Slike autobusa 2008.

Autor markost, Siječanj 03, 2008, 16:00:57

torrente

Citat: maky  u Travanj 11, 2008, 22:08:30
A torrente, molio bi te da mi ovo objasniš. Cijeli dan se mislim kako je ovaj shole uspio okretat g.b.  63 u Sućurcu jer je on danas ujutro vozio liniju 2?

nemogu virovat da je zglobni bus bia na liniji 2 :o.......zbilja nemam pojma kako se tamo okrenuo jer mi se to čini nemoguća misija s obzirom da je tamo okretište takvo da se i solo autobus teško okrene :(......zato pretpostavljam da je vozio samo jedan krug, ali tako da na povratku iz grada nije uopće ulazio na okretište nego je vjerojatno putnike iskrcao malo prije samog okretišta ,pa onda prazan produžio pravo i negdi se popeo na magistralu pa u garažu. ,a isto tako i kad je kretao iz sućurca ::| ........a kasnije je valjda bio solo bus.......neznam,to mi jedino pada na pamet :(

netko

Citat: netko  u Travanj 12, 2008, 19:55:00
Citat: tamlover  u Travanj 12, 2008, 18:30:13
Brodotrogir živi vjećno
Opa,BrodoTrogir.Stvarno su najjači.....nema šta.....
Inače iz Trogira je išla samo jedna grupa,odnosno jedan bus i to ih je vozio Vukić,a sad neznam što natpis "BrodoTrogir živi vječno" radi na Prometovom Eurobusu.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Dubrava na liniji za Dubravu  :D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

MAN SG 313 g.b. 188  i njegov način krpanja rupa...

I dok normalni ljudi po pljusku drže kišobrane, maky pokušava nešto iskemijati sa sikama znajući da neće uspjeti. No ajde, evo bar jedna na forum da ne ispadne da sam se uludo trudio  ;D

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Neoplan g.b. 165:

g.b. 191 - MAN SG 313:

g.b. 192 - MAN SG 313

g.b. 203 - Mercedes Benz Conecto G:

g.b. 184 - Mercedes Benz Citaro. primjetite da ima kuku otraga. Baš me zanima zašto niskopodnjak ima kuku?!

Očigledno je da se novi autobusi čekaju  na rubu snaga. Garaža je tijekom dana prazna. Dosta autobusa je rashodovano, rezervi nema, voze oni autobusi koji bi trebali biti rezerve. Oba Citara su danas bila u pogonu na regularnim linijama, a i inače su ovih dana  :o    DAF-ovi u pokretu, Avtomontaže, ma sve...

Jutros je liniju 18 sa polaskom u 8:20 vozio odlični MAN SU 313 sa klimom g.b. 214. Bus je sjajan. Vozio sam se i  u drugim SU 313 bez klime, ali ovaj je još bolji. Sjedala dobra, pa mislim čak da bi i mogao izdržati s njime do Zagreba, kao što su nekidan vozili...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Evo za Maky-a malo slika odnosno dvije.Iz Lore naravno.Nadam se da će mu se svidjeti.
Prvo g.b. 212.

A zatim ljepotan g.b.-a 227.

maky

Evo o ovome sam govorio kad sam rekao da su svi autobusi bili izvađeni iz garaže i parkirani svuda po Splitu, kao ova dva:

Tko se skrio unutra...

g.b. 170 već duže vremena stoji nakoso izdušen na kanalu...

Dubrava je isto već tradicionalno izdušena:

g.b. 169 parkiran u praonici:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 685 na liniji 11, po kiši bila stvarno dobra vožnja  :)

Dok je g.b. 683 vozio liniju 8:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 214 - MAN SU 313:

g.b. 197 - MAN SU 313:

I novopridošli Isuzu g.b. 237 na liniji za Kosu:

I jedna zanimljivost. danas sam se tijekom CIJELOG poslijepodneva vozio autobusima i  nisam se vozio u NIJEDNOM drugom osim MAN-ova! nevjerojatno, ali istinito. Zbilja mi se poklopilo jer sam MAN-ovac, i iskreno mogu reci da nisam namještao, osim za vožnje u novim pilama. Lion`s City LL, pa Lion`s City LL, opet Lion`s City LL,  SG 313, SG 313, Lion`s Classic, Lion`s Classic, Lion`s City, SG 313, itd.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

g.b. 205:

g.b. 186:

g.b. 183 vozio na Marjan:

I g.b. 177 prepunjen vukao iz petnih žila na Marjan. Stigosmo na okretište kod HNK, a ono ljudi za 5 autobusa prepunit, a mi s jednim i to solo. I otvori shole vrata, a ono nastao stampedo. Najbolje je bilo samo stajat sa strane i gledat. Ljudi i to stariji, penzioneri, se guraju, gaze, čupaju, nedaju jedni drugima da uđu, podbadaju se u rebra, komedija. Samo sam čekao kad će tko poginut na vratima. Najkomičnije od svega je što je autobus bio prepunjen, ni iglu nisi mogao ubacit, a oni još stoje na vratima i guraju ove unutra da se stisnu. Na koncu je jedan čovjek iz Prometa morao intervenirat i potezat vani one ljude koji su napola ušli kako bi shole jedva uspio zatvorit vrata  ;D  Žali Bože! A uvijek se žale mladi nekulturni, mladi ovo, mladi ono...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Danas sam bio u Splitu i nisam mogao odoljeti da ne slikam koji bus.Ali samo jedan jer nisam imao vremena.
G.b.682.

maky

g.b. 688 na liniji 13, spreman za polazak:

g.b. 55 odmara na okretištu linije 17:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Jedna 37-ma za poćetak,ali svakako po nečemu posebna.Praktički cijeli bus je izlipljen reklamom osim krova i prednjeg dijela što je nemoguće.Neznam kome je palo napamet da stavi ovu reklamu (Prometu ili S.Oliveru)jer pitanje dana je kada će poćeti otpdati djelovi reklame s prozora i vrata. ::| :D