Linije - razno 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:14:34

MAN19464

priznajem poraz treba ostat noćni prijevoz ispričavam se ivanu kaj sam ga iživcirao i naljutio.

Westin

Na 222 viđen gbr.182 jer i dalje  traje plinska kriza na na plinari standardna poruku " punionica ne radi zbog kvara na postrojenju"

Max-d

Na nekim stajalistima niti jedna,ali zato na nekim stajalistima i dvije s.oznake.

tramvajac 92

Tomek

Izgleda da će biti novosti oko linija, ali ovaj put ZET se opet povlači.. Linija 174 i linija 178 se napuštaju, ZET je dao preskupu ponudu i to skoro duplo skuplju od Meštrovića i Meštrović ih preuzima krajem mjeseca.. Koliko mi se čini ovo je postupno povlačenje sa zaprešićkog područja, a navodno ilinija 176 i 177 će biti drugačije organizirane i reducirane jer Bistra ne plaća dovoljno te se možda ZET i od tamo povuče...

Ivan

Citat: Tomek  u Siječanj 18, 2011, 11:01:12
Izgleda da će biti novosti oko linija, ali ovaj put ZET se opet povlači.. Linija 174 i linija 178 se napuštaju, ZET je dao preskupu ponudu i to skoro duplo skuplju od Meštrovića i Meštrović ih preuzima krajem mjeseca.. Koliko mi se čini ovo je postupno povlačenje sa zaprešićkog područja, a navodno ilinija 176 i 177 će biti drugačije organizirane i reducirane jer Bistra ne plaća dovoljno te se možda ZET i od tamo povuče...
Hm, ali je li ponuda za cijelu 174 ili samo za općinu Luka? Većina linije je na teritoriju grada Zaprešića sa kojim je ZET bio u više-manje dobrim odnosima.

Ako ZET bude vozio do Kupljenova onda bi mogao i skrenuti u Hruševec Kupljenski koji godinama čeka bus...

Ivan1983

tako je ZET-skroz na skroz povlači linije sa zaprešičkog područja te če najvjerojatnije ostati samo linija za kalamire i groblje zaprešič te če time dobiti par buseva na raspolaganje koji su vozili na tim linijama a tako i vozače good_boy

Shole

A zašto pak ostaju te lokalne?  I kako to da se ZET-u ne isplati držat liniju 172 Črnomerec-Zaprešić, a ove dvije da?  Da je suprotno pa ajde, al ovo je suludo

Ivan1983

pa ostaje linija 172 i ove dvije lokalne ali ove NERENTABILNE puštamo MEŠTROVIČU 8-8 8-8

Shole

Tako već da.  Čudno mi bilo kad je netko napisao da se ZET povlači iz Zaprešića, mislio sam da se odnosi i na 172.

dean25

Općina Bistra raspisala pozivni natječaj u kojem mogu sudjelovati sve nezaposlene osobe sa područja općine Bistra,a koje će po nalogu općine 10 radnih dana i 2 vikenda izvršiti brojanje putnika u vozilima ZET-a na linijama 175,176 i 177.Traži se tridesetak popisivača.Cilj akcije je pregledati stanje na terenu što se tiče popunjenosti postojećih kapaciteta autobusnih polazaka,te njihova opravdanost/neopravdanost.Kada se dobiju neki relevantni podatci planira se ZET-u poslati dopis u kojem bi bili navedeni polasci koji su nerentabilni,kao i zahtjevi za dodatnim polascima(možebitno).
Na piku su polasci radnim danom sa Črnomerca u 0.20 sati,te subotom i nedjeljom sa Črnomerca u 3.30 sati.Također,neki polasci bi se subotom prijepodne i popodne ukinuli.(Vjerojatno planiraju ukinuti subotnji 176-dvokratni).Vidjet će se...ZET poslao ponudu (predračun) za 2011 godinu za postojeće rasporede 2 mil.kn više nego dosad,za dionice Pojatno-G.Bistra (175),Jablanovec-D.Bistra-G.Bistra (176),te Jablanovec-Poljanica-G.Bistra(za lin 177).                       

vozac0607

Pozdrav svima! U par navrata sam učio nekoliko nedostataka na gradskim linijama,pa evo za početak ću počet s linijom 204 Kvaternikov trg-Horvatovac-Voćarska.  Od Kvatrića do prve stanice je jako veliki razmak,a ima ljudi koji kad iziđu na prvoj stanici moraju se dosta vraćat nazad. Zbog čega je to tako ne znam,ali mislim da bi se naši prometni stručnjaci trebali pozabavit s tim. Također,prilikom dolaska na Kv.trg ostane i po 25 minuta slobodno,što je ipak malo previše.Prostora ima,to nema dvojbe. Kaj se tiče vozila,gore je većinom Iveco Cacciamali,što je prikladno jer nema baš prevelike gužve. Sljedeća je linija 203 Svetice-Vinec-Krematorij, i 226 Svetice-Remete-Kaptol. U samoj ulici Remete,prilikom dolaska na stanicu Kameniti stol prometni znakovi su postavljeni tako da kad se dva autobusa nađu,s retrovizorim prolaze doslovno milimetre od znakova,a ponekad ih i povuku. Naravno,šteta može bit i na busu. Znakovi bi se mogli postavit ili na bolje mjesto ili uvuć prema unutra. Ako imate sličnih priča,napišite.  Nadam se da nikog nisam naljutio,ako jesam sorry,al samo iznosim svoja zapažnja. Do idučeg puta,sretno svima u službama.  :)

tramvajac 92

Pozdrav i tebi! Što se tiče linija 203&226 problem je prisutan zbog toga što je cesta preuska da se autobus sretne i s osobnim vozilom a kamol autobusom (i da normalno prođu jedan pored drugog)

Westin

Danas su se sjetili ubacit bus na 234 s polaskom u 17:15 s Glavnog kolodvora (kasnio 10min u polasku + nesreća na mostu) s linije 222 kocku gbr.518 koja tad tamo inače čeka daljnje vožnje.
Bus nije uspio stić na Glavni kolodvor vjerovatno zbog gužbe u prometu i krcat bus za Arenu-hokej

Westin

Danas na 221 gbr.186 na 220 gbr.180 i 182 (moguće više) ,na 234 gbr.188 i 190