Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

MAKI

na 657 crko displej
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

MB Citaro

Danas 566 na liniji 7, a iza br. 2

Berlingo

Jucer navecer prodje 614 na dvojci i gledam ga od iza. Nije da mu je displej katastrofa, on se jedva vidi. Pa bolje se vidi ona kockasta tabelica 2 u ovim starim MAN-ovima bez displeja i kad je iza uredno osvjetljeno. Ali mozemo mi pricati sta god hocemo ali zna se tko je najjaci u gradu.

MB Citaro

na  bus123 622 ne radi stražnji display

mile

Na 722 izgleda da je riknulo pozadinsko osvjetljenje na prednjem displaju. Jedva se vidi što piše. Sa strane i nazad uredno svijetli

Ruske

e danas sam njega onda vidio, nisam stigao vidjeti gbr, ali je tocno tako kako si opisao...naprijed nis, iza se vidi

MAKI

danas 619 na 25a a na bočnom displeju 20 Marčelji-Pehlin-Rijeka
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

da jucer je zablokirao bio, cak je i naprijed bilo pisalo 18b kastav kada je vozio 15:15 za hreljin pa je sole nesto lupkao pa je napisao 26 ali i dalje bocno i iza je pisalo 18b
ZvoneXp

Berlingo

722 je vidjen na ovoj nekakvoj dvojci (tako je zovu, mi ne). Nema naprijed osvjetljenja na displeju. Bar meni tako izgleda. Ima na staklu onu kocku 2. Drugo je sve uredno. A slusajte ovo. 536 je bio na ispomoci. Isao je u grad s nekom manjom tabelicom, rekao bi prigradskom. Pise veliko 3A. U gornjem redu sitno Bezjaki, onda praznina. Ispod veliko RIJEKA. Od kuda to? Iz vremena 18A? 17?Ja to prvi puta vidim. Mozda netko prije mene ipak je pa se unaprijed ispricavam!

ikar

Pa 587 je uvijek imao tu tabelu ;)   3A Rijeka-Bezjaki a druga strana 3A Bezjaki-Rijeka. Frka je s tabelama jbga...

Berlingo

Joj kolega, ja ti povremeno i radim, stvarno ne mogu sve vidjeti. Hvala na opasci. ;)

daMassa

Isao danas dvije stanice do faxa sa 645 koji je vozio 20 Marcelji. Ima ugradjen set novih displaya, sjaje se ko pasja jajca ;D Isti ili jako slican stil kao novi Citari...

shef

Citat: daMassa  u Siječanj 27, 2011, 19:17:13
Isao danas dvije stanice do faxa sa 645 koji je vozio 20 Marcelji. Ima ugradjen set novih displaya, sjaje se ko pasja jajca ;D Isti ili jako slican stil kao novi Citari...

Dobro je, kasniš samo 3 godine
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

daMassa

Kako ga prije nigdje nisam vidio :o Svejedno, nisu se stigli zaprljat nimalo, zato ostao iznenadjen, svijetliji su nego na Citarima...

zvone16

Citat: daMassa  u Siječanj 27, 2011, 19:22:30
Kako ga prije nigdje nisam vidio :o Svejedno, nisu se stigli zaprljat nimalo, zato ostao iznenadjen, svijetliji su nego na Citarima...

normalno da nije kada je taj display ugraden od kada je 645 pri izlasku iz garaze imao nesrecu, onaj kombi ga je pukao u sredinu mislim i onda je bus odbacilu u desno
ZvoneXp