ATP Šibenik – fotografije

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:07:56

zlepur1

Poznato je da je ATP ima vrlo kvalitetan vozni park sastavljen od Magirusa ,TAM-ova i Mercedesa.Za razliku od ostalih koji su imali 302-ice ,ATP-ove su rađene u Skopju i bile su duže, sa kvalitetnijim sicevima.Vrhunski udobne.Koliko se sičan bilo ih je 6 u ATP-u i jedna u Jadrantoursu(ako sam falija neka me neko ispravi).
Ovakvih 302-ica bilo je još u Centrotransu,Vojvodini-Novi Sad i MLAZ Bogdanci.
302-ice ATP-Zadar i Zagrebačkih transporta rađene su u Zagrebu.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

TAM

Forumaš Avtomontaža je htio da slikam plavu Bovu (ex. ŠI 407-EA) i po izgledu nema nade da će se više vratiti u promet jer oni s nje skidaju šta se skinuti može. Evo slike pa recite šta vi mislite imali još nade da se vrati u promet?

Kraj nje je bila i bijela Bova (ŠI 141-DZ)

Evo slika rashodovanih autobusa među kojima je i veteran MBO305 (ex. ŠI 541-ET)

I na kraju sivi Volvo 9900 (ŠI-470-DM)

Dani ponosa i slave!

actros

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

TAM

Citat: Avtomontažafan  u Ožujak 27, 2013, 18:04:21
Citat: TAM  u Ožujak 26, 2013, 13:00:00
I na kraju sivi Volvo 9900 (ŠI-470-DM)
http://i1341.photobucket.com/albums/o748/JABUKA96/Fotografija0399_zpsadc10dbf.jpg
Taj Volvo još uvijek vozi na prigradskim linijama? >hammer<
Ne koliko ja znam vozi na touringovoj liniji Dubrovnik-Dortmund, a bijeli Volvo vozi prigradskim linijama i osnovnoškolce iz Primoštena katkad.
Dani ponosa i slave!

COVIK

Ovaj mi uživo izgleda nekako ofucan ;D

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

actros

TAM

Eurobus AV120 (ŠI 323-CG) koji je nakon dugo vremena ponovno vraćen u promet.

Eurobus i Steyer (ŠI 136-CP)

Eurobus AV120 (ŠI 685 FC)
Dani ponosa i slave!

telige

Nema me.

TAM

Danas ispred garaže
Temsa Safari STD (ŠI 210-DD)

TAM 260A119 (ŠI 754-U) i Temsa
Dani ponosa i slave!

TAM

Eurobus AV120 (ŠI 685-FC) u jako lošem stanju. Mogao bi ubrzo završiti kao ŠI 877-BF ako ne počnu s održavanjem.

Dani ponosa i slave!

Servis

A nema se tu šta održavati, tko zna koliko milijuna kilometara su prošli AV120. S druge strane, ATP je ko i AP Imotski - da im daš oklopni transporter, za tjedan dana bi ga uništili.

TAM

Citat: Servis  u Travanj 23, 2013, 15:14:17
A nema se tu šta održavati, tko zna koliko milijuna kilometara su prošli AV120. S druge strane, ATP je ko i AP Imotski - da im daš oklopni transporter, za tjedan dana bi ga uništili.
Otkako ga vozi drugi vozač u vrlo je lošem stanju. Svako malo se kvari, motor proizvodi čudne zvukove, kada mijenja brzine čuje se neko pucanje, teško ubacuje u brzinu. Dok ga je vozio naš vozač nije bilo nikakvih problem nije se ni jedan put pokvario dok ga je on vozio.
Dani ponosa i slave!

VISEON

koliko ja taj tura napravio iz Dubrovnika za Trst i Splita za Frankfurt...

200D

od auta takve kilometraze se ne moze ocekivat puno oni su sto bi se reklo svej kruv pojeli