Autobusi na probama, posudbama i sl.

Autor maky, Ožujak 10, 2008, 01:03:16

man323

Ne može se očekivati nikakav napredak u splitskom javnom prijevozu, jer imamo Promet kojemu je održavanje i pranje autobusa nepoznanica, a pritom imamo "dobre" putnike koji urede autobus na "primjeren" način.
Dok god ovo dvoje u Splitu vlada, JGP poput Dubrovnika ili Zagreba nećeš doživiti u Splitu. Tako je nažalost.

citaro

Citat: man313  u Srpanj 06, 2016, 21:54:11
Ne može se očekivati nikakav napredak u splitskom javnom prijevozu, jer imamo Promet kojemu je održavanje i pranje autobusa nepoznanica, a pritom imamo "dobre" putnike koji urede autobus na "primjeren" način.
Dok god ovo dvoje u Splitu vlada, JGP poput Dubrovnika ili Zagreba nećeš doživiti u Splitu. Tako je nažalost.

JPG poput Zagreba ne bih pozelio ni najgorem neprijatelju...

josipgrgin

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

josipgrgin

A procita sam clanak kako je kamen probija pod tramvaja, asti iruda da je onde neko sidija nebi dobro prosa.

citaro

Citat: josipgrgin  u Srpanj 07, 2016, 13:15:58
A procita sam clanak kako je kamen probija pod tramvaja, asti iruda da je onde neko sidija nebi dobro prosa.

Nema to veze, jednostavno je organizacija prometa losa.

A tramvaj nije radjen za voznju po kamenju nego po pruzi.

Robert

Jel netko zna kako ce se ti autobusi transpirtirati do Splita? Vlakom ili cestom? Cestom mi nekako nema logike pogotovo sa zglobnima jer pretpostavljam da nece sigurno slat Citare vec stare NG 312 i 313.

man323

Vjerojatno cestom, jer transport vlakom vuče sa sobom dodatnih troškova, a takvi se troškovi žele izbjeći.

atr-zgb

Idu cestom voze ih vozači APP i APVG!

MAN truck bus

Citat: Robert  u Srpanj 07, 2016, 15:58:21
Jel netko zna kako ce se ti autobusi transpirtirati do Splita? Vlakom ili cestom? Cestom mi nekako nema logike pogotovo sa zglobnima jer pretpostavljam da nece sigurno slat Citare vec stare NG 312 i 313.
NG 312 jesu stari al 313 su iz 2004 al su sa klimom!
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Robert

Dobri su to autobusi bez daljnjeg samo hocu reci da ce to biti jako dugo putovanje.
Bilo bi ih zanimljivo sresti negdje putem.

marin

Pak sam čuo da dolaze Citari zglobni iz Dubrave, a za solo se zna turčini iz Podsuseda.

421

Niste dobili najbolje, ali niti najgore.
bus123 bus123 su u ST, gdje su slike?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Izbor autobusa je čisto OK.  Lijepo si opisao "ni najbolje, ni najgore",  a opet dovoljno dobro.

Tako bi se trebali ponašati i kad kupuju autobuse. 

atr-zgb

Danas ujutro na ulazu u split! I odmoriste!!