Svasta

Autor man134, Prosinac 15, 2007, 14:13:17

5AR

Bari

Hahahahaha, niste normalni  ;). Svaka čast
KREPAT MA NE MOLAT !

conecto

Netko se zaigro s Actrosom na nizbrdici u leru  8-8
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

5AR

Baždiranje tahografa  good_boy ;D

Berlingo

Priporoca Ministarstvo za zdravje.

voznik

Evo prijatelji, web stranica avtobusi.eu polako se završava. A moram još reči ovo: Od danas ujutro otvoren je i flash chat. Potrebna vam je registracija, inače nečete doči unutra.

Dakle, ako želite doči na "chat" samo posjetite ovu stranicu. Nadam se, da znate engleski. Kad se logirate u "chat", imate mogučnost prijevoda u hrvatskom jeziku. :)

To bi bilo od mene za sada sve. :)
Ako sam pogrešio bilo koju riječ u ovom topicu, nemojte mi zamijerit. :)

Bari

Kolega Berlingo u potpisu ima: Više nikad ni na jedan forum
Znači li to da nas je ponovno napustio?
KREPAT MA NE MOLAT !

flo444

Nadam se da ne s obzirom da mu je zadnja aktivnost bila danas u 12:29 :)

Mirta

Ali već dva tjedna ništa ne objavljuje, a to mu nije svojstveno.  :(

Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Berlngo je tu i nikad nece prestati  pratiti ovaj forum jer voli autobuse, a da li ce se se vratiti to ce dobro razmisliti.

Ivan1983

joj daj neseri opet........ili odi ili ostani........več je takvih ispada pun kurac........ >rigoleto<

Berlingo

O Boze, danas bas svatko moze voziti ljude. I vidim veliki odgoj, za svaku pohvalu. Hvala bivsi kolega!

jesrib

mislim da je kolega berlingo puno puno doprinjeo ovoj web stranici, sudeči po broju posteva i sudeči po kvalitetnim slikama buseva, neznam sta ga je uvrijedilo ali mislim, bar se tako vidi da je jako odan busevima. a netrebamo mi sad ko je kakav, vise manje svi smo u istim ...  isto tako moram reci, da mi se stranica puno svidja!  ::| pokrivate cijelu ex jugoslaviju a sto najvise volim, nema nacionalizma. berlingo, nastavi sa kvalitetnim poslom a i decki moderatori, samo tako naprijed!!!
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

Berlingo

Ma tu sam ja, sve pratim a imam cak i nekoliko slika. Samo da se malo priberm, valjda i ja imam pravo na zutu minutu. I ako nisam do sad, sad jesam vidio da je ovaj forum ziva zaraza i ne mogu bez njega. Fali cak i mojoj kujici koja mi je uvijek pomagala oko slika. A i deckima s onog drugog foruma bi trebalo dokazati da meni ovdje nitko ne prjeti....