APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

Dreamwalker

APP Požega se riješava svog starog voznog parka, pa tako su na njušci (u AH) i Setre S 215 HD gb 51 i 52.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

1142007

Primjetio sam Neoplan GB  252 PZm 904 DA.Jer to nesto novo? vidim nema ga u voznom parku
Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14

shef

Da, nov je.

Poslano sa mog HUAWEI G6-L11 koristeći Tapatalk

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

1142007

Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14

5AR

Ne nego Trendliner, i ima još jedan 253 PŽ-905-DA

Pozega

Oguljeni 52 i dalje vozi ,još nije našao kupca !

Scarface

http://app.hr/?p=117

Zanimljivo, ovdje se navode linije od kojih većina ne stoji u Novoj Gradiški (8:30, 17:30, 19:45), a po ovom linku ispada da stoje. Poslat ću im mail pa da vidim. Prvi put vidim da netko oglašava da se karte kupuju u vozilu  ???

tramvajac 92

Nema ih ni na AKZ upisanih da staju u Brodu pa ni ne mogu prodavat na AKZ kartu do Broda. Polaske u 8:30 i 14:15 ni nebi vjerojatno mogli registrirati pošto su razmaknuti 15 min od Čazmatransa.

lussin

Citat: Scarface  u Srpanj 08, 2015, 19:38:11
http://app.hr/?p=117

... Prvi put vidim da netko oglašava da se karte kupuju u vozilu  ???
I Brioni to rade

VISEON

Danas, 24.07.2015. oko 16:00 sati, AK Osijek (inace pod APP-om):

Prodaja karata (naravno: APP Pž) šalter do (informacije i prometnik naravno: APP Pž)

Citiram sebe: Dobar dan, molim Vas da li ima još slobodnih mjesta večeras do Šibenika ( dvije linije APP Pž: u 20,00 i 22,00 sati iz Os)?

APP: Imate li iskaznicu APP-ATR?

Ja: Imam - pružam

APP: Nema problema, ima još 4 slobodna mjesta za liniju u 20,00 sati, linija u 22,00 je puna

Ja: Nema problema, Može do Šibenika povratnu!

APP: Komešanje, nekakave grimase - uzimanje mobitela (valjda zvanje prometnika ili koga već...)
       Čuje se da je uspostavljena veza i nekakav upit od šalterske djelatnice put dotične osobe - vrlo brzo u pola razgovora prekid veze - kaže službenica: kolega je danas nervozan!!!

Ja: Oprostite, u čemu je problem? - već se stvorio i red iza mene

APP: PA, PA znate ne mogu Vam izdati kartu, sustav ne dozvoljava

Ja: pa u čemu je problem,? Jel imate karata (kao što su rekli) ili ne, ako nemate idem u Panturist (polazak u 18,00 sati)

APP: Ma neeeee. Riješit ćemo mi to, ode dotična po trećeg eksperta, sada troje ih gleda u monitor (naravno ne znaju što se dešava, red iza mene od nekih 5 ljudi koji nervozno tapkaju da kupe karte za  bus koji ih čeka (naravno ne APP već Čazmatrans - pa nije žurba) Vrijeme prolazi, pa mi je sad već i nervoza za auto koji kontroliram da mi ne digne pauk pred kolodvorom, nakon 10 minuta nuklearne fizike - sljeganje ramena i odgovor za Einsteina: imamo karata ali nemožemo prodati!

Ja: I ...? Šta da radim...?

APP: Dođite u 20,00 bez karte, pa ako Vam se posreći?!?!

Ja: Molim? Kako to mislite? Pa imam Panturist u 18,00 za koji ima slobodnih mjesta (Autoherc Neoplan Tourliner)

APP: Ljutito kao psu baci iskaznicu bez doviđenja!

Ne trebam napominjat da se cijeli dan i večer nitko ne javlja na 060 353353 (APP AK Osijek) : Dobili ste APP Požegu AK Osijek. Nema slobodnih operatera, molimo nazovite kasnije!

JEDNO VELIKO JAOOO I SRAMOTA!!!

zlepur1

AK Osijek kažeš.Jedan šalter i standardno neljubazna djelatnica.Imaš na katu direktora i prometnika tako da sljedeći put znaš i obrati se njima.Ako ti neće prodati kartu uđi direkt u bus i oni će ti izdati povratnu kartu.Na kraju krajeva imaš poslovnicu autotransa u onoj crvenoj kući prema željezničkij stanici pa tamo kupi kartu, nije ti daleko vjerovatno i sam znaš.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

VISEON

Hvala, na info.

Ali vec sve znam od ranije. Taj isti prometnik je bio i doli. Problem sa kupovinom karte je jer salju autobus od 49 mjesta, a prodaju kartu za 60 ili koliko vec. U jucerasnjem danu (a takav je sad svaki) po odgovoru iz APP-a je da je bio predvidjen bus od 60 sjedala, a da je popodne predvidjeni bus bio zauzet?! i nije bilo osim std busa sa 49 sjedala za liniju.
Ali eto puzevim korakom napredak, bar stigao odgovor - kakav takav!

zlepur1

E sad ih upitaj zato nisu dali dodatni bus.Krajnje neprofesialno.Kažu ti da karata ima ali sustav ne izbacuje.Mislim to je ludilo jer su očito pribacili sustav na 49 mista.Ali u njihovim busevima uvik ima bar 4 slobodna mista.Eto čisto da znaš za drugi put.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.

VISEON

Ma sreca dok ima konkurencije, pa mozemo birati. APP, PANTURIST i ČAZMATRANS za Dalmaciju.

Scarface

Citat:Danas iz Paga za Zagreb pa Osijek je vozila 415 GT,bunker je bio krcat do vrha a putnika je bilo 30-35

Kakvi balvani  russian_roulette  Pored toliko dobrih buseva nađu slat bus koji nije ni za ZG-PŽ na liniju od skoro 600 km. Valjda imaju toliko posla da su svi drugi busevi zauzeti makar to nikako ne opravdava slanje ovakve setre na tu liniju.

Vi koji ste iz Osijeka ili putujete na linijama OS-Dalmacija, kako je moguće da kroz sezonu je tolika popunjenost njihovih buseva, a Panturist i Imoćani nemaju toliko putnika?