Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

Neprilagodjen

jucer na liniji 221 vozio bus gbr 104..

conecto

Subotom i nedjeljom na 212 i inače voze 3 busa, a radnim danom 4.
3 su sasvim dovoljna i radnim danom (osobito kad su zglobni) pošto se većina putnika na velikom dijelu trase te linije može poslužiti i drugim linijama, ali dobro dođu za pričuvu kad se dogodi tramvajski zastoj ili kvar nekog od busa na prigradskim linijama koji rijetko idu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

187 na 268, 196 na 221... Koliko je to Podsusedskih autobusa posuđeno?

Izgleda da se komotno moglo ne kupiti Citelise, pripaziti na rashodu, malo drugačije raspodijeliti nove i eto rješenja.
Ako može ovako, moglo bi i onako.

Tada ZET možda ne bi bio u tolikim dubiozama i ne bi bilo potrebno plašiti ljude poskupljenjima..

Ima li informacija kada će završiti plinska kriza?

lovac27

šest ih je konstantno na liniji 268, plus dva, čini mi se da je posuđeno 8 citara iz podsuseda

Tomek

Bio malo prije do APP-a, na parkingu 3 autobusa, sve prazno ko u dane najveće redukcije.
Tužno izgledaju rashodovani 105, 132, 133 i 141, poslagani tamo na ogradi, mislim da je prerano za otpis tih autobusa.

Ivan1983

danas g.br 107 otišao u APD........znači sve ukupno oko 15-ak autobusa posuđeno buljimir

STIB

Citat: lovac27  u Studeni 27, 2010, 00:46:50
Dans 26. 11. na liniji 217 podsusedski solo bus gbr. 103, a na liniji 215 2 solo busa, gbr. 100 i gbr 65X, zanimljivo je vidjeti preko tjedna solo buseve na linijama gdje inače voze zglobni i k tome još i podsusedski:)
Možda je zanimljivo vidjeti, ali nije se baš ugodno voziti u njima (danas u 16:30 u 103 na 217 bila takva gužva da su si ljudi gazili po nogama)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

lovac27

gbr. 422 poplavio tako da sad imamo 4 plava busa u APVG (801, 422, 424, 879) i još jedna novost kao i na autobusu 815 i na 422 je broj naprijed nalijepljen na sredini...

Hoće li autobusi koji su već dugo u APVG 420-424 dobiti prvu brojku 8, kao do sada autobusi do broja 819?

conecto

Za današnji izlaz stigli su još 801 i 808.
Jučer kaotičan dan u APD, nisu izašli po jedan bus na 210,212,215,219,220,221,227,268, nisam siguran za 223 i možda još poneki vr.
Danas situacija nešto malo bolja s nekoliko dodatnih buseva, provozio za drugi navrat i 505 kojem su bočne stranice novoofarbane (bez "kreme" ispod bočnih prozora kao 525) i naravno popravljena limarija na tom dijelu.
A GDJE JE POANTA?

Tomek

Ako su ih već 19 renumerirali, onda samo notorna glusost još nekog pametnjakovića sprečava da se numerira u 8xx još ovih 5.

conecto

Postoje neke informacije da se garažni brojevi ubuduće neće mijenjati, baš nekako je to došlo u vrijeme kad su se ovi selili u APVG.
Ako dođe do velike selidbe na relaciji APP-APD nakon gradnje plinske stanice u Podsusedu (navodno prije ljeta), ovo bi mogla biti pomalo glupa situacija (barem prema numeraciji na kakvu smo do sada navikli), ali ne preostaje nam ništa drugo nego da to čekamo.
A GDJE JE POANTA?

Tomek

Koliko se sjećam ovi su preseljeni u VG kad i 170-174 u APD pa su Citari svejedno promjenili gbr.

conecto

Ne sjećam se točno, ali postoji i ova varijanta, vidjet ćemo što će se događati ubuduće jer izgleda da je na pomolu velika selidba.
A GDJE JE POANTA?

tramvajac 92

Velika selidba bi trebala prepoloviti broj pilinaša u Dubravi

Portos

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 01, 2010, 16:25:41
Velika selidba bi trebala prepoloviti broj pilinaša u Dubravi
Ne nego preseliti SVE plinaše u APP!!!

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.