Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

zvone16

Nije samo 675 na 3a.. bio je i neki classic sa " novim " sicevima
ZvoneXp

MB Citaro

bio je danas i 808 na liniji 19 polazak u 11:00, oko 18:15 na Marinićima viđen 810 na liniji 20 ili 21

MB Citaro

Što se tiče linije 3A, to sada voze vozači prigradskih linija

amalok.95

Znači prigrad je preuzeo 3A isto kao i 8A ?

Matija87

3a voze i dalje "gradski" vozači samo sto ima par vožnji koje odrade classici , dok 810 koji vozi većinu polaska na 3a ima popodne polazak u 17.50 na L20 za Gornje Sroke.

kigor

Prosli petak sam imao zanimljiv slucaj.
Kada sam prislonio karticu dobio sam crveno "karton" i natpis kartica blokirana.
Znam da je puna i ispravna i otisao sam dalje. Sofer nije reagirao.
Poslje na drugim stanicama je uslo jos nekoliko njih i svi su dobili isti text.
Valjda neki nov bug

amalok.95

Taj dan niti u jednom busu validatori nisu radili. Ja sam išao doma u 22:45, sve je bilo ugašeno.

kigor

Meni je oko 12 radilo, na povratku oko 19.30 nije. Ocito su poslje uocili i odlucili ugasiti

Boki651

Vidio sam taj slučaj. Zanimljivo neki nisu ni imali ugašen validator, već nabijenu vrećicu preko.

lussin

Uvodi se linija KBC. Trasa je KBC Sušak-KBC Rijeka. Ista stvar kao i ex. linija 100, biti će zelena i voziti će Kapene

amalok.95

Hahah opet neke zelene linije xD Vratio se 694, večeras vozio u 22:45 L26. Zvuk motora mu je nekako bučniji, kao na 693

mivano

Citat: lussinpicollo  u Listopad 21, 2015, 16:15:55
Uvodi se linija KBC. Trasa je KBC Sušak-KBC Rijeka. Ista stvar kao i ex. linija 100, biti će zelena i voziti će Kapene
Ali ovu neće ukinuti.

mivano

Slika s Facebook stranice Ričina.

Boki651

Meni nije jasna logika slanja Conecta u prigrad, što je s Clasicima koji su držali te linije? Jer je sad situacija da su Conecti pa čak i poneki plinaš u prigradu, a SU240 s prigradskim stolicama u gradu.

zvone16

Druge ekipe su dobile te Classice.. Mada iskreno nevidim smisao toga nit zašto nekima uzet buseve koji su bili očuvani jako.

Tipa 689 prošao gore ako se ne varam na drenovu a ekipa sa 689 ima 725

695 prošao na istu stranu al je umjesto njega 655

ZvoneXp