Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

Shole

Nebi se čudio da ostane i pola pola nakon što se izgradi punionica u krugu APP.  Oni bi punili tamo, a Dubrava ko i do sad u Radničkoj

conecto

Svi plinaši će u APP (  8-8 ), Radnička nije nikakvo rješenje za njih, pa makar i pola od njih.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Vratili su se u promet. Jedan odmah na 268.. A ni 220 i 221 nisu bili pošteđeni.

Portos

Citat: Shole  u Prosinac 01, 2010, 18:51:08
Nebi se čudio da ostane i pola pola nakon što se izgradi punionica u krugu APP.  Oni bi punili tamo, a Dubrava ko i do sad u Radničkoj
Ionako se dnevno stizalo u Radničkoj napuniti cca 30-ak Citelisa i to jedva, nema smisla produžavati agoniju punionice u Radničkoj ukoliko se u APP sagradi punionica sa nekoliko mjesta za punjenje istodobno.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

klimama

Zbog jednog pokvarenog ventila novih 60 buseva nije se moglo 20 dana napuniti plinom, pa su umjesto njih gradom vozili stari busevi ZET-a

Zagrebom su 20 dana vozili stari busevi, a ne novi

Shole

Tomek

- U drugoj polovici iduće godine trebala bi biti gotova punionica u Podsusedu kojom bi se onda u 10 minuta moglo napuniti jedan autobus - najavljuje direktor ZET-a.

Hm, ovo ne zvuči obećavajuće, ja sam se nadao plinašima već u proljeće u APP-u, ali ovako bi to značilo još mnogo muka tokom slijedeće godine.

lovac27

Danas svašta na liniji 268: gbr. 178, 185, 207; 516, 535, 747 i nekoliko citara gII iz Dubrave 546, 549 i još 2 54....

Samo po jedan plinaš na liniji 268, 220, 221

Tomek

Izgleda da na dnevnoj bazi ovi Citari G idu iz APP u APD i nazad jer 178 je jučer bio na Zaprešiću, a prošlu nedjelju sam vidio gbr 189 na nekoj liniji sa Glavnog od APD-a da bi u ponedjeljak ujutro oko 8 ga vidio na Ilici u smjeru APP-a.. Mislim WTF, onda bi bilo bolje da je u nedjelju navečer stigao u APP pa ga sredili za izlaz u pon...

Shole

A kako obave prijelaz iz pogona u pogon?  Dal to noćni vozači-parkirači rade, ili pričuve, ili nešto deseto? I kako ih vraćaju navečer? Nije mi jasno jer ako je tebi priprema u 4:30 u garaži u Dubravi nemože ti reć kad dođeš na posao, aj skoči do Podsuseda po 189 pa ćeš s njim radit

lovac27

185 danas popodne išao avenijom Dubrovnik i na njemu je pisala linija 268 VG i skrenuo je prema Muzeju suvremene umjetnosti pokupiti prve putnike i išao rabvno prema glavnom kolodvoru. Prema tome, ni ne idu u apd

Shole

Znači da vozač koji ga vozi taj dan (prvu smjenu) ide po njega u Podsused

tramvajac 92

Citat: Portos  u Prosinac 01, 2010, 18:46:10
Citat: tramvajac 92  u Prosinac 01, 2010, 16:25:41
Velika selidba bi trebala prepoloviti broj pilinaša u Dubravi
Ne nego preseliti SVE plinaše u APP!!!
To je informacija od jednog vozača sa 115 (na kojem je opet 5 autobusa  8-8)

Majstor

Na plinskoj punionici je mijenjan motor koji pogoni kompresor za punjenje plina
Samo mi sudite pošteno !

conecto

Naravno da su posuđeni busevi parkirani u APD dok god su posuđeni. Međutim, ako netko od vozača prijavi neki kvar na popravak se voze u APP jer (valjda) ipak su to njihovi busevi. To se ne događa toliko s novim Citarima, ali s NL 263 iz 99. je situacija puno drugačija i skoro svaki dan se navažaju do radione u Podsused. Busevi iz APVG se pak bez problema popravljaju u radioni u Dubravi.
Plinara je nešto kao proradila, ali ne ide to kak bi trebalo pa se busevi pune po sat-dva. Izgleda da plinska kriza još nije završila skroz.
Novinari malo-pomalo dolaze do srži problema, pa su počeli konačno pisati o nečemu o čemu mi ovdje lupetamo već gotovo dvije godine (čak i prije nego su plinski autobusi stigli). Moguće da su do problema došli čak preko našeg foruma kao izvora informacije, a i slike uz tekst mi se čine nekako poznate (možda griješim  ??? )
Kao i obično, tekst je napravljen poluprofesionalno jer tako npr. nije riječ o nekakvom ventilu već...

Citat: Majstor  u Prosinac 02, 2010, 20:35:35
Na plinskoj punionici je mijenjan motor koji pogoni kompresor za punjenje plina

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...