Autobusi na probama, posudbama i sl.

Autor maky, Ožujak 10, 2008, 01:03:16

MAN truck bus

Citat: atr-zgb  u Srpanj 09, 2016, 14:11:59
Danas ujutro na ulazu u split! I odmoriste!!
Preko čega će ispisivat displaye preko ATRONa ili će stavit table ?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

prometnik

kupi kartu spasi Promet

anteMAN

Koliko je stiglo autobusa u promet na posudbu i koji

man323

Stiglo je 6 Citara G prve generacije, i 6 MAN Lion's Classic-a (SL283).

421

Citat: man313  u Srpanj 09, 2016, 17:19:59
Stiglo je 6 Citara G prve generacije, i 6 MAN Lion's Classic-a (SL283).

" bus123 bus123 su u ST, gdje su slike? "
good_boy A moga si napisati i garažne brojeve,  samo je 32-34°C.    pivkan
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

man323

Informaciju sam "preuzeo" sa zagrebačkog podforuma. Trenutno nisam u Splitu tako da neman mogućnosti da ih poslikam, ili navedem garažne brojeve posuđenih autobusa.

Sule

Upravo sad prosa kod prometove garaze i uspia san vidit oko 5-6 MAN dvoosovinca i dva zglobna MANa

shef

Sva sreća da smo ne tako davno imali čudo tema s pričama iz garaže a sada kad se nešto uistinu važno događa nema ni s od slike a kamoli što drugo. Idući tko bude pokušao članove foruma raditi majmunima dobit će ban do trećeg koljena.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

man323

Da, ali je problem taj što opet otvaraju istu temu i nakon što se vrate (poslije bana). I naravno, 2-3 posta objave, i tema ode u prošlost.

421

http://www.index.hr/black/clanak/izdasno-sponzorstvo-grad-split-za-ultru-ce-dati-dva-milijuna-kuna-/905948.aspx

Troškovi Čistoće su 100 tisuća kuna, vatrogasaca 95 tisuća kuna, policije 180 tisuća kuna, stadiona 1,2 milijuna kuna, dok će za promidžbu Splita biti plaćeno 425 tisuća kuna.
Gradska komunalna poduzeća imaju dodatne prihode, Promet će uprihoditi 600 tisuća kuna od prijevoza za Ultru, no tu tvrtku nismo uvrstili u ovaj sponzorski ugovor jer smatramo da treba zarađivati", kaže nam splitski dogradonačelnik Goran Kovačević.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

markost

U garaži je uredno poslagano 6 solo MANova i 6 zglobnih Citara.

actros

Ivan

Inače SL283 imaju blokadu na 100 km/h (pisalo je na šajbi) i prilično razvučene omjere brzina savršene za prigradsku vožnju, a nisu ni puno prešli s obzirom da su građeni robusno i da ih ne koriste vikendom (puno nelogičnosti u ZET-u) ::|, tako da pretpostavljam da im nije preteško pao dugi put.

A za ove Citare G mislim da nisu bili baš u jako dobrom stanju u zadnje vrijeme, dosta su izrabljeni i ne puno održavani, valjda su malo dotjerani za ovo ali ne sviđa mi se da su ih poslali...

marin

Sigurno im je pasala vožnja iznad 2000 okretaja 4-5 sati pri 80 km/h  ;D

tramvajac 92

Bilo je tu i preko 5 sati puta, pazi imaš 385 km autoceste, za što busu treba skoro 5 sati. Plus pauza, plus 20ak kilometara gradske vožnje u oba grada, prije oko 6 sati.

Voze Prometovi ili ZETovi vozači?