AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

vuco

Nemoj me krivo shvatiti, ali o AP Imotskom je na internetu (na nekim drugim mjestima) pisano toliko idiotarija, gluposti i laži tako da će ti malo ljudi vjerovati da je ovo što pišeš o Citylineru istina. Ako je stvarno tamo jedan od Citylinera (i ima zoll tablice), onda to nije nijedan od dva na slici. To može biti samo neki koji je nedavno uvezen.
Ja u zadnje vrijeme od AP autobusa viđam samo Temsu, Tourisma, bijelog ex 62 (i nekad sivog) Coacha, midi MANa i Mastera. Sve ostalo negdje leži i čeka bolje dane.
[/quote]

Ovo sam sliku samo za primjer uzeo sa interneta,a ovo za Citylinera tvrdim jer redovito prođem pokraj garaže i vidim ga parkiranog,poklopac od motora je dignut,kao da uzimaju od njega dijelove ili šta već i nema zoll tablice(skinute davno vjerojatno).. Uglavnom,taj je za izložbu :D.

Tomek

I zadnji branik je kršten - ovo više nije sramota za ovu firmu nego i za našu zemlju da takva vozila policija pušta da voze po cesti

Paško

Coach koji nikad nije dobio shemu

Jedan koji jest

I jedno vrlo ugodno iznenađenje - Setra S415HD (koja i ne izgleda loše)

Dakle, stanje s autobusima se popravilo u odnosu na ono par tjedana prije. Voze svi ex Brioni (osim Tourisma), Temsa(?), stari Tourismo, jedan N1116, Setra, Master i Jetliner (možda sam nešto i zaboravio). Valjda će i vlasničke zavrzlame ubrzo završiti pa da se u ovoj firmi uvede nekog reda.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

im

Tlimfocit

Paško

Samke

Pa šta mu uradiše Sunce im poljubim  buljimir Pa haman nov bio kad je stigao  >hammer< >rigoleto<

Paško

Izletio je prije par mjeseci tijekom mećave

COVIK

Citat: Avtomontažafan  u Srpanj 05, 2012, 23:07:24
Izletio je prije par mjeseci tijekom mećave

Kod njih je mećava svaki dan >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

tomekk

Tako je.Ovdje se ne vidi, ali ima malo više nijansi od bijele prema sivoj.Kršten je on više puta nakon mećave  >hammer<
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

STEFI- GRAF

Bija ka nov ali više nije pituran na fleke za pola godine neće se znat ni za vidu od njega.Šteta kad je kupljen bio je lip i uredan za vidit ali jbg kaže stari svit ,Satrali bi i gvozdenu (željeznu) balotu. >hammer<

Paško

Mile vozi Mastera za Imotski iz kojeg ljudi skoro ispadaju. Gledajući unatrag, iskazao se kao najpouzdaniji član voznog parka  ::|

A vratila se i Setra iz Makarske :)

Marek

Paško

Paško