Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

leic96

gjuro

gbr.1225 je cjeli pobjelio,ima samo jos odozada autotrans rijeka tel. itd.  ???

5AR

Prva Setra S416GT-HD/2, sa brdo dodatne opreme od luksuznih Kiel-ovih sjedala, električno preklopivih retrovizora, nadzorne kamere i ostalih tehnikalija stigla jučer u Zagreb, danas u Rijeku gdje je obljepljena a sutra nastavlja dalje u svoj novi dom na Korčulu.
Slike očekujemo  ;)

Shole

Osim što ima bolja sjedala ( u kompletu sa boljom opremom) dal to onda znači da ima i manji broj sjedala ?  Zanima me broj sjedećih mjesta u odnosu na 1301

5AR

Da to sam zaboravio napisat ::|, 54 sjedala.

ikar

Citat: 5AR  u Travanj 19, 2011, 20:58:55
Da to sam zaboravio napisat ::|, 54 sjedala.

Toliko imaju i 415GT-HD?

Shole

Jedan red manje ( -4 ) u odnosu na 1301 mislim da će se osjetit na udobnosti itekako. I još su sjedala bolja i bus povišen.  To mi već priliči liniji Zagreb-Vela Luka, a ne obična UL-ka

busfan

Jesu li sigurno Kiel sjedista? Ja sam mislio da Evobus sam radi sjedista...
Da nisu ona nova Voyage?

ikar

Citat: 5AR  u Travanj 19, 2011, 20:34:44
a sutra nastavlja dalje u svoj novi dom na Korčulu.

Navodno otišla danas u 12:30 za Split i dalje za Korčulu...

Citat: busfan  u Travanj 19, 2011, 21:47:44
Jesu li sigurno Kiel sjedista? Ja sam mislio da Evobus sam radi sjedista...
Da nisu ona nova Voyage?

Sumnjam da bi Autotrans kupovao novi bus sa toliko opreme, vjerojatno se radi o polovnom tako da se nova sjedišta mogu isključiti!

ikar

Setra S416UL g.br. 1301 danas na Veli Lošinj-Rijeka. Znači u PJ Cres je sada.

shef

Meni se čini da je netko s hrvatskog juga doselio na sjever i pritom si priskrbio nove tablice, a to su RI-149-SO:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Nova 416 GT-HD 1380 otišla za Rovinj danas.  Ri-436-SP

trebor_ttt

Citat: Shole  u Svibanj 14, 2011, 17:27:20
Nova 416 GT-HD 1380 otišla za Rovinj danas.  Ri-436-SP

Nisam je vidio uživo, ali u rasporedima se vodi pod garažnim brojem 1383. sada neznam tko je u pravu.
1425, a 1306 u <3

Shole

Može bit. Ja sam vidio 138 i jos nesto zaobljeno, al su mi pogled tad zaokupile tajice i isto nešto zaobljeno tamo kod bunkera. Setra je momentalno pala u drugi plan

shef

U reportaži kolege Jasenka 1375 sa tablicama RI-103-SO

EDIT: pod tablicama RI-104-SO se vodi Renault Master 2.5DCI. Jel to ex Transturist Kladušan?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic