Autotrolejeva crna kronika

Autor nukleusri, Prosinac 01, 2007, 14:36:36

Thommo

Ne znam da li je ova slika već bila na forumu... Gdje, kad, koji GBR?
Skenirano iz novog broja "Transport magazina".

shef

Naravno da je bilo, pogledaj prvu stranicu ovog topica.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

A dal je taj isti Transport magazin naveo odakle njima ta slika ?

421

Citat: Shole  u Srpanj 10, 2010, 19:38:40
A dal je taj isti Transport magazin naveo odakle njima ta slika ?

Jamačno nije, znaš glavne urednike i njihove zamjenike.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

mivano

http://www.rijekadanas.com/traze-se-ocevici/

Traže se očevici
Jul 13th, 2010 | Kategorija: Najnovije, Vijesti

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, oko 9,15 sati u Strosmayerovoj ulici u Rijeci teže je ozlijeđena 73-godišnja Riječanka. Prilikom vožnje u autobusu gradske linije br. 6, koji se kretao u smjeru centra grada, prilikom naglog kočenja, 73-godišnjakinja je udarila tijelom u metalni rukohvat. Liječničku  je pomoć zatražila u KBC u Rijeci, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđena.

Kako bi se točno utvrdile sve okolnosti događaja policija moli očevice  da se slobodno jave policiji na broj 92 ili na broj 430-655 ili osobno u Postaju prometne policije u Rijeci. (rd)

BARCODE

To jutro autobus koji se vidi na slici vozio je S.Ž. okrenuo se na starom okretištu Podmurvice izašao iz autobusa zatvorio vrata i krenuo do kolege koji  je došao iza njega sa drugim autobusom. Kada je krenuo prema njemu autobus kreće nizbrdo najprije udara u betonski zid i stup. Što je najbolje nezaustavlja se nego kreće dalje niz ulicu udarajući u par auta koji su se našli na putu autobus se niti tada nezaustavlja kao da netko sjedi za upravljačem pa vijuga po cesti. Konačno dolazi do ruba kolnika udara u jedan niži zidić iza kojeg se nalazi veliki marun (kesten) udara u njega i tu se zaustavlja. Sreća u cjeloj ovoj priči je ta da je bio ozlijeđen samo jedan čovjek i to ako se dobro sjećam lakše.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

mivano

Je li to bio kvar ili je zaboravio na ručnu? Mislim da je to čak bilo i na HTV-u.

Shole

Ako se dobro sjećam, mislim da ga je ostavio samo na staničnoj (ručica u položaju prema gore) pa je popustila.  Kad povučeš pravu ručnu (na dole) nema šanse da otpusti.

mivano

Citat: Shole  u Srpanj 14, 2010, 21:59:21
Ako se dobro sjećam, mislim da ga je ostavio samo na staničnoj (ručica u položaju prema gore) pa je popustila.  Kad povučeš pravu ručnu (na dole) nema šanse da otpusti.
Jesu ga kaznili ?

Bari

Citat: mivano  u Srpanj 14, 2010, 22:03:46
Citat: Shole  u Srpanj 14, 2010, 21:59:21
Jesu ga kaznili ?

Vozač je dobio otkaz, a mislim da se još i po sudovima vuku.
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Citat: mivano  u Srpanj 14, 2010, 21:52:42
Je li to bio kvar ili je zaboravio na ručnu? Mislim da je to čak bilo i na HTV-u.

Mislim da je razlog taj da ručna (ili stanična) nije sjela u zubac koji drži kako treba. Na tom busu je to i kasnije bilo, ne sjedne i onda od vibracija se otkači sama od sebe... A vozač je naravno bio kriv jer nije osigurao vozilo od samopokretanja. (Kotači okrenuti na trotoar, podklocnao bus...)

tramvajac 92

Ovo me podsjeća na ono kad se je MAN NG XX2 zabio u kuću u Bakačevoj.. (u ZG)

BARCODE

Kasnije je taj autobus došlepan u garažu autotroleja sudski vještaci su odradili posao što je kasnije tu bilo neznam, ali znam podatak koji mi je rekao S.Ž. da su ljudi koji su bili u autima koje je autobus doslovno razbacao svi riđeni u  mjesecu listopadu ,a to se dogodilo upravo u tom mjesecu zato možda i nije bilo stradalih. Tko zna ima tu neka viša sila.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Shole

Citat: BARCODE  u Srpanj 15, 2010, 11:31:36
...... podatak koji mi je rekao S.Ž. da su ljudi koji su bili u autima koje je autobus doslovno razbacao svi riđeni u  mjesecu listopadu ,a to se dogodilo upravo u tom mjesecu zato možda i nije bilo stradalih. Tko zna ima tu neka viša sila.

Ovo je već malo too much

shef

Citat: shef  u Srpanj 06, 2010, 14:10:29
Viđen sad 677 gadno razbijen, prati ga Caddy u garažu.

Cijenjeni kolega mi je poslao sliku, hvala mu na tome, tablice su skinute, znači da ga jedno vrijeme nećemo vidjeti:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic