AP Varaždin - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:47

tomekk

Citat: Majstor  u Rujan 13, 2010, 00:15:10
Ispravak ; Man-ovi Su 263 su Gbr 601,602,603 i 604 koji su bili AP Varazdinovi
Plavi,crveni , bijeli i ?

Inače su bila 2 plava i 2 bijela s tim da su 2 bijela bila oblijepljena- 1 u narančasto (obi reklama), a drugi potpuno u crveno (spar reklama).Bilo je rečeno da ti autobusi odlaze u Čazmu, al očito ništa od toga...Srećom pa ih kod nas više nema jer su bili jako bučni i naravno bez klime, a imali su i tvrda sjedala..
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

sarggy

danas lackovic vozi liniju od ap-a bus123

tomekk

Citat:U skladu s odlukom skupštine vjerovnika AP-a u stečaju, varaždinski Trgovački sud donio je zaključak o prodaji autobusnog kolodvora u Ludbregu putem javne dražbe i po početnoj cijeni od 3,3 milijuna kuna. Na prvoj javnoj dražbi naći će se i čakovečki autobusni kolodvor, čija je početna cijena 10,8 milijuna kuna. Na isti način pokušat će se prodati i zgrada te zemljište u Murskom Središću, ali tu je početna cijena 900 000 kuna.

izvor:regionalni tjednik

Još jedna info vezana je uz Barokne večeri.Za vrijeme trajanja od 24.9. do 4.10.2010. Svaki putnik koji kupi autobusnu kartu na zagrebačkom autobusnom kolodvoru po cijeni od 69 kn ima pravo na besplatan povratak ako kartu ovjeri na AK Varaždin.Više info na ap.hr
RIP Grga

tomekk

Ovaj Iveco više ne nosi oznake Grand toursa nego AP Varaždina.Ako sam dobro vidio, gb 078
RIP Grga

tomekk

Ovih dana u AP je stiglo nekoliko prinova.Riječ je o 2 kom Isuzu Turquoise, 1 MAN Lion's Regio, 1 Neoplan Trendliner (vjerojatno ex Samoborček) te Setra 315 HDH.Setra je od privatnika Šargača, ex Molnar, rege VŽ 867-KC, gb 80 te je danas otišla za Split u 11:30 iz VŽ, no još uvijek je bez naljepnica(samo ima natpis kod vrata).Uz to, na dubravu gb 75 u one krugove tj. sunce naljepljen je logo AP u istoj boji pa mogu reći da to izgleda jako lijepo.
RIP Grga

sarggy

setra b 80 dobila ap-o natpis

tomekk

Uopće nisam mislio da je ovo tako ozbiljno  :o

Citat:Zasad nepoznati počinitelj provalio je u prostor blagajne tijekom noći, te odnio iznos od nekoliko stotina tisuća kuna.

http://www.evarazdin.hr/opljackana-blagajna-na-kolodvoru/

Btw, kolodvor u Murskom Središću prodan je gradu  po početnoj cijeni, za 889.764 kune dok za kolodvor u Ludbregu i Čakovcu nije bilo zainteresiranih te će se nova dražba održati 11.studenog.

RIP Grga

Shole

Citat:Zasad nepoznati počinitelj provalio je u prostor blagajne tijekom noći, te odnio iznos od nekoliko stotina tisuća kuna.

Jesu li novinari ovdje glupi, ili su glupi u AP Varaždinu?  Ko prvo, to mi je previše novaca za promet jednog ili dva, tri dana, a kao drugo, ako AP Vž i ima toliki promet i za što bi mi bilo jako drago, onda su stvarno retardirani što taj novac ne nose na neku banku ili Finu kao dnevni utržak.  Uglavnom sve skupa vrlo nejasno. Bit će prije da se radilo o par stotina ili tisuća kuna

tomekk

Pa to ti je bilo poslije 1. i ako uzmeš u obzir da su bili Svi sveti i da su se kupovale mjesečne karte nakupilo se love...
RIP Grga

Bari

Citat: tomekk  u Listopad 16, 2010, 16:47:43
Ovih dana u AP je stiglo nekoliko prinova.Riječ je o 2 kom Isuzu Turquoise, 1 MAN Lion's Regio, 1 Neoplan Trendliner (vjerojatno ex Samoborček) te Setra 315 HDH.Setra je od privatnika Šargača, ex Molnar, rege VŽ 867-KC, gb 80 te je danas otišla za Split u 11:30 iz VŽ, no još uvijek je bez naljepnica(samo ima natpis kod vrata).Uz to, na dubravu gb 75 u one krugove tj. sunce naljepljen je logo AP u istoj boji pa mogu reći da to izgleda jako lijepo.

Evo prinove. GB 206
KREPAT MA NE MOLAT !

tomekk

Imam pitanje.Zanima me dal netko možda zna jel gb 406 nekad bio obojan u Touringove boje??? zelenkasto, bijelo, crno??
RIP Grga

penzic

Citat: tomekk  u Listopad 16, 2010, 16:47:43

evo slike te dubrave:

http://i1181.photobucket.com/albums/x422/penzic/zatatu.jpg

tomekk

@ penzic-ovo nije ta, al sad su ionako sve dobile takve natpise  ;)

Danas je održana 2.javna dražba za bovu APT-a Čakovec koja je trenutno u AP-u.Početna cijena je bila 122 333,33kn, a dal je bilo zainteresiranih to ne znam.
Vidio sam danas na tv-u da će za vrijeme adventa vozit po gradu poseban bus.Pretpostavljam da će to biti londoner koji više nije zelen već je nedavno ofarban u crveno.
Usput, evo i malog update-a voznog parka:

gb 80 Setra S315 HDH VŽ 867-KC (Šargač, ex Molnar)
gb 203 Isuzu Turquoise VŽ 157-FI (Presečki 10-159)
gb 204 Renault Master VŽ 737-KB (Grand tours)
gb 205 Neoplan Trendliner VŽ 861-KC
gb 206 Man lion's Regio VŽ 862-KC
*fali mi drugi Isuzu, pretpostavljam gb 202 (možda VŽ 156-FI, no nisam siguran)
RIP Grga

tomekk

1.Od danas vozi katni londoner-MRAZOBUS gradom u popodnevnim satima tj od 15:30 u taktovima od pola sata s polaskom iz pavlinske ulice.
2.Svaki putnik koji kupi jednosmjernu kartu na AK ZAGREB za Varaždin ima pravo na besplatan povratak (tablica na ap.hr)
3.Kupnjom vaučera kojeg u West Gate-u zamijenite za platnu karticu ostvarujete besplatan prijevoz do navedenog shopping centra. Datume polaska i ostale informacije u vezi navdenih novosti potražite na www.ap.hr
RIP Grga

tomekk

Malo novosti  :)

Tam B 379 ima nove rege jer je izgubio jednu tablicu - VŽ 879-KC
Isuzu koji nam je falio je B 202, KR 463-FM, Presečki 10-167
Prinova je neka prastara Dubrava B 79, a ima rege od Hercovog King Longa (jel on prodan?? ) KR 310-FN.Inače potpuno je bijela s AP-ovim logom, no vidi se da je imala natpis Autotrans...
Uz to u garaži viđena nepoznata  Setra 315 HD (ili HDH) sive boje s nekom shemom, možda prinova, a možda je tu samo u prolazu....
551 danas otišao u 12:00 za Zg, no čini mi se da ga nešto mjenjač zeza.
Pošto je 630 van pogona, 552 opet radi morske linije.
Eto, toliko za danas  :)
RIP Grga