Hrvatska-Italija-Monaco-Monte Carlo-Francuska-Španjolska

Autor tomo, Listopad 26, 2008, 13:06:39

tomo

pa očito ih potcjenjujemo jer na prvi pogled i dojam, taj bus nikako , barem ja osobno, ne mogu svrstati u visoko turistički bus bez obzira na sve njegove vrline i kvalitete... ja ga osobno nikada ne bih stavio na tu relaciju.... a što se tiče Čeha i Poljaka(manje nego Čeha) s čime dolaze na Jadran, Temsa Safari HD je bus sa *****

trucker

Citat: Tomek  u Rujan 05, 2009, 22:47:49
Ne kužim, po čemu je Safari HD lošiji od Lion's Coacha? Mislim da je općenito Safari HD daleko podcjenjen autobus, redovito sam ih viđao po Londonu sa Poljskim registracijama, a od Poljske do Engleske nije baš samo tako.

Citat: tomo  u Rujan 06, 2009, 00:05:51
pa očito ih potcjenjujemo jer na prvi pogled i dojam, taj bus nikako , barem ja osobno, ne mogu svrstati u visoko turistički bus bez obzira na sve njegove vrline i kvalitete... ja ga osobno nikada ne bih stavio na tu relaciju.... a što se tiče Čeha i Poljaka(manje nego Čeha) s čime dolaze na Jadran, Temsa Safari HD je bus sa *****

Ja bih rekao ovako: sve je danas postalo copy/paste...pa i autobusi,nema tu velike razlike.Nekada je ime značilo nešto ali danas svi proizvode svugdje,tako da se izgubila kvaliteta na račun jeftine proizvodnje (radne snage).Ovo je malo OT  8)

aaaaa

Citat: Tomek  u Rujan 05, 2009, 22:47:49
Ne kužim, po čemu je Safari HD lošiji od Lion's Coacha? Mislim da je općenito Safari HD daleko podcjenjen autobus, redovito sam ih viđao po Londonu sa Poljskim registracijama, a od Poljske do Engleske nije baš samo tako.

Ma ne kazem ja da je on los ali nije bus za tako dugu relaciju. Što se tiče napora tu nema problema podnijet ce on napor , osim toga autoput je cijelim putem a brda ima malo u Francuskoj ...
Tomek nemoj molim te da nam Poljaci a pogotovo ne Česi budu mjerilo  :) :) :)

mate

evo zasad od tisuce slika s maturalca iz Spanjolske, dvije slike koje nesto valjaju, na prvoj se vidi Temsa od Panturista koja je vozila jednu grupu iz Broda, a na drugoj slici je Van Hool, te Setra oboje s hrvatskim registracijama (tako mi je frend rekao)

te jos jedna kakva takva iz Gardalanda

ovu sam sliku dobio danas, slikano ispred svetista Crne Gospe u Spanjolskoj, inace koliko se sjecam nalazi se na tisucu i nesto metara nadmorske visine i pogled u dolinu zbilja oduzima dah...

Tomek

Katni Van Hool u Hr. ima jedini Martinčić te je to onda njegov, a S415GTHD je od Ljuštine prom-a.

ikar

Mogu potvrditi da je katni Van Hool bio tada u Španjolskoj, skupa sa vozačicom.

Tlimfocit

Citat: ikar  u Rujan 10, 2009, 22:09:15

i ja....hotel Flamingo....agencija VIPtravel....vodić khm khm :D

ikar

Citat: Tlimfocit  u Rujan 22, 2009, 22:59:16

Onda smo se mimoišli par puta u Barceloni i Cannesu.  ;)

Tlimfocit

Citat: ikar  u Rujan 22, 2009, 23:22:14

voziš? vodiš?

ikar

Citat: Tlimfocit  u Rujan 22, 2009, 23:55:43
Citat: ikar  u Rujan 22, 2009, 23:22:14

voziš? vodiš?

Putujem  ;D

maly

Evo još koja sa puta prema LLoretu

I klošari iz NICE

daf

Safari HD se pravi u vise izvedbi odnosno vanjski izgled je isti a unutra sve zavisi dacu vam i primjer u Somborskom Severtransu imaju dva komada gb404 i gb408 kada ih covjek gleda iz vana rekao bi iste su jedino kad stoje jedna pored druge onda se primjeti da je 408 nesto duza a unutra ogromna razlika, obadve imaju isti broj sjedista sto znaci da 408 ima vise prostora izmedju a i sjedista su sasvim drugacija. u obadve postoji krevet za vozaca samo sto je u 408 ogroman a i 408 ima orginal tvornicku kuhinju dok 404 nije imao pa je naknadno ugradjivan bojler za kavicu. sve u svemu sa Turcima se da pregovarati oko opremljenosti ili sto bi se reklo koliko para toliko muzike.

Ivan1983

MB 0404 eurostar

Citat: Tomek  u Rujan 10, 2009, 21:37:02
Katni Van Hool u Hr. ima jedini Martinčić te je to onda njegov, a S415GTHD je od Ljuštine prom-a.

Malo gledam starije slike ali ovo je 417 gt hd od ljuštine ;D