Unutrašnjost autobusa

Autor maky, Studeni 23, 2007, 22:19:31

XDonald

Osim sto je i u Sanosima osvanuo wifi, u #147 je stavljen tapecirung na prastaroj drvenoj klupi iz avtomontaza.
#172 ima jedan par iz SG 313 u predzadnjem redu, a u zadnjem kielova sidala koja su puna ostataka ljepila.

netko

Dobar trud, ali mislim da je laksi posao bilo zamjenit oba sjedišta nego krpe preko drva.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

XDonald

Kod nas isto ko i u Zagrebu - u #272 kod zgloba fali dio
U #318 se okrenio ovaj ekran Wagen Hält
#207 trpi posljedice na navlakama prikolice
#271 jos uvik nema rucke na 3.vratima

LukaST

Mislim koji je to poanta bez rukohvata ??????

man323

Baš me zanima koliko će splitskim umobolesnicima (mislim na ove što uništavaju interijere autobusa) trebati da srede nove buseve koji će se nabavljati.

ManNLNG

To su psi doslovno!!!! Tog nema ni u najprimitivnijim priprcinama na svijetu strasno!!!!
EUROBUS AV120

XDonald

#314. Jad jadova.

Shole

Ajmo sad ovako:  dopizdili ste više bogu i vragu sa sličicom svake pizdarije koja se pošarala po busu.  Osim što su debili ti koji to rade, ali bilo ih je oduvijek pa tu nema baš pomoći, debili su i oni koji baš ne mare za čišćenje.  Ako čistačice nije briga / nemaju vremena / nemaju volje ...... neće ni vozaču otpast ruka ako uzme malo stupe i obriše sa nitrom.  Znaju se ić čmarit šefovima za nove buseve, a teško im malo i napravit ponekad nešto oko busa.

Ponove li se slike istih gluposti, zaključavam temu

ManNLNG

Slažem se problem je jako brzo i ucinkovito uklonjeno,nemojte biti lijeni....
EUROBUS AV120

LukaST

#318 je ima istu stvar na staklu sad je nema ipak rade nešto yahoo

man323

Stvar nije alarmatna ako se nešto pošara. Uzme se malo nitro razrjeđivača i ukloni se švrljotina. Stvar je alarmantna kada se počupaju sjedala, razbiju sjedala ili razbiju elementi interijera.
Moram napomenuti da su stop tipkala u novim Citarima dosta teško uništiva, jer se ovdje radi o tipkalima koja su dizajnirala protiv huliganizma. Zanima me hoće li ih splitska stoka uspiti demontirati ili uništiti.

421

Citat: Shole  u Travanj 28, 2018, 12:43:02
Ajmo sad ovako:  dopizdili ste više bogu i vragu sa sličicom svake pizdarije koja se pošarala po busu. 
Ponove li se slike istih gluposti, zaključavam temu
Shvati emociju u dijela vozača koji su jedva dočekali nove  bus123, a stoku to apsolutno ne zanima, osim da su dobili nove površine gdje obilježavaju svoj teritorij samo njima znanim pismom i hijeroglifima.
Zapravo bi mogao slike na forumu i njihove uratke poistovjetiti kao krajnosti iste želje.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

XDonald

1. #317 - jos uvik isto visi.

I ove moje dvi slike nek slobodno uzmu i stave na web stranicu, necu se ja ljutit  :) a i red je da vide ljudi da vanjski izgled busa nekad itekako vara, da je unutra suprotnost 🤣

Paško

Jezive filmske reference u SG 313... Tko razumije, shvatit će!
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

RV

U #263 koji je na 7 bio ovog tjedna, fali sjedalo. U ponedjeljak je falilo ovo i sjedalo pored njega (na kojem je torba). Naime, svima se čini da to nije velik problem, no ako idete sa sedmicom u 7:25 ujutro, koja je prepuna školaraca, starijih ljudi, pa čak i vojne policije koji putuju busem, e onda tek jest velik problem jer nema mjesta za na nogama stajat unutra, kamoli za sjest. Ovi šta čupaju sjedala sami sebi štetu rade, zanimala bi me reakcija njihova da samo to sjedalo ostane u busu i da nemaju druge nego sjesti na to, njihovo djelo.