NCP Prgin Šibenik

Autor dialogos, Travanj 24, 2008, 15:03:06

dialogos

NCP Remontno brodogradilište Šibenik
Šibenik, Obala Jerka Šižgorića 1
tel. 022/312-971
www.ncp.hr

Ex Remontno brodogradilište u Šibeniku danas Nautic centar Prgin je kupilo novog Isuzu u žutoj boji s kojim vozi radnike iz Splita u Šibenik.

netko

Svaki dan u isto vrijeme(16:30h) kroz Trogir put Splita prođe narančasti Isuzu.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

dialogos

To je tajj. Nisam bio siguran jel narancasti ili tamnija nijansa zute boje.

brzi

Isuzua sam viđao na kad bi išao na parkiralište Jadrantransa u Splitu.Ali prije negdje pola godine sam vidio iste boje,nove boje i nekakvog Tama,ali samo zadnji kraj.Isto je pisalo,ako se nevaram NCP i njihov web.

brzi

evo gledam temu "Stari Velim",i 4 i 5 slika,na njima je Tam 170,za kojeg piše da je vozio radnike NCP-a
No kao što sam gore spomenuo,sada kada sam vidio slike,potvređujem da sam Tama 170 vidio u novoj žutoj boji,kao i Isuzu:

http://autobusi.org/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=707.0

sad ili ih bilo više,ili je to ovaj...

tovar

Slike od Velima su moje, a informacija o TAM-u je od gazde. E sad?
A i ja sam prošli tjedan vidio žuti TAM s NCP natpisom. Možda je remontno brodogradilište imalo više komada.

netko

stipe15

Danima ga lovam i uspio sam....

markost

Evo ga i otraga.Danas u Splitu

medo

evo več treći dan ncp-ov isuzu u dubrovniku, mota se po gradu, po noći je ispred hotela ivka.

Tomek

Jučer ga prvi puta vidjeh u Zagrebu tj. u Velikoj Gorici i mogu reći da je ovo po mom mišljenju najljepši Turquoise u Hrvatskoj

netko

medo

Citat: tovar  u Kolovoz 04, 2008, 10:48:43
Slike od Velima su moje, a informacija o TAM-u je od gazde. E sad?
A i ja sam prošli tjedan vidio žuti TAM s NCP natpisom. Možda je remontno brodogradilište imalo više komada.

na slikama od starog velima je TAM 170A11 a ovaj žuti od ncp-a je TAM 190a11 nisu isti busevi. 

JA!!!

Isuzu danas, kao i uvijek, u isto vrijeme ide prema Splitu, zanimljivo je da ne ide cestom uz more, vec preko Boraje.....ovo je spuštanje u Trogir

Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta i privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije.

maky

Priko Boraje je oduvik bilo brže...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!