Razno (2)

Autor shef, Ožujak 30, 2012, 22:16:14

kigor

Novi problem s validatorima.
U tri navrata, od početka godine, na okretištu Bivio "dobijem" crveni znak, kao da je kartica prazna.
No bilo gdje drugdje prođe bez problema.
Danas sam ušao i u isti autobus i u smjeru zapada dobio zeleni znak

NP-549

ako je to bilo točno na okretištu onda vozač još nije "okrenuo" smjer,  odnosno na računalu je bilo "kraj putovanja".  Samo treba stisnut tipku za sljedeću vožnju i onda radi normalno.

7A

Citat: NP-549  u Siječanj 04, 2015, 10:56:23
Koji dan i u koliko sati ?

Jucer. Bus je trebao krenuti u 20:31 a krenuo je u 20:27.

NP-549

Da,  krenuo je ranije,  u  20:29:40

Boki651

Da ne radimo samo kritiku, evo i jedna pohvala. Vozaču g.br. 602 čije je računalo išlo dvije minute ispred stvarnog vremena. Nije uvažio njegovo vrijeme, već se ravnao prema vlastitom satu i krenuo savršeno točno na vrijeme.

kigor

Moj problem je rjesen. Ali i otvorio jos jedan bug validatora.
Posto mi je i jutros bilo crveno svijetlo na okretistu Bivio, a pisalo Pecine, otisao sam u Autotrolej. Ispalo da ma koliko je firma platila pokaznu ona nije registrirana?!? Dodali i sada je valja oki. Zanimljivo da sam se dosta puta vozio i redovito van Bivia imao zeleno svijetlo :)

shef

Da malo promoviramo i nešto što je vezano za naš gradski prijevoz. Naime, pred neko vrijeme vraća se moja mama sa tržnice i kaže: "čudo, onaj stari bus sa tri vrata, visoki, a unutra pravi starinski jastučići na sjedištima i nekakve pletene zavjesice po staklima".
Ja mislio da je otišla k vragu s pameću  russian_roulette

A kad ono:

https://www.facebook.com/events/1524297121170808/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Citat:Je li umjetnost u javnom prijevozu moguća?"

TransportArt polazi od ideje oplemenjivanja javnog prijevoza suvremenom umjetnošću, ali na način koji neće biti isključivo estetski. Tako se izvedene umjetničke akcije bave odnosima privatnog i javnog, kao i problemima komunikacije i interpersonalne otuđenosti u suvremenom, tehnološkom svijetu.

Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite na otvorenju izložbe 14.01.2014. u Malom Salonu u Rijeci te sami doznate odgovor na pitanje.

Sudionici projekta su: Ivona Maslak, Elizabeta Močibob, Lucija Ukić, Marga Božanić, Sanja Gergorić, Nevena Živić te mentori: Nikoleta Marković te Andrej Mirčev.

Srijeda, 19:00, Mali salon na Korzu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Izvor: Facebook grupa REF

111222

evo jedno pitanje ;D kako to da MAN-ovi SG240 nikad ne voze na liniji 2?? :-\

lussin

Tko kaže da ne voze? Ja sam ih viđao subotom uglavno

Shole

Ne voze,  na liniji 2 su autobusi garažnog broja 621 pa noviji.   Linija je najopterećenija s najviše kola u krugu  ina njoj su uvijek najnoviji autobusi

lussin

Meni se učinilo da sam nedavno vidio 582 i 594 na 2, no dobro good_boy

Shole

Može se desit da zaluta kao pričuva eventualno 1 ili 2 kruga.

111222

vidija san sljedeći info na fejsu pa da pitam one koji znaju  ;D je li danas ističu registracije "starcima" 565, 566, i 567?? iskreno nisan ih ni viđa puno po gradu...eto jučer san vidija (mislin) 567 na 6-ici

shef

567 je zadnji i njemu izlazi. Ovi drugi su odjavljeni.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic