Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

5AR

Citat: Shole  u Studeni 16, 2008, 23:38:34
To je onaj iz Novog Lista
Je, bio je večeras i na vijestima Kanala RI.

Shole

Kico101 i shef su jutros valjda u štrajku, a meni se neda prepisivat.

U Novom Listu danas članak o problemima putnika na liniji Rijeka-Novi V.   Radi se o mještanima Jadranova koji imaju svega jedan ili dva polaska dnevno kroz mjesto, a inače moraju pješačit 2 km uzbrdo na magistralu i onda je pitanje dal će im bus tamo uopće stat.  I tako se ljudi žale kako i ta jadna dva polaska idu tako da se ne stigne u Rijeku u školu jer bus dolazi točno oko 8 ili malo kasnije, a nisu sve škole na Žabici.  Popodne uopće ne prolazi kroz mjesto, tek navečer u 19:40 ide za Novi kroz Jadranovo.  Na sjednici Grada Crikvenice kamo Jadranovo pripada su raspravljali o tom problemu, i obećali nekakav dogovor sa Autotransom,  a čak je bilo spomenuto i to da mještani Šmrike koja je udaljena svega 3,4 km i gdje vozi Autotrolej imaju autobusu vezu puno bojle riješenu, a cijene pokaznih mjesečnih karata su više nego duplo jeftinije od Autotransovih, na što je zaključeno da će se razmislit i o mogućnosti dogovora sa Autotrolejem o linija za Jadranovo.

tssp

Jel se ima Autotrans možda plan širenja na inozemstvo?

Shole

To ćeš morat pitat Krmpotića.   Bilo je riječi još na proljeće o preuzimanju Prometa Makarska, ali ni o tome nigdje više ni spomena.

man750

U tablice dodana vozila 1305,1306 i 1312 koja su zamijenila 1211,1212 i 1219 i dobila njihove registarske plocice,
te novi irisbus daily 1313,1314 i 1315
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

5AR

Nova poslovna jedinica Zagreb ima za sad dva autobusa. Dubravu 1310 i O404 985 koji je privremeno dok se ne popravi 987.
1051 navodno u novoj shemi.

Shole

Nije navodno, nego sigurno.  Oće li i on u ZGB ili pak na Korčulu?

5AR

Citat: Shole  u Studeni 19, 2008, 23:56:28
Nije navodno, nego sigurno.  Oće li i on u ZGB ili pak na Korčulu?
Na Brač ali još ne, a kad će ne zna se. ;D

Shole

Nemoj mi sad tu fore Đekna još nije umrla, neznamo kad će.

Taj PJ Zagreb me strašno interesira.  Kakvi su planovi i dal su zaposlili nove vozače iz Zagreba ili trapulaju nešto po svom dobrom starom običaju

5AR

Nova radna snaga, iz Metropole i njene okolice .

Shole

Čudo božje.  Mislio sam da će bit ko sa Sarajevom, da se mijenjaju svakih tjedan dana.

Tomek

Jel se zna gdje parkiraju te autobuse?

5AR

Citat: Tomek  u Studeni 20, 2008, 00:27:20
Jel se zna gdje parkiraju te autobuse?
MB Auto ili nešto slično.

5AR

1291 Prebačen iz PJ Krk u PJ Ogulin.

5AR

Citat: kriticar  u Siječanj 16, 2009, 12:09:57
man750 mi je javio da je doznao da gbr.76 TAZ Neoplan kupljen od CB nije više u floti, a da gbr.141 O303 čeka odluku hoće li na obnovu karoserije ili će napustiti flotu
Taj Taz Neoplan je sad ATR 1317 PJ Korčula.