APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

shef

Sad bio na Novoj TV zuti APP Regio ???

Sent from my VIVAX TPC-71253G using Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Pozega

Matej

na APP-ovom parkiralištu Neoplan Starliner plavi,bez tablica,ima nekakve natpise,mozda prinova? :o

Scarface

Danas su troosovinske Setre odradile veliki posao na linijama iz Slavonije za Zagreb/Istru. Na liniji Požega-Pula su bili katna Setra i 3 troosovinske Setre serije 4. Vjerujem da nisu sva 4 busa išla skroz do Rijeke/Pule nego samo do Zagreba kako to inače bude.

Požega-Zagreb, polazak u 17h, dolazak u Novu Gradišku oko 17:40, ukupno 6 autobusa, ja sam vidio 3 pošto su ta 3 svratila u Novu Gradišku pokupit putnike, svi su bili Setre 317 ili 319. Nisam vidio osječki bus koji oko 17:15 dolazi u NG, moguće da nije ni stao nego produžio izravno iz Broda za ZG.

Shole

4 busa su bila u Rijecu u 14:30 sati

mate

Sto se tice APPa, i oni su imali danas pojacano, kolega je vec napisao stanje iz PŽ/NG, iz Broda su 3 busa otisla ka Rijeci i Istri u 13.50, za Zagreb su slali samo jedan dodatni bus na polascima u 12.00 i 15.00 iz Osijeka

Citat: Scarface  u Travanj 21, 2014, 20:46:14
Nisam vidio osječki bus koji oko 17:15 dolazi u NG, moguće da nije ni stao nego produžio izravno iz Broda za ZG.

Sto se ovog tice, to mi je cudno, jer su bili dosli u SB i 53 i 54, imali su cca.25-30 ljudi svaki, pa me cudi da nisu navracali u NG po putnike

Pozega

ATR-ov Neoplan Cityliner N116 1273 ili 1274 prebjegao u APP nove rege PŽ 449-CU,usput sam vidio i jedan O405 u ATR šemi na lokalnim linijama.

Shole

Mečka  sa  tri zelene crte i suncem ili u onoj prastaroj shemi sa tankim sivi-zelenim crtama ?

mate

Citat:POŽEGA "Učenici OŠ Julija Kempfa na putu u Pulu ponovno su doživjeli neugodnosti zbog APP-a", požalio nam se Ante Jurilj u ime roditelja učenika koji su u ponedjeljak otputovali na ekskurziju.

- U blizini Zagreba autobus je zaustavio policajac koji je uočio nepravilnosti. Vozač nije imao zakonom obvezan odmor što znači da je našu djecu vozio umoran i time ugrozio njihove živote. Pa tu je 60 djece. Ogorčeni smo i ljuti. Naša su djeca sat i pol stajala na benzinskoj, morali su  kupiti hranu i sokove, nisu posjetili sva mjesta koja su bila u planu. Neki su od nas ostavili neplaćene režije da bi mogli izdvojiti 1.200 kuna svome djetetu za tu ekskurziju - ogorčen je Jurilj.

Njihova je ljutnja još veća jer su sličan scenarij ista ta djeca doživjela prije dvije godine kad su, također preko APP-a, putovala na ekskurziju na Plitvička jezera.

- Tad su zaustavljeni jer u autobusu nije bilo dva vozača što je zakonska obveza. Stajali dva sata uz cestu, propustili su plaćeni ručak i nisu vidjeli sve što su trebali jer je to bila jednodnevna ekskurzija - prepričava.

- Sve je bilo po zakonu. Radi se o administrativnoj pogrešci. Vozač je bio odmoran i dan koji je trebao biti slobodan uoči puta nije radio. U nedjelju je vozio samo u Zagreb, a tri dana prije toga uopće nije radio. Međutim, jednostavno nije ispunio formular onako kako je trebao i nije evidentirao odmor. Policajac mu je zbog toga zabranio da vozi dalje. Pozvali smo drugog vozača koji je u tom trenutku bio u Zagrebu i došao je za pola sata. Međutim, policajac je provjeravao i njega te je to trajalo još dodatnih pola sata. Zbog toga će snositi sankcije - pojašnjava Igor Krpan, direktor putničkog prijevoza u APP-u.

Kaže da će predstavnici APP-a zasigurno sjesti za stol s roditeljima, nastavnicima  i ravnateljem škole kako bi im objasnili u čemu je bio problem.

- Sigurnost djece ni u jednom trenutku nije bila ugrožena- tvrdi Krpan.

Pojedini roditelji smatraju da odgovornost zbog svega treba snositi i sam ravnatelj jer redovito za ekskurzije dobivaju samo ponude iz APP-a.

- Nemam komentara. Hvala lijepo - odgovorio je kratko ravnatelj Kempfove škole Dragan Zovko te prekinuo razgovor bez da je saslušao pitanje koje smo mu željeli postaviti.

http://www.034portal.hr/clanak.php?id=13324&naslov=djeca-ostala-uz-cestu--app-tvrdi-da-je-rijec-o-pogresci

Matej

Da li netko zna kada krecu voziti sezonske linije?

VISEON

30.06. OSK-NG-SB-ZD-ŠI-ST, a ukida se sadašnja OS-NG-ZD veza ŠI-ST

Matej

VISEON

A pretpostavljam da i Pž spada u ovu liniju, iako nema još popisa i rasporeda sezonskih linija osim što piše da 30.6. prestaje postojeća linija u 22;30 iz Os i uvodi se sezonska u 20;30 znači kao i lani.

Matej

Matej

Gbr 122 negdje kod Djakova gorio