Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

mate

Sreca u nesreci sto je samo 4 ljudi ozlijedeno, nakon one 3 nesrece koje su se ranije dogodile...
Malo o-0, ali sto mislite da li bi ova Setra mogla zavrsiti kod Hercigonje?

nidi

Citat: Berlingo  u Prosinac 17, 2009, 10:07:16
Pa odakle ti znas kojom se brzinom kamion  izbacio u pretjecajnu traku. Sta ako je vozio 60? Covjek je lijepo napisao sta su pokazale nazorne kamere. Samo ove dvije slike grozno i jezivo izgledaju. Ne trebaju nove. Ja ovo ne mogu gledati.
ovo je već stara tema ali tek sam sada ovo vidio, moram dodati da je istina da se kamion ubacio, a što se tiče vozača on je oslobođen optužbi, znam iz prve ruke jer taj vozač je pričao samnom i sada vozi blizu mene.
*****  V     O      L       V       O   *****

Tlimfocit

Vozać autobusa je bezuvjetno oslobođen svih optužbi već nekoliko tjedana nakon nesreće. Po mojim informacijama ne vozi autobus više nego radi u agenciji Globtoura.

Tomek

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

EuroTrakker

Citat: Majstor  u Kolovoz 11, 2010, 14:45:50
Šlep Štanga i u Herc tours  :)evil

I Hercegovina auto čini čuda a puno bliže od Herca
Pozdrav iz 53nje

erobuss

Berlingo

Autom je prešao u suprotni trak i podletio pod autobus
U nesreći su ozlijeđeni vozač i dvoje putnika iz automobila. U autobusu, koji se vraćao u Pulu s redovne linije iz Splita, bilo je dvadesetak putnika
18:31 | 14.08.2010. | Piše: Dijana Marić
Troje ljudi je ozlijeđeno u sudaru osobnog automobila i autobusa na državnoj cesti D-66 između Raše i Barbana u Istri. Prema neslužbenim informacijama, vozač automobila Kia Pride je oko 15.30 sati prešao na suprotnu stranu ceste i podletio pod autobus tvrtke 'Brioni'. U nesreći su ozlijeđeni vozač i dvoje putnika iz automobila. U autobusu, koji se vraćao u Pulu s redovne linije iz Splita, bilo je dvadesetak putnika. Nitko nije ozlijeđen, a brzo nakon nesreće je došao drugi bus koji je putnike prevezao u Pulu. Policija ne želi otkriti detalje nesreće iako se nagađa da su uzrok nesreće bili neprilagođena brzina i sklizak kolnik. Promet se na tom dijelu ceste odvijao usporeno, a neko vrijeme je bio i potpuno zatvoren. Normaliziran je tek u 18 sati.
http://www.24sata.hr/slika/autom-je-presao-u-suprotni-trak-i-podletio-pod-autobus_550x386n_331464.jpg

elvis

Dado

Ja mislim da je autobus od firme Sas iz Priboja..

tomekk

Naravno da kad su u pitanju nesreće nije smješno, al ovi mi je onak  ;D
Nastradao Čazmin probus
Očito im fali putnika pa pokupljaju semafore  :o jer su u autobusu bili samo vozač i jedna žena, no na sreću nema ozlijeđenih

http://www.24sata.hr/news/busom-se-zabio-u-semafor-vozac-i-zena-nisu-ozlijedeni/187930/
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga