AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

travego33

Evo par brzopoteznih od danas:
Prvo city koji je kupljen,danas je šprickitovan sutra slijedi bojanje

Evo i trećeg man-a od veolije završen sljedeći tjedan na registraciju

im

Vidin da je mali euroliner na dizalici sta mu je s velikom bracom

zvone13

koliko vidim ovaj City od panturista dobiva masku od novijeg Citya od AP Imotski
ili ???

travego33

Citat: im  u Travanj 18, 2013, 19:32:59
Vidin da je mali euroliner na dizalici sta mu je s velikom bracom
veliki braco će uskoro na cestu kad se cijeli oboji..

Što se tiče maske,naravno dobit će masku i zadnji branik i štopke od novog citya

Paško

A kad će N 1116 na cestu? Bilo bi im puno bolje da njih napokon naprave, a ne da skidaju dijelove za 20-godišnji školski bus  >hammer<
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

MAN 422

ne skida se nista sa ostalih buseva, to su branici i maske koje su imali viška u skladištu i zašto ne ih namontirati kad već postoje jedino su malo pokrpani od inih udaraca, jedan od citylinera ce ubrzo na cestu jer je mnjenjač nabavljen a drugi na zalost neće tako skoro jer previše stvari fali za njega, nema čak ni crknutog motora koji je ispario, mjenjač koji je sasut i brdo stvari koje su skinute sa njega već prije

travego33

Ovo je za one koji kažu da se sa citiya skidaju dijelovi:

Na ovome se naljepnice odljepljuju i priprema se za bojanje:

Ovaj ode za ST:

AnteIM

Bilo bi zanimljivo poslikati ove citylinere 1116 sa stražnje odnosno prednje strane 

travego33

moj prijatelju zamolio  te lijepo da pogledaš slike od prije par mjeseci koje sam poslikao a član avtomontažafan ih postavio pa ćeš uočit nešto zanimljivo ne bih ti govorio šta!!!!

AnteIM

Citat: travego33  u Travanj 20, 2013, 21:22:57
moj prijatelju zamolio  te lijepo da pogledaš slike od prije par mjeseci koje sam poslikao a član avtomontažafan ih postavio pa ćeš uočit nešto zanimljivo ne bih ti govorio šta!!!!

Ne bih htio da me se krivo razumije, Gosp. Palac je ovu firmu digao iz mrtvih i da nije bilo Autoherca, vjerojatno Autopoduzeće danas ne bi ni postojalo, autobusi i linije su uredni i ne ostaju po putu  zbog goriva i raznoraznih kvarova, ali mi nije jasno zašto lagati!? Danas sam bio u prolasku kroz Imotski te vidio citylinera, ovog sa kockicama sa strane, koji je sprijeda doslovno "raščupan". Ako sam u krivu, demantirajte me! Pozz

travego33

ja ne radim u firmi nedjeljom ali evo par slika da se vidi kako se ne skida sa postojećih auta nego se u garazama nalazi stvari koje su tu prestavljene da idu na neoplana ovog starijeg, a zasto su skinuti branici na city ima to treba pitati bivese vlasnike, kad su ih slepali i uguravali na praking to je poskidano i stavljeno po bunkerima

1 branik
  drugi branik
  treci branik

jedna maska
druga maska
treca maska koja se šprickitovana i popravljena

a samo su 2 citya takva

im

A di je slikana ova ttreca u garazi nije 100 %

MAN 422

nije nitko ni rekao da jest, ta je kod plastičara u zg- jer ju je trebalo popraviti od nekog od udesa, nađena je među hrpom smeća i branika izlomljenih u garaži i poslana da se popravi da bi mogla ići na stari bus da se ne kupuje bezpotrebno

mate