Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

Berlingo

Bojim se kolega da nece biti nista od tvojih nada. Tamo su mislim vec zavrsili i podigli su jednu jedinu sahtu, naravno ako sam dobro vidio. Kod one prodavaone plina.

Berlingo

Jutros su bili neki radovi u ul. M.Jadranic.

I malo prema Opatiji.

Ruske

sta je to sa 7A?

dakle...

polazak u 1510 isao u 1514, a onaj prije je kasnio 15tak min...

izadem van u 1520, cekam bus u 1524, vec znam da ce kasniti...i bus je dosao u 1559, skupa sa busom od 1542, i odmah cim su krenuli u 1600 stize bus od 1558 i krece i on, zakljucno sa 1601...

3 busa u 2 min...predivno

kakve info zasto je doslo do toga?

ikar

Neznam šta je bilo, ali u pravcu Vežice od 12.05 do 12.30 nije bilo niti jednog busa (7 i 7a).

Boki651

Ja jedino što znam da je na 652 probušena guma bila, sad ne znam koliko je to utjecalo na kolaps u liniji 7a.

kico101

Da li je netko primijetio da u Kamovoj, cca 100-njak metara od raskrižja sa Radničkom, već 3 dana nasred unutrašnje trake stoji parkiran nakrenuti kamion ZG registracija. Desni zadnji kotač je na klocnama. :o
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Da, imaš pravo, već je par dana tamo.  Valjda su brenze zapekle kad ga nemoru pomaknut

kico101

Mislim da je na dosta opasnoj poziciji. Em je nestabilan, em je slabo uočljiv noću, jer na tom mjestu se dosta auti prestrojavaju nakon što prođu raskrižje ( iz srednje trake ravno u vanjsku ili desno u unutrašnju. Ne vjerujem da ne postoje službe koje to ne bi mogle riješiti za par sati, već je riječ o očitoj nebrizi, a kada se dogodi nezgoda svi će bit krivi ( jadan kamiondžija, stabla koja zaklanjaju rasvjetu, neoprezni vozači, prepucavat će se u čijoj je nadležnosti cesta itd ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

jedan_019

Samo jedan citat iz toga teksta, odnosno naslova: "Otvara se D-404?"

Živi bili pa vidjeli  ::|

BARCODE

Jučer na liniji 5 za Drenovu vozili solo autobusi. U jutarnjim satima bilo je malo snjega pa su monotrali zamjenuti solo autobusima, ali kasnije se pokazalo da to nije baš bilo najbolje riješenje zato jer snjeg prestao padati čak se pojavilo i sunce, a putnici su se morali gužvati u solo autobusima
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Berlingo

Malo prije sitni problemi s 1A. 599 je na polasku iz grada u 15.13 zapeo na pocetku uzbrdice prije samog Ria. Razlog je dovoljno vidljiv. Motor  se zabio u starog golfa2. Policija je jako brzo dosla i napravila ocevid pa se brzo rascistilo. 599 je umjesto u 15.46 iz Marceljeve Drage krenuo u 16.20. Zanimljivo, za to vrijeme su se 584 i 585 jedan krug okrenuli na okretistu Bivio.

I da, ovaj zadnji displej je vec stara stvar i ne vjerujem da ce tako brzo proraditi, ali ocito je da vozi bez zadnjeg desnog zmigavca.

Shole

Strašno teško je bilo okrenut se u rikverc u ovu bočnu ulicu

Berlingo

Ma mogao je. Po meni tamo ima mijesta za tako nesto. Vjerovatno nije smio. Komunikacija mobitelom je ocito postojala. On je valjda ostao radi putnika u Marceljevoj, a ova druga 2 su promjenila trasu.

Dino

Dali netko zna razlog danasnjeg kasnjenja dvojke od 9 sati pa do 9:45? Mozete misliti scenarij voznje, tko stane u bus, imao je srece :P