom, a sto se tice linija ja mislim da ima neko vremensko razgranicenje izmedju linije, stvarno neznam jeli to 5/10/15 minuta ili sat, ali ako se to radi tu je jedino kriv taj sto je odobrio tu liniju....vi ste bolje upuceni i to bolje znate od mene...

elvis

Nije to za rampu toliko prigustilo da ide na sud,rijeseno je na drugi nacin,ali opet kazem ugled firme je sazidan dobrim i usminkanim autobusima,taj ugled soferi su srozali do temelja svojim odnosom prema putnicima,zato sam vec negdje pisao dzaba ti najbolji autobusi ako ne znas napravit uslugu,udovoljiti zahtjevima putnika...

Man lion's coach

to je sve od pojedinca do pojedinca, ja poznajem nekolicinu vozaca i mogu reci da su prave ljudine, raja, ljudi profesionalci, nema u njih nikakve price, kad udjes u autobus pozdravit ce te kad izadjes iz autobusa ucinit ce isto i tu je sva prica..