ATP Šibenik - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:28

lions

Pozdrav :)
Jucer sam se vozio u Lions Regiu ŠI-700-EL i bus ima otvoren wifi hotspot i zove se BUS - WiFi. Jel to ima samo taj bus ili je to politika autotransporta pa imaju svi? Inace to je pohvalno od njih.

Tlimfocit

Danas popodne jedan bijeli AV120 na izlazu iz Splita ostao u kvaru pa su ga na šlepštangi odvukli negdje. Isti taj je oko podne došao iz pravca Trogira ako se ne varam.

Avtomontaža

Citat: Tlimfocit  u Siječanj 07, 2014, 00:51:27
Danas popodne jedan bijeli AV120 na izlazu iz Splita ostao u kvaru pa su ga na šlepštangi odvukli negdje. Isti taj je oko podne došao iz pravca Trogira ako se ne varam.
Biće je to ŠI 221-ET jer je on prošlo ljeto vozio međugradske linije.

TAM

Pogledajte tko nam se to vratio nakon toliko godina provedenih u garaži. Ja mislio da su ga prodali u staro željezo. Tko zna što je još skriveno u njihovoj garaži. MAN SU 263 (ŠI 683-CS) koji je 2010 imao zapaljenje.

ŠI 584-BN, a u daljini je Eurobus AV120 (ŠI 221-ET) koji se jučer pokvario
Dani ponosa i slave!

actros

Citat: TAM  u Siječanj 07, 2014, 14:09:30
Pogledajte tko nam se to vratio nakon toliko godina provedenih u garaži. Ja mislio da su ga prodali u staro željezo. Tko zna što je još skriveno u njihovoj garaži. MAN SU 263 (ŠI 683-CS) koji je 2010 imao zapaljenje.
ako se ne varam, ovaj je zadnje 2-3 godine stajao u šibenskoj Dubravi, u dvorištu jednog našeg forumaša  ;)

zlepur1

Danas opet ATP Šibenik u 15.30 na radničke linije za Dubravu_Perković i Stubalj poslao kombije sa 8 mjesta u koje krcaju koliko stane.Primjer linije za Stubalj- stalo 13 odraslih i jedno dijete.Linija za Dubravu kao što je poznato uvik ima dosta putnika u 15.30. Koliko je ljudi stalo a koliko ostalo stvarno ne znam.Očito da se ide logikom da se zadovolje uvjeti za koncesioniranje linija odnosno održavanje polazaka po svaku cijenu kako bi ih se i dalje zadržalo.Međutim očito je da se polako bliži neminovni raspad sistema zbog evidentnog nedostatka ispravnih autobusa jer i ovi pokrpani svaki dan ostaju bar po jedan u garaži.O činjenici da pojedini vozači u gradskim autobusima uopće ne izdaju karte ne triba trošiti riječi.Prije nekolikodana opet sam opljačkan za 20 kuna uz urednu zahvalu.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Teutonic

Jel mi netko ovo može objasniti,vidim da ATP koristi eurobus,bovu,regio... za Zg.Jesu li to isti busevi koji voze lokalne linije kad ne voze međugradske ili imaju "duple" buseve (što sumnjam)
Također,jel zlatni turistički bus na kojem piše autotransport Šibenik (postoji slika tu negdje),u vlasništvi ATP-a ili nekoga drugoga?

sibencan

Citat: Teutonic  u Siječanj 16, 2014, 15:53:25
Jel mi netko ovo može objasniti,vidim da ATP koristi eurobus,bovu,regio... za Zg.Jesu li to isti busevi koji voze lokalne linije kad ne voze međugradske ili imaju "duple" buseve (što sumnjam)
Također,jel zlatni turistički bus na kojem piše autotransport Šibenik (postoji slika tu negdje),u vlasništvi ATP-a ili nekoga drugoga?

Eurobusevi znaju voziti za Šubićevac, Tribunj, Zaton i Raslinu, Sonković i Rupe, Vrsno i Lepenicu. Zlatni Neoplan Starliner je bio u najmu varaždinskog prijevoznika "Vincek" :) MANa sam samo vidio na šestici.
Eurobus AV 120

lions

Citat: Teutonic  u Siječanj 16, 2014, 15:53:25

Regio ŠI 700 ne vozi po gradu koliko znam, ali znam da neki vozači voze i međužupanijske i županijske.

TAM

Svi Eurobusevi voze lokalne i gradske linije samo ŠI 711-AL i ŠI-221-ET ponekad pošalju na međugradske linije.
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Aha,u redu,jer meni nebi bilo normalno da šalju uve lokalne eurobuseve sa izgrebanim sjedalima i prožvakanom unutrašnjošću na put za Zg ili doli u Split,Dubrovnik.
Čini se da plavi manov eurobus vozi stalno od Tribunja za Šibenik na školskim linijima u 7 h iz Tribunja i 14 h iz Šibenika,dok volvo eurobus u kojem ima 15 putnika vozi za Vlaj(Dubrava-Sitno).
Svejedno,danas su učenici svom silom otvorili vrata jer im je dosadilo čekati pola sata vozača tog manovog eurobusa (onog purgerskog u kojem piše broj 46),i kad je vozač došao,bus bio pun normalno,a vozač,u bosanskome naglasku kaže:Jel ima ko da mu trebam otk´nuti kartu,ja sam mislio da će poludit ali očito se navikao na takve situacije.

Shole

Gledajući kako je završio Petrinjski Slavijatrans ovo mi ne djeluje nimalo optimistično,  mada kad se realno pogleda, sve je bolje nego ova sadašnja situacija sa ATP-om.

Pretpostavljam da se to uglavnom odnosi na duže linije i prigrad,  a što će biti sa klasičnim gradskim linijama po Gradu Šibeniku ?

zlepur1

Razmatra se mogućnost da grad osnuje svoju komunalnu firmu koja bi se bavila isključivo gradskim prijevozom putnika , po uzoru na druge gradove.Samim tim razmatra se i uvođenje novih linija i rekonstrukcija postojećih sa više polazaka.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.