Meštrović prijevoz, Zagreb

Autor Portos, Studeni 23, 2007, 19:53:20

frukec

Klanjec

West gate

Tomek

Dal netko zna jel ovaj MAN na zadnjoj slici ima serijski ugrađen ručni mjenjač ili je to neki upgrade? Maky i ja se u nedjelju vozili tim MAN-om fenomenalan je, udoban, očuvan, baš je ostavio dobar dojam.

Portos

Citat: Tomek  u Studeni 26, 2013, 19:14:20
Dal netko zna jel ovaj MAN na zadnjoj slici ima serijski ugrađen ručni mjenjač ili je to neki upgrade? Maky i ja se u nedjelju vozili tim MAN-om fenomenalan je, udoban, očuvan, baš je ostavio dobar dojam.
Od kada je u Meštroviću ima ručni, da li je takav od početka ne znam.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

frukec

shef

Ovom OVI-ju hitno treba limar. Ovo je strašno za vidjet.

Iveco i MAN su u bitno boljem stanju.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

maxkuki

starliner2

Neoplan "Starliner" postavlja najnovije standarde sigurnosti, luksuza i visokog segmenta cestovnih krstarica.

mate

maxkuki

mate

Sprinter oko 15.30 na ulasku u HR

actros

actros

dakle stigla su 3 ovakva Tourisma, a razlikuju se po slovima na registraciji   SB-1313- AA, BB i CC

actros

Portos

U garaži u Donjoj Bistri viđen novi Mercedesov minibus. Ne znam tip niti mi je bilo moguće stati i slikati ali ne izgleda poput Sprintera sa špičastim nosom, više poput MB 100 rekao bih da je to minibus karoseriran na MB šasiji.

EDIT: ovakav

http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-814-vario-Mellor-Cheetah-33-seater-coach-/231278376423?pt=UK_Minibuses_Buses_Coaches&hash=item35d943f5e7

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

actros