Istrapromet Umag (novosti, slike...)

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:40:59

5AR

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

trebor_ttt

Možda nije prikladno za ovaj podforum, ali neka se vidi kultura pojedinih istraprometovih vozača

http://www.glasistre.hr/istra/vijest/175983
1425, a 1306 u <3

elvis

Citat: trebor_ttt  u Veljača 25, 2010, 23:39:30
Možda nije prikladno za ovaj podforum, ali neka se vidi kultura istraprometovih vozača

http://www.glasistre.hr/istra/vijest/175983

Zanima me prvo gledaju li se uopste ti brojevi sjedista u RH,dakle jel sjednes gdje ti se svidja ili moras po brojevima koje dobijes na karti ???

U BiH obicno ovakve kao sto je doticna iz clanka kad dobiju jedan od prva 4 broja posvadjaju se taman da tu sjedi covjek bez obje noge,i na kraju moraju tu sjesti,a kad npr. dobiju redni broj 30 usute se i onda im odgovara i drugi red sjedista,tad ne mora biti prvi....takve mi izvuku mast brzinom svjetlosti >:(

I jos ona nasla soferu davati savjete kojom rukom da drzi volan :o

tomo

Ako je bilo mjesta, razumljivo je zašto ju je vozač zamolio da se premjesti... Ako i nema invalida na to mjesto nerijetko sjedne kolega iz firme kako bi se povezao ili netko njemu poznat s kime bi mogao manje ometano pričati... Pročitavši članak, mislim da bih i ja osobno stao u sred ničega i babuskaru izbacio napolje... vidljivo je da je ona dodatno provocirala...  vozač se mogao i drugačije ponijeti, ali pitanje je sve koliko je točno to što pišu u novinama...

mate

Hm, babuskara si je malo previse umislila, jer u svakim vecim firmama na vecini linija, je prvi red sjedala uvijek prazan, kod nekih cijeli red, kod nekih samo sjedala iznad vozaca, jedan od tih razloga je onaj koji je tomo naveo, radi ostalih kolega, a i jednom mi je jedan vozac Panturista pricao da ne voli kad mu se sjedne iza leda, jer ga se stalno nogama udara po ledima...Inace ovakvih problema jos nisam imao, nit sam vidio, jer uvijek naletim na korektne vozace, koji dopuste da sjednem u prvi red, ali iznad suvozaca, i na tome sam im zahvalan...

A babuskara nek se nauci pameti negdje drugdje, ili vec ako hoce pametovati vozacu kako da vozi, nek ide polagati za autobus, pa onda nek se javi

conecto

Teško da se sve dogodilo baš tako kako je putnica ispričala i kako piše u novinama (iz iskustva), ali nitko niti od nas ne zna što je prava istina pa ne možemo na ovaj način komentirati, možemo se tek jedino donekle držati ove priče iz novina.
Ako je imala kartu za sjedalo broj 3 ima pravo (gotovo i obavezu) tamo sjediti. Ne prodaju se sjedala broj 1 i 2 (iza vozača), a na 3 i dalje se to ne odnosi.
Naravno, neke firme imaju politiku da ne prodaju još i 3 i 4, ali ako je ona imala rezervaciju za br. 3 onda to u toj firmi nije takav slučaj i to nije njezin problem.
Politika zna biti i različita na raznim kolodvorima - recimo u Zagrebu su se uvijek prodavala sjedala 3 i 4, dok recimo u Splitu (barem nekad) se nije prodavao cijeli prvi red. Ali to nije problem putnika kad sjedne tamo koji broj dobije.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

busfan

Znam da svijetu nije lako ugoditi, ali u ovim uslovima poslovanja, vozaci moraju shvatiti da je putnik uvjek u pravu. Opet kazem svakakvih putnika ima, ali ipak od njih zive i moraju se za svakog boriti, a ne ako je neko dosadan odmah se svadjati

Berlingo

Ja u to ne vjerujem. Pa vi me ubijte sad. Necu napisati da je kriva ta baba. Necu napisati da je vozac kriv. Ali u price ovih novinara najmanje vjerujem. Sigurno je neki mladi decko i spreman za dokazivanje. Ili mozda deckica?

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

5AR

Berlingo

Nedjelja popodne i rijecka zaobilaznica. PU 004 IP. Ovaj ga nije stedio.

Pozdravlja vas moj suvozac.

tomo

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !