Odlazak ZET-ovih autobusa u druge gradove (prodaja, poklanjanje)

Autor Tomek, Travanj 17, 2009, 20:36:47

Majstor

Nema tu logike bio je i gbr 97 isti kao oni Dubrovački pa nisu reagirali sada ovakav prijedlog Mini sa krovam bez stakala jer na niskopodnom busu nosiva rešetka je u krovu
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

Prodaju se i 501-505 (501,502,504,505 po 150 000 a 503 po 40 000 zbog havarije motora)

Portos

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 10, 2010, 16:19:21
Prodaju se i 501-505 (501,502,504,505 po 150 000 a 503 po 40 000 zbog havarije motora)
već napisano u temi "Rashodi - info i rasprava" ::|

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

ipiljek

18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

tramvajac 92

conecto

Danas je dizalica oko podne teglila gb 132 od Dubrave prema zapadu  ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Grof

M.A.N. boy

unaprijed isprika moderatorima. znam da su slike vec objavljene na forumu čzt vu, al su također vezane i za ovu temu pa ću ih još jednom objavit i tu. ako procijenite da je nepotrebno slobodno obršite. ostale slike vezane za buseve poklonjene u vukovar pogledajte na forumu čzt vu. hvala

jedan ex zetovac (dok su još bili u original boji)  VU-934-AI

a sad u novom ruhu čzt vu VU-600-L (sa izblijedilom reklamom troha dil na stražnjoj strani)

i VU-934-AI  sa grbom grada Vukovara

Tomek

Za gbr 44 i 45 znamo da su završili u Čazmatransu Vukovar, gbr 20 je poklonjen općini Babina Greda i tamo vozi, no jučer iznenađenje!!!
Prolazio sam kroz Gračac i ugledao nešto plavo, poznato u jednom dvorištu probnih ZG registracija

Radi se o ex gbr 47!!!

221

Tomek

Ovaj Sprinter nije završio u drugom gradu, ali je ex ZET
On je poklon Grada Zagreba i Zagrebačkog Holdinga Društvu Multiple skleroze grada Zagreba

buSHunter795

Jel budeš otvorio za njega posebnu temu pod 'autobusi javnih i religijskih ustanova i službi', gdje sam ja stavio preostala dva poklonjena Sprintera ???

Tomek

I nakon godinu dana ex ZET gbr 47 stoji na istom mjestu u Gračacu

mate

Sto se tice Gbr.20 koji je poklonjen Opcini Babina Greda, stanje je trenutno ovako

Citat:BANDIĆEV AUTOBUS
Krnić je svojedobno najavljivao i kupnju općinskog minibusa, a kada im je prije dvije godine zagrebački gradonačelnik Milan Bandić donirao rabljeni gradski autobus, Babogredci su se ponadali da je problem prijevoza učenika riješen. Najviše su mu se radovali učenici iz Kladavca, a razmišljalo se i da prevozi srednjoškolce do Vinkovaca. Ali od planova nije bilo ništa. Babogredci se Bandićevim autobusom nisu usrećili. Duže je bio u kvaru nego u funkciji, pa će uskoro biti ponuđen na prodaju.

izvor: http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=4&ID_VIJESTI=156653

isao sam par puta kroz Babinu Gredu, ali nikako nisam uspio naletiti na njega, a i vozaci koji su tamo prolazili rijetko su ga vidali

bus-bus

Babogredski autobus koristi se samo za potrebe udruga, istina je da je više u kvaru nego u prometu. Za neke ozbiljnije namjene jednostavno nije pouzdan pa je kao takav prevelik trošak za općinu.
Bilo je razmišljanja da se ponudi na prodaju, a dobiveni novac da se iskoristi za izgradnju sportskog terena.