Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

C2

To sam čak i ja napomenuo u Splitskom podforumu da bi to trebali napraviti. Pohvalno! Mnogi inozemni gradovi imaju takve upute na vratima ako su automatska.

XDonald

Dobro su se sitili, i pohvalno je. Samo je problem sta stari ljudi to ne vide  >hammer<

C2

Ovo mi je čudno da su napisali "nakon zaustavljanja vozila" kada se može i tokom vožnje pritisnut i onda se memorira zahtjev i kad dođe na stanicu vrata se normalno otvore pritiskom dozvole od strane vozača.

roko

U crvenom plavom sam stisnuo u voznji i nije htio otvorit pa sam ponovno stisnuo da se otvore.

elez

Citat: roko  u Ožujak 03, 2017, 23:55:07
U crvenom plavom sam stisnuo u voznji i nije htio otvorit pa sam ponovno stisnuo da se otvore.

Ma o cemu ti pricas?? Logicno je da se nece u voznji otovorit, pritiskom na botun ti si samo zatrazio otvaranje a otvorit ce se kada vozac da dozvolu (aktivira stanicnu ili nesto slicno). Isto tako se zatvore automatski i kad vozac iskljuci dozvolu vise se pritiskom na botun nemogu otovorit dok opet vozac ne dozovli.
ISPECI PA RECI!  russian_roulette
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

MAN truck bus

Mora bit dozvola, inace bi na semaforu kad se stisne stanicna vrata otvorila. byeg bus123
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

elez

Da naravno, mora bit jos nešto uz stanicnu. Pritisneš jednom i to je to, ne treba 300 puta pritisnut. Dok se ne aktivira dozvola, vrata ne mrdaju. Jel to stvarno toliko tesko za razumjet? Ljudi ukljucite mozak i razmišljate sta pišete i sta čitate. LP

Lion's Driver

Hahahah nasmijah se nisam mislio  rofl
Ma taj sistem BVG je koristio jos osamdesetih a neki u HR cak i na ovom forumu o autobusima jos ne kuze semu...kako ce onda ljudi koji nemaju pojma o autobusima skuzit...je nam nacija zaostala... kad stisnes...vozacu svitli stop zahtjev i ima onu ruckicu ili botun da da dozvolu da se vrata otvore...ako vozac ne dopusti mozes tipkat cili dan....LOGICNO... i ne pitajte vise gluposti...ako je vozac vec dao na stanici dozvolu a nema stop zahtjeva tada ih mozes otvorit sam sebi...opet LOGICNO

elez

Mislim da sam ja to sve napisao prije vas... Ne razumijem svrhu ponavljanja. A sto se BVG-a tice oni su u pocetku na istoj ručici imali stanicnu i dozvolu, kasnije je tek dosla rucica za svaku funkciju posebno. Mislim da je više nepotrebno o ovome pricati i raspravljati, sve je lipo objašnjeno samo treba DOBRO procitat. LP

XDonald

Mislin da se na ovo iz #190 nema sta posebno ni napisat...

RegioBus

XDonald

Svjetla u #238.
U #220 vec dosta dugo povise kola između sjedala stoji ova rupa , kroz koju se vidi okretanje kotaca u voznji. I nikoga nije briga  >hammer<

Paško

Ne znam točno što se ovdje u #217 dogodilo (prodrla voda?), a nisam siguran želim li znati.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

man323

Možda je netko bio traljav pa ugurao panele bez ikakvog osjećaja.

XDonald

Nije lipo vidit ovo u #285  >hammer<