APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

Majstor

Jedna 404-Ka u garaži Bocac toursa u kvaru
Iskipali je s labudice ( motor vrisnuo )  čeka drugi
Inače dosta zapostavljeno mi djeluje / moj skromni sud /
Samo mi sudite pošteno !

Matej

Danas viđen MAN Lion's Regio Troosovinac,gbr 207,reg. PZ - 271 - CS  :D

mate

Citat: matej  u Rujan 13, 2013, 20:14:39
Danas viđen MAN Lion's Regio Troosovinac,gbr 207,reg. PZ - 271 - CS  :D

To bi najvjerojatnije trebao biti ovaj kojeg sam proslu subotu slikao u MANu u SB

http://i1012.photobucket.com/albums/af243/mateslike/Fotografija5674_zps8658e538.jpg

Matej

Scarface

Ugodno me iznenadilo u subotu kad sam putovao iz ZG-a za NG kad mi je šofer rekao da je prtljaga 1 kunu, pitam ga kako šta i on mi kaže da je to nova cijena za studente :), za svaku pohvalu. Inače, meni nikad nije bilo jasno zbog čega se bunker naplaćuje i to ne sa malim ciframa, neki i po 10 kn uzimaju po komadu. Taj put sam se vozio sa gbr 164 (Setra 416 ul), dobar bus koji nikako nije za duže linije, za ovu je sasvim primjeren, ali je problematično kad ga pošalju na PU-PŽ ili OS-ROVINJ :-\

tomekk

Citat: Scarface  u Rujan 16, 2013, 09:30:37
Inače, meni nikad nije bilo jasno zbog čega se bunker naplaćuje i to ne sa malim ciframa, neki i po 10 kn uzimaju po komadu.
Da se ne naplaćuje ljudi bi vozili svašta i abnormalno puno  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Konkurencija cuda cini, pa je to razlog zasto je cijena prtljage za studente 1 kn, ostali placaju 7 kn, na svim linijama iz Slavonije ka Zagrebu je takva praksa (ČZM, PNT, pa sad i APP), kako se sjecam praksu jeftinijih prtljaznih karata za studente je uveo ČZM (u pocetku je bilo za studente besplatno, pa je kasnije uvedena naplata od 1 kn po komadu prtljage), zatim PNT, i sad APP uvodenjem linija iz Osijeka za Zagreb.
Druga prica su nepracene posiljke, tu cijena varira od 30 kn pa nadalje

Matej

Danas viđen MAN Lion's Regio zuti,gbr 206,PZ-261-CS  thumbs

mate

A Gbr.205 je Setra S315 UL, reg. PŽ-314-CS

zlepur1

Testiran gb.168 prekjučer na relaciji ŠIBENIK-OSIJEK i danas na OSIJEK -ZAGREB.Sve u svemu jedan solidan bus ,ali za ivako duge relacije nedovoljno komforan.Sjedala su udobna ali imam osječaj prekratka za jedno 10 cm.Zaključak je da bi bilo bolje da se izbacilo po jedan red sa svake strane i dobilo na prostoru , ovako kad je pun imaš osječaj da je sve nabiveno ko sardina.Inače sve pohvale vrlo ljubaznim posadama.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Scarface

I ja sam se jučer vozio sa 168, iznenadio me bus, to je najudobniji MAN s kojim sam se ikad vozio, relacija ZG-NG na liniji ZG-OS. Nisam stekao dojam da ima malo mjesta za noge, jednako kao i svi drugi dvoosovinci sa 49 sjedala na 12m dužine.

Polazak je bio u 17:10 iz Zagreba, bilo je solidno ljudi, oko 25, za četvrtak sasvim ok. Ono što me neugodno iznenadilo je da je od tih 25 ljudi 20 izašlo sa mnom u NG, a svega petero ljudi je nastavilo za Brod/OSijek. Valjda tamo Čazma i Panturist imaju prejaku tradiciju pošto je APP cjenovno sasvim konkurentan, a realno i vozni park im je bolji  ???

zlepur1

Da stvarno je jedan od najudobnijih MAN autobusa s kojim sam se i ja vozija.Pazi o čemu se radi .Ja sam malo krupniji i kako sam reka imam osječaj da mi fali prostora za noge, odnosno da bi bilo bolje da su izbacili jedan red sjedala i malo proširili prostor bilo bi kudikamo udobnije, a isto tako ispod sjedala one naslone za noge.Isto tako imam osječaj da su sjedala malo prekratka za nekoliko centimetara iako su i ovako odlična i udobna.
Inače sam autobus je odlično održavan i jako uredan što me posebno veseli i nema onih neugodnih mirisa.
Što se tiče samih posada u Zadru su se promijenile (Zadarska sa Požeškom, autobus je došao iz Splita) vrlo uslužni i jako ljubazni.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

Pozega

Sinoć stigla plava Setra 317 ili 319 UL troosovinka na zoll tablama,sreo je na ulazu u grad vjerojatno prinova ! Nakon 10 min prođe još jedan bus na zoll tablama blizu njihove garaže , e sad jeli to isti ili još jedan ne znam sigurno mrak je bio!

mate

Veceras videna jos jedna prinova u APPu - Neoplan Trendliner, Gbr.21x (nisam siguran za zadnju znamenku, mislim da je il 2 il 5)