RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

Gledam ja danas u kokosinjac svaki put, al nema Berlinga :-(

Mirta

Citat: Shole  u Studeni 06, 2010, 22:14:27
Gledam ja danas u kokosinjac svaki put, al nema Berlinga :-(

Nema ga u kokošinjcu, nema ga na forumu. Pa gdje je onda?
Nikad ne reci:"Nikad!".

SaNjIn

u 688 pri svakom dodavanju gasa bruji odiza ko da ima motor od Tama..tj isti zvuk pri dodavanju gasa kao i kod Tama.. ???

Shole

Vjerovatno dihtung proprdio. A na minimumu?

conecto

Ili izvod iz turbine  ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

erobuss

Mašala: Kada je Riječanka prigovorila vozaču autobusa da joj nije stao na stanici, počeo je na nju vikati i nazvao je smećem. Sva u šoku mu je rekla da će ga prijaviti Autotroleju, na što joj je bezobrazno odvratio da mu se jedino može 'napušiti k...ca'.  >hammer<

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/11/10/0117006.html?pos=n1

Ruske

1. u 659 rubovi straznjeg lijevog prozora pisaju i to nije obicna kisna voda, nego je pomjesana sa nekim blatom ili kozna sta, uglavnom voda je crna i zaflekala mi hlace >:(

2. moram pohvaliti vozaca istog busa u drugoj smjeni kako nije otvarao zadnja i srednja vrata (nije ni imao potrebe) na stanici ispod teh faxa, i tako izbjegao naguravanje klinaca koji bi se vozili do grada bez karte (ostalo ih je barem 30tak na stanici jer nisu usli na prednja) -> bio lijepo mir u busu i srednji hodnik je bio prohodan... (inace klinci udu na zadnja i od srednjih na natrag doc nemozes sve do grada dok ne izadu, plus sta vecinom rade sranja)

ikar

Citat: erobuss  u Studeni 10, 2010, 13:19:16
Mašala: Kada je Riječanka prigovorila vozaču autobusa da joj nije stao na stanici, počeo je na nju vikati i nazvao je smećem. Sva u šoku mu je rekla da će ga prijaviti Autotroleju, na što joj je bezobrazno odvratio da mu se jedino može 'napušiti k...ca'.  >hammer<

Iz pouzdanih izvora sam čuo da se priča totalno drukčije odvijala...

manoplan

Citat: ikar  u Studeni 10, 2010, 15:01:16
... što je i za pretpostaviti s obzirom na stanje nacije. Nagomilane frustracije uzrokovane visokim očekivanjima i niskim standardom sve više dolaze do izražaja na ulici. Pučanstvo ''ispaljuje'' na one koji su najmanje krivi ili bolje rečeno na one koje može  good_boy

conecto

U svakom slučaju totalno jednostrana priča, da ne kažem baš "tipična" ili u najmanju ruku "neprovjerena" jer se nitko i nije potrudi provjeriti je, nedostaje previše argumenata, a i izjave o tehnologiji "zvonjave" za izlaz nama koji znamo malo više o tome već upućuju na sumnjivu priču od strane autora teksta i same putnice sve do "Autotroleja" koji joj se ljubazno ispričao.
Jer mi znamo - vozaču zvoni (ako zvoni) samo jednom...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Svaka sličnost u priči i tekstu te isprici prijevoznika s ZETom je namjerna.
Ne dajte se Trolejevci!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

dragec52

Haj. E da se i ja malo uključim sa svojim mišljenjem. Danas sam radio prekidnu i dok sam prijavljivao razbijanje pregradnog stakla na busu naišao je naš prvi pretpostavljeni. Nisam mogao odoliti da nekomentiram članak u NL. Gospodin je čuo i vratio se i pozvao me na razgovor o toj temi.
Moram reči da je to bio naš prvi razgovor i /malo poltronstva/ moram izjaviti da je ostavio vrlo povoljan dojam na mene.
Pitao me za mišljenje o dotičnom kolegi i ja sam rekao istinu i samo istinu /moju/ da se radi o časnom kolegi i vozaču, našto je on rekao da je naš bivši šef Bleki i sadašnji P.I. također dali pozitivno mišljenje.
Upoznao me sa slučajem i znam da nam je kolega u ozbiljnim problemima. Naime što se desilo - desilo se ono što se dešava svakodnevno svima nama, na stanici nema putnika za ukrcaj, nitko ne zvoni i voziš dalje dok netko ne počne MAAAAAAAAAJMUNE, ĐUBREEEEE što nisi stao i znate već kako to ide dalje. Nastala je verbalna prepucačina i sve se to sad lomi na našem kolegi jer je putnica novinarka NL i ima mehanizam za "sitni vez". Da budem vjerodostojan u ovom postu JA NIKADA NEBIH REKAO PUTNICI IZ NL DA MI POPUŠI MOJE PIŠALO JER BIH SE BOJAO ZARAZE TAKO POGANIH USTA. Ja obično kažem PIZDURO ili već od inspiracije tog momenta - NARAVNO ako smatram da nema opravdanje za napad na mene, a ako sam svjestan svoje krivnje bez problema se ispričam i uputim putnika za zapiše vrijeme i garažni broj i obrati se Upravi. Za sada nisam bio u situaciji kao kolega samo zahvaljujući pukoj sreči. Imam dojam da će gospodin  šef Prometa pravedno odlučiti o kazni i da neće biti tako drastična kao što se nagovještava u NL. Kolega je srećom od sutra na GO i ima vremena da se skulira i da pokuša umanjiti loš dojam  kod rukovodstva. A ja sam ponukan sa tim događajem donio odluku koju od danas več primjenjujem. MENI VIŠE NE TREBA ZVONO U BUSU. Stajem na svakoj stanici bez obzira bilo putnika za ukrcaj ili iskrcaj čekam 10 sekundi i otvaram sva vrata i NEEEEMAA šanse da po tom pitanju budem tema

dragec52

Citat: ikar  u Studeni 10, 2010, 15:01:16
Citat: erobuss  u Studeni 10, 2010, 13:19:16

Ikar daj molim te javi mi se na PP jer sam vrlo zainteresiran za ovaj napad na kolegu a ujedno i na sve nas. Ako ikako možemo umanjiti njegov loš položaj. Meni je žao što moraš čitati moja razmišljanja o NL ali takav sam. razmeš kaj ne?

SaNjIn

Citat: Shole  u Studeni 09, 2010, 22:43:38
Vjerovatno dihtung proprdio. A na minimumu?
ma jok..samo pri dodavanju gasa..jednom je to već bilo al onda je jamislim škarik izgorio prdilo boh te e ko da ima remus  ;D nakon dan-dva ga zamjenili i sve opet po staru..al ovo ništa..i dalje ljepo onako zuji..

421

@dragec52
Počeo si prakticirati "bijeli štrajk", ali nikakva svrha ako to ne rade SVI kolege. Sad treba biti jedinstven u obrani digniteta vozačke struke i (do)pokazati da su svi putnici isti.Žalosno i jadno da se  jedna putnica, intetektualka i upravo ona kao osoba koja treba biti u funkciji širenja istine i uputstava kako se ponaša u sredstvima javnog prijevoza, poziva na to što je novinarka!
Čudi me tvoj stav o dokazanoj krivnji i mogućoj kazni kao da je sve gotovo, a nije!
Predlažem suočenje stranaka u sporu  kod nadležnih da se  dođe do prave istine. Zašto bi kolega ostao popljuvan bez razloga?!
Nakon  inauguracije u  savjetnika nakon posjeta spomen obilježjima Like, očekivao sam više žara u obrani vozačke struke.
Uzdaš se u "faktor vrijeme" no novinarka može biti pitbull... I vjerujem da joj to nije prvi put...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln