Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Boki651

Kićo, nisi spomenuo Zlobin, a povratak preko Fužina. ;D

Usput u zadnje vrijeme sve je više non stop nadrkanih vozača na liniji 7a kao što je npr. Go...n x, koji je do podne ljut na sebe, a od podne na cijeli svijet. Krajnje je vrijeme da psiholozi ozbiljno porazgovaraju sa takvim ljudima, pa ne može se tako izderavati, al ama baš svaki put, ne sjećam se kad je on zadnji put bio miran.

Slična stvar i danas, novopečeni vozač došao iz kontrole, nervoza nenormalna, al svaki dan, to baš nije normalno.

ikar

Ako su svi stalno nervozni to ukazuje na dublje probleme u firmi. Ili ne?

Boki651

Ne kažem da su svi, ovu dvojicu navodim kao one koji nikad nisu raspoloženi i uvijek se izderavaju, a vozim se dosta po svim busevima, pa vidim ponašanje ljudi. Pa čak i D.V. nekad nabaci osmijeh i bude super raspoložen ;D

kico101

LUKOIL IZGUBIO DRŽAVNA KOMISIJA ODBACILA ŽALBU NA JAVNU NABAVU

Gorivo Autotroleju i dalje preko Kalema

Lukoil se žalio Državnoj komisiji zbog sumnji u nezakonito pogodovanje Europetrolu, navodeći kako je njihova ponuda neosnovano isključena
Uskoro potpis pod novi ugovor o nabavi goriva s EuropetrolomRIJEKA Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave odbila je žalbu Lukoila na postupak javne nabave što ga je raspisalo riječko Komunalno društvo »Autotrolej«, za nabavu 4,7 milijuna litara goriva eurodiesel BS, raspisan u lipnju ove godine.
    U tom je postupku, podsjećamo, kao najpovoljnija odabrana ponuda riječke tvrtke Europetrol, u vlasništvu Joze Kalema, dok je ponuda hrvatske podružnice ruskog naftnog diva Lukoila proglašena nevažećom, iako je bila za oko 120 tisuća kuna povoljnija od Europetrolove. Lukoil se žalio Državnoj komisiji zbog sumnji u nezakonito pogodovanje Europetrolu, navodeći kako je njihova ponuda neosnovano isključena, no Državna je komisija na koncu donijela rješenje prema kojemu su svi razlozi za odbacivanje ponude Lukoila bili valjani pa je žalba odbijena. Ponuda Lukoila je, vidljivo je iz obrazloženja Rješenja Državne komisije, bila odbijena zbog netočno ili neprecizno ispunjenih pozicija u troškovniku, te propusta u izjavi o nekažnjavanju. Komisija u obrazloženju zaključuje kako u postupku javne nabave nisu utvrđene bitne povrede Zakona o javnoj nabavi.
    U »Autotroleju« ističu kako je ovakav rasplet bio očekivan te je najbolji dokaz da je cijeli postupak proveden u skladu sa zakonom.
    – Ovo je već četvrti put ove godine da Državna komisija odlučuje o nekom od postupaka javne nabave u »Autotroleju« i u sva četiri slučaja pokazalo se da nepravilnosti nije bilo. To dokazuje da je povjerenstvo »Autotroleja« za ocjenu pristiglih ponuda odradilo svoj posao sukladno Zakonu o javnoj nabavi, rekao je direktor Željko Smojver, dodajući kako će novi ugovor o nabavi goriva s Europetrolom biti potpisan čim iz Državne komisije stigne sva potrebna dokumentacija.
    Sličnog je mišljenja i Jozo Kalem, direktor Europetrola.
    – Sada vidimo da je odluka »Autotroleja« bila ispravna. Rješenje Državne komisije pokazuje da Europetrol i ja osobno nismo nikakvi miljenici državnih tvrtki, nego da je riječ o tvrtki koja radi po zakonima Republike Hrvatske, kazao je Kalem.
    Od odvjetnika Lukoila saznali smo da će ta tvrtka protiv navedenog rješenja pokrenuti postupak pred Upravnim sudom u roku od 30 dana.

Marinko GLAVAN

Izvor: Novi List

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Jedna lijepo uređena trizduja.

mile

Citat: NP-549  u Siječanj 03, 2011, 22:48:26
Jedna lijepo uređena trizduja.

jao šta mu urade. to triba tući

Boki651

Koja gamad, ne vjerujem svojim očima :'(

conecto

Samo da to ne krene na način da se više ne bude moglo zaustaviti, kao npr. kod prigradskih vlakova koje voze oko Zagreba. U ZET-u je bilo sličnih slučajeva, ali uspjelo se to nekako očistiti (nemam pojma kako). Sjećam se kad je prije 10-ak godina s linije 227 navečer došao tada još novi O-405 N (u ZG su obično na meti vandalizma prvenstveno novi autobusi) čiji je cijeli zadnji kraj bio u grafitu (ofarbane su bile čak i stop-lampe), očistilo se.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

ikar

Grafiti se skidaju sa nekom posebnom kemikalijom (vjerojatno neki disperzant boje) koja se pomiješa sa vodom.

MAKI

uff da vidio to danas stvarno su bezobrazni uništavat moderni i lijepi autobus ružnim grafitima

ne znam uopće šta im to znači
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

SARI

Ovo zahtijeva definitivno puno vremena... a i pomoćna sredstva (treba dosegnuti vrh busa!)... je li u pitanju "upad" u garažu ili...?

Boki651

Koliko znam, to je bus koji noći u Lovranu, na okretištu.

ikar

Mislim da će prije bit 658 i možda 588   ;)

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.