Autotrans - fotografije

Autor markost, Studeni 26, 2007, 22:10:43

Shole

Da, pohvalili smo promjenu jer je činjenica da se ipak išlo malo na bolje, al se definitivno slažem sa Tomekom da je to sve skupa još uvijek preslabo.  Plava bi im stajala tisuću puta bolje od zelene, u kombinaciji sa narančastom (pogotovo sad ovom naglašenijom), a i logičnija bi bila plava pošto Autotrans već 50 i nešto godina najviše prometuje okolicom Rijeke i Dalmacijom.  

U petak sam vidio bodulsku setru 1153 izdaleka u Kostreni negdje oko 5,6 popodne kad je već sunce bilo malo niže.  Prekrasno je izgledala sa onom srebrnom bojom, puuuno efektnije od neke 415 GT-HD koja je vozila parsto metara iza nje.  Moje mišljenje je, a mislim da bi se ovdje našlo još puno istomišljenika da bi najefektija shema bojanja autobusa bila:

srebrna podloga,  narančasto @ u ovom novom stilu koje su sad počeli primjenjivat, a prema zadnjem dijelu autobusa plavo.
To bi bilo otprilike ovako, ali da je @ kao na novom Neoplanu
http://i862.photobucket.com/albums/ab182/Bari_Rijeka/Rijeka-Umag3.jpg
photo by Bari

Tomek

Ja sam uvijek bio fasciniran suncem i onim zelenim crtama u koje je sunce zalazilo, tako da sve ove ideje novog @ loga su mi neko nametanje modernih smjernica koje su se bez problema mogle zaobići.
Siva(srebrna) boja je definitivno atraktivnija od bijele, ali održavati srebrni bus je duplo kompliciranije od bijeloga jer se svako naknadno uređivanje vidi prilično jako.

Shole

Onda mogu samo ponoviti po stoti put:  najljepše ofarbani busevi ikada u Autotransu su bili 943 i 944.  Šteta što ne postoji nikakva slika.

erobuss

Čisto sumnjam da će ikakve fleke bilo zelene, bilo plave nadmašiti <A HREF="http://i1088.photobucket.com/albums/i330/djivomir/hltll.jpg"> ovo </A>  ;)

Bari

1354 u novom ruhu

Novi Probus
ZG - 8671 - EG

KREPAT MA NE MOLAT !

atlasovac

Citat: Bari  u Travanj 14, 2011, 16:46:57
1354 u novom ruhu

Nije Top model, ali kraljica je kraljica, nova šema joj odlično stoji. Vrijedi citiranja slika.
Nadam se da je njenom izgledu pridonjela rasprava o dizajnu na forumu. A zelena je boja koja se na Autotransovim autobusima pojavljuje stalno od osnutka firme. Dakle tradicionalna. Iako su zeleni krugovi mislim dovoljni da održe tradiciju tako da su možda ipak mogli prihvatiti i Istra prometovu plavu.
Nego što je ono po sredini pri dnu? Prvo sam mislio da je kit, a onda vidio da ima s obje strane približno istog oblika. Što mislite? Je li to suvišan detalj? Po meni jest.

Tomek

Nego, ovaj @ je zapravo logo Autotrans grupe, a Trensov dizajn nije mjenjan, pa me zanima kako to da APP stavlja stari logo, a u Transu stavljaju novi?? Dali su se izgubili?

atlasovac

Citat: Tomek  u Travanj 14, 2011, 19:14:32
Nego, ovaj @ je zapravo logo Autotrans grupe, a Trensov dizajn nije mjenjan, pa me zanima kako to da APP stavlja stari logo, a u Transu stavljaju novi?? Dali su se izgubili?
Da li je to tako? Čak i novi probusi od Autotransa imaju stari @, a možda neki i APP dobije ovakav. Pa i Autotrans ga stavlja tek zadnji tjedan ili koji dan više.

Shole

Citat: atlasovac  u Travanj 14, 2011, 19:09:42
Nego što je ono po sredini pri dnu? Prvo sam mislio da je kit, a onda vidio da ima s obje strane približno istog oblika. Što mislite? Je li to suvišan detalj? Po meni jest.

Ovo ne razumijem  ???  Kako misliš s obje strane !?

atlasovac

Ne razumijem ni ja. Tek sad vidim da sam zabrljao. To se događa kad poslije pređenih nekoliko tisuća kilometara danas sjedneš za kompjuter. Još sam zbog toga što si citirao editirao post i naknadno to dodao.

Shole

Nije mi bilo jasno ovo  S OBJE STRANE, kad je autobus slikan samo s lijeve strane.  Ja sam uvjeren da je špric kit

Bari

1193

1173

1103 i 1113

1185

1103

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Sonja

Danas u Sv. Krizu Zacretju

5AR