Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tomek

Danas viđen solo Barbi Maestro sa ZG registracijama, prazan kružio Zagrebom.

elvis

Danas jedan Sideral ostao u kvaru u Bradini kod Konjica,pored njega je stajao crveni teretni kombi sa natpisom globtour,a mestri su nesto ceprkali oko motora

TOMAZY

Istina,SIDERALU 661-T-415 pokvarila se turbina a meštri su to napravili ;)

Tlimfocit

Dolazak 2 nova autobusa se očekuje uskoro. Vozaći bi ovih dana kreću na drugi kraj Europe po njih.
Više informacija uskoro.

erobuss

Oba Eurobusa odmaraju u garaži, Starliner također, a hrpa buseva spremna za sutrašnje linije i turizam

elvis

Bila je negdje na forumu rasprava o blokadama,ne znam za ostale autobuse,ali Barbi sa tablicama 664-M-562 ne moze navuci 110 km/h,krajnja brzina mu iznosi oko 107 km/h

Tomek

Javlja mi kolega:

Kroz Čitluk prije nekih sat vremena su prošle dvije irmaos mote u šarama globtoura.

erobuss

Citat: Tomek  u Srpanj 27, 2010, 13:56:11
Javlja mi kolega:

Kroz Čitluk prije nekih sat vremena su prošle dvije irmaos mote u šarama globtoura.

Novi HDS-ovi potpuno su identični katnicama, svjetlosni sklopovi, sve je isto, samo nemaju 'prizemlje'  :D
Jedina zamjerka je što su portugalci, jebem ih lude, unakazili pticu tj. logo firme. Očito da im Globtour nije poslao pripremu, pa su oni nešto crtali, a to nema veze sa životom. Još imaju portugalske tablice, vjerojatno će uskoro na linije...  8)

MRAAAAAK  8-8  8-8

ist

A jel moguće vidjeti fotke  ::|
Koliko je sada prinova u floti

erobuss

Citat: ist  u Srpanj 30, 2010, 10:57:46
A jel moguće vidjeti fotke  ::|
Koliko je sada prinova u floti

Bit će, sinoć mi je u prvom planu bila klopa  ;D
Kupili su 4 autobusa u samo mjesec dana, a investicija je teška najmanje milijun i kusur €urića !!!  bus123

erobuss

Večeras sam vidio da je zatvorena globtourova poslovnica u središtu Međugora. Tu je bila uprava od njihovog osnutka, pa sve dok nisu napravili vlastitu garažu. Do neki dan tu su se mogle kupiti karte. Sad je tu netko otvorio butik.
Budući da se AK Međugorje gradi punom parom, vjerujem da će otvoriti novu baš tamo...

Man lion's coach

Zanima me dali je globtour odvezao igrace F.K. Lokomotiva iz Mostara u Norvesku ?

erobuss

Danas 10-ak njihovih autobusa vozi turiste po Međugorju i okolici. Između silnih Siderala i novi Barbi Maestro/2

Btw. Sideral  198-E-195 danas na liniji za Split, stao u Čitluku, zadnji desni kraj se dobro nakrivio. Vjerojatno je problem sa zrakom. Došao je do Međugorja, je li nastavio za ST ne znam  :)

Tlimfocit

E sad bi bilo vrijeme da se napravi i web-stranica. Firma koja ima preko 50 autobusa i 100 zaposlenih i koja drži podosta međunarodnih linija ne može sebi dopustiti da ima onako jadnu stranicu. Na adresi www.indijanac.hr bila je jedno vrijeme postavljeno nešto što je trebalo postati nova web-stranica i izgledalao je besprijekorno (samo je još nekoliko stvari trebalo dovršiti), ali je i to maknuto. Dizajn sadašnje stranice je neatraktivan i općenito jako loš, a tekst na naslovnoj stranici je napisan prije 3 godine. Nabavljaju se autobusi, otvaraju se linije, ali sve bi to puno bolje i dalje imalo odjeka da je objavljeno na službenoj web stranici. Nadam se da će ona stranica postavljena pa maknuta sa www.indijanac.com biti dovršena i vraćena.

erobuss

Upravo prema ZG otišao Barbi Maestro/3. Bus je ludilo, unutrašnje osvjetljenje je nešto najbolje što sam do sad vidio. Prva liga  8-8
Bilo je 10-ak putnika..