Autoherc - rasprava i novosti

Autor erobuss, Siječanj 22, 2008, 15:48:59

steyr1985

Transliner i raspoređen je u PJ Grude vozi na relaciji Grude - Imotski.

steyr1985

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 09, 2010, 20:40:04
Maloprije kroz Split je prošlo 6 buseva Autoherca prema trajektnoj luci od čega jedan Mercedes na dubrovačkim registracijama, a ostalih 5 na BiH(jedan stariji crveni MAN, jedan novi bijeli MAN, jedan troosovinac Euroliner i još 3). Vodili su hodočasnike iz župa Studenci (HR), Stolac, Gabela Polje i još dva mjesta kojima sam zaboravia imena. Pretpostavljam da su išli na ukrcaj na trajekt za Anconu, ali odredište nezam. Zna li itko gde su išli? Možda Fatima jer je uskoro taj blagdan?
Vraćaju se iz Zadra  bilo ih je i više samo su neki svraćali u  Split a neki  direktno A/C prema Hercegovini. 

Tlimfocit

Išli su prema gradu pa mi to nije ni palo napamet. :)

steyr1985

Stigli su u Hercegovinu u ranim jutarnjim satima i naravno vozila su već u 06.00 bila spremna na svakodnevne nove zadatke.

elvis

steyr1985

Autoherc od 01.06 počeo voziti sezonsku liniju Sarajevo - Korčula , jučer vozio  njihov MB Inturo koji je smješten u PJ Sokolac.

malukecp

MAN Lion`s Coach (506-J-645) i MB INTOURO (667-T-323) vozili 30.5. učenike OŠ V.Pavlovića na ekskurziju u Pulu.

malukecp

Tko bi mogao poredati autohercove po garaznom broju???

erobuss

Citat: malukecp  u Lipanj 17, 2010, 11:34:34
Tko bi mogao poredati autohercove po garaznom broju???

Da ih imaju već bi ih poredali.  ;) U Hercegovini baš i nemare za tim, znaju napamet tablice, svi do jednog prijevoznika  >hammer<

malukecp

elvis

Posto si ti prvi primjetio te gbr prepustit cemo ti cast da ih ti poredas i objavis na forumu :)

steyr1985

malukecp

E kad bi znao oko toga ja bi ih poredao odmah :P

steyr1985

Citat: malukecp  u Lipanj 18, 2010, 10:56:23
E ako ih buseš poredao kao i ove linije onda ćeš sve uprskat.

malukecp

Citat: steyr1985  u Lipanj 19, 2010, 21:37:03
Citat: malukecp  u Lipanj 18, 2010, 10:56:23
E ako ih buseš poredao kao i ove linije onda ćeš sve uprskat.
Sta hoces,bas sam ih dobro poredao >hammer<