Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

busfan

Jesu li sigurno Kiel sjedista? Ja sam mislio da Evobus sam radi sjedista...
Da nisu ona nova Voyage?

ikar

Citat: 5AR  u Travanj 19, 2011, 20:34:44
a sutra nastavlja dalje u svoj novi dom na Korčulu.

Navodno otišla danas u 12:30 za Split i dalje za Korčulu...

Citat: busfan  u Travanj 19, 2011, 21:47:44
Jesu li sigurno Kiel sjedista? Ja sam mislio da Evobus sam radi sjedista...
Da nisu ona nova Voyage?

Sumnjam da bi Autotrans kupovao novi bus sa toliko opreme, vjerojatno se radi o polovnom tako da se nova sjedišta mogu isključiti!

ikar

Setra S416UL g.br. 1301 danas na Veli Lošinj-Rijeka. Znači u PJ Cres je sada.

shef

Meni se čini da je netko s hrvatskog juga doselio na sjever i pritom si priskrbio nove tablice, a to su RI-149-SO:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Nova 416 GT-HD 1380 otišla za Rovinj danas.  Ri-436-SP

trebor_ttt

Citat: Shole  u Svibanj 14, 2011, 17:27:20
Nova 416 GT-HD 1380 otišla za Rovinj danas.  Ri-436-SP

Nisam je vidio uživo, ali u rasporedima se vodi pod garažnim brojem 1383. sada neznam tko je u pravu.
1425, a 1306 u <3

Shole

Može bit. Ja sam vidio 138 i jos nesto zaobljeno, al su mi pogled tad zaokupile tajice i isto nešto zaobljeno tamo kod bunkera. Setra je momentalno pala u drugi plan

shef

U reportaži kolege Jasenka 1375 sa tablicama RI-103-SO

EDIT: pod tablicama RI-104-SO se vodi Renault Master 2.5DCI. Jel to ex Transturist Kladušan?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Jedna misterija manje 1381 je jedno odavno poznato vozilo - Boxer 758-PU dostavni Autotrans commerce

(c)Teutonic

5AR

Stigao Neoplan N1216HD srebrni/sivi (vidio ga bagerista) 3 godine star za sad bez garažnog broja, zamjena za 1174 i 1172, mislim da je za PJ Krk.

ikar

5AR

I Top Coach i Daily dani pod račun Man importeru za City-a.

Shole

Nije li to malo "too much" bus za PJ KRK ?

ikar

Bit će dobar za Krk-Šilo  ;D

Tomek

Najcool je što već pomalo legendardni Lion's Top Coach iz Umaga 1346 ex 1053 i dalje ostaje voziti na jednoj od najjačih linija Autotransa(umag-osijek), a poznat je kao jedan od najneudobnijih autobusa ikada. Jednostavno Istriani, laku noć, 1174 je prenov za vas bio pa je prodan!