Linije - razno 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:53:10

GT-R

Trasa kojom idu 107/222 pa i ostale linije su normalno otvorene, samo problem stvaraju velike gužve automobila koji nemogu tim dijelom Slavonske pa moraju sporednom cestom.
Mislim da kroz najgore prolazi linija 281.

dean25

zet.hr

Izmjena na linijama 307 i 308
Autobusi na linijama 307 Zagreb (Zapruđe) -  Strmec Bukevski i 308 Zagreb (Zapruđe) - Sasi vozit će od srijede, 29. veljače od 8 sati, do utorka, 6. ožujka ujutro, u smjeru Zapruđa djelomično izmijenjenom trasom.
Redovnom trasom vozit će do raskrižja Sarajevska/Ukrajinska, nastaviti Ukrajinskom, Savezne Republike Njemačke i Avenijom Dubrovnik do svog polaznog stajališta u Zapruđu.
Na izmijenjenom dijelu trase bit će uspostavljena stajališta Avenija Dubrovnik/Ulica SR Njemačke te izlazno stajalište Avenija Dubrovnik-Zapruđe.

dean25

zet.hr
Izmješta se stajalište linija 109 i 146 na Črnomercu
Autobusno stajalište Črnomerec, kojim se koriste autobusi na linijama 109 Črnomerec - Dugave i 146 Reljkovićeva - Malešnica – Jankomir bit će od četvrtka, 1. ožujka od 8 sati, do nedjelje, 4. ožujka ujutro privremeno izmješteno 100 metara zapadnije (neposredno prije benzinske postaje), zbog uređenja kolnika na postojećoj lokaciji.

dean25

zet.hr
Linija 132 produžuje se do Brezovice
Autobusna linija 132 Savski most - Goli Breg bit će od ponedjeljka, 5. ožujka produžena do Brezovice.
Zbog toga se mijenja vozni red radnim danom, subotom i nedjeljom. Novi vozni red bit će dostupan na početno-krajnjim stajalištima te na www.zet.hr

tramvajac 92

Citat: 421  u Ožujak 07, 2012, 09:30:00
Citat: GT-R  u Ožujak 07, 2012, 07:41:06
Solas gbr. 876 na 268. Nedostatak Citara? Ili ih stede, posto su jutros vidjeni na 107, 222 i 216, svi G II.
S GK VR 2,3 i 11 s linije 330 voze kao 268 pri povratku u VG .
Citat: MAN19464  u Ožujak 07, 2012, 19:18:49
i to već godinama voze sa 330 kao što kaže 421 jedino za vrijeme školskih praznika tada nema toga da pri povratku voze 268 sa linije 330 navedeni vozni redovi.
primjer vozni red 11 linije 330 vozi ovako ima izlaz iz garaže u 05:20 onda ima polazak iz v.g. u 05:30 liniju 303 kozjača povratak u v.g. u 06:30 zatim stoji do 06:40 tada prazan ide do stanice galženice gdje mora biti u 06:45 pokupiti putnike i napraviti polazak iz v.g. u 06:50 linija 330 kada stigne na g.k. ima polazak kao 268 u 07:30 a popodne od 12:15 4 kruga 330 do 16:40 sati.
Sve je ok, samo mi nije jasno zašto se taj vodi pod vr 11 na 330 (pretpostavljam da dolazi iza vr 4), i kako to da se putnici primaju od Galženica do terminala?

Još jedna stvar: zašto na 330 nema polazaka oko 16:10 i 16:30 kad bi bio vjerojatno pun ljudima koji idu s posla

MAN19464

zato sto se pojedini povlaće već od 15:35 u garazu pa su razmaci sve veći i veći

tamlover

Citat: MAN19464  u Ožujak 08, 2012, 19:50:12
zato sto se pojedini povlaće već od 15:35 u garazu pa su razmaci sve veći i veći

Iako ovo u praksi je odgovor na pitanje, činjenica je da je stvarno glupo smanjit frekvenciju polazaka prije 16h kad prava popodnevna špica još nije ni počela.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tramvajac 92

Kažu u ZETu da se uvode nova stajališta na liniji 335: od ponedjeljka, privremeno se uspostavljaju tri nova autobusna stajališta:

● Rakarska kod kućnog broja 40;

● Ulica Klarići, kod kućnog broja 4 te

● Ulica Klarići, kod kućnog broja 48 (prenoćište IKAR).

Uspostavlja se i redovno stajalište u Ulici Šandora Brešćenskog kod kućnog broja 43.

Stajališta će imati status privremenih, do izgradnje perona. Ukoliko se peroni ne izgrade do 1. rujna 2012., stajališta će se ukinuti.

sokre

Vozio sam se linijom 119 i mislim da bi trebalo uvesti bar još jednu stanicu na dijelu trase od početka Samoborske do Crkve u Stenjevcu.

Ne koristim tu liniju skoro nikada, ali mi je zapelo za oko dužina stanice..

Kako ne živi tamo, možda griješim..

tramvajac 92

Pa imaš stanicu poslje podvožnjaka u Vrapču, onda nakon što prođeš onaj nadvožnjak (Kožinčev put), zatim slijedi stajalište kod željezničke stanice u Vrapču, Stenjevec mislim da je kod one livade s lijeve strane, kad ideš prema Podsusedu (kod Lucijanke). Onda je stajalište Jankomir gdje se odvaja 146 i tako dalje do Podsuseda. Evo, baci pogled na Ivanovu kartu linija, tu se dobro vidi.. http://www.mediafire.com/?u67rx2o2po241gt

tamlover

U planu je stanica izmeđz HŽ Vrapče i Stenjevečkog trga kolko ja znam.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

sokre

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 12, 2012, 18:27:24
Pa imaš stanicu poslje podvožnjaka u Vrapču, onda nakon što prođeš onaj nadvožnjak (Kožinčev put), zatim slijedi stajalište kod željezničke stanice u Vrapču, Stenjevec mislim da je kod one livade s lijeve strane, kad ideš prema Podsusedu (kod Lucijanke). Onda je stajalište Jankomir gdje se odvaja 146 i tako dalje do Podsuseda. Evo, baci pogled na Ivanovu kartu linija, tu se dobro vidi.. http://www.mediafire.com/?u67rx2o2po241gt

Kada sam išao tamo prošao sam Samoborsku do Crkve busom, a natrag pješice do Kožinčevog puta (stanica prije nadvožnjaka).

Ipak mi se stanice čine predaleko jedna od druge.

Ako je u planu još jedna između HŽ-a Vrapče, kako kaže tamlover, mislim da će to biti ok.

marin

Kad smo već kod linije 119, ona ima podosta lošu cestu, to bi se trebalo sredit.

STress

Citat: sokre  u Ožujak 12, 2012, 12:14:45
Vozio sam se linijom 119 i mislim da bi trebalo uvesti bar još jednu stanicu na dijelu trase od početka Samoborske do Crkve u Stenjevcu.

Ne koristim tu liniju skoro nikada, ali mi je zapelo za oko dužina stanice..

Kako ne živi tamo, možda griješim..

Stanica u smjeru Črnomerca je odmah prije novog semafora na križanju Samoborske i Ulice Malešnica, preko puta ŽP Vrapče. Udaljenost od stanice kod crkve (A. T. Mimare) je cca. 600 metara.

conecto

Novi Jelkovec se ipak polako naseljava i ima tamo već dosta ljudi,a ovaj 281 im je puno zgodniji kad idu u grad jer ih za 15 min doveze do tramvaja 2,3... nego onaj 279 kojim idu uglavnom oni koji idu na vlak. Ujutro kad se ide u školu znalo se događati da 281 ne može pokupiti sve putnike pa je valjda bilo nekih izmjena u voznom redu. Iako ja držim da je trebalo 279 i 281 spojiti u jednu liniju od Sesveta preko NJ za Žitnjak, a onda bi putnika vjerojatno bilo još više.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...