MAN Lion's Classic

Autor maky, Travanj 30, 2008, 21:52:06

netko

Ma šta se to onda  tu dešava.Classici su došli 25.travnja(kao i ostali) i eto nek su počeli vozi 1.(svibnja),a sad je 5 srpnja.Nema više od mjesec dana.Ko tu koga....... ;) :o
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Srpanj 05, 2008, 21:08:10
Ma šta se to onda  tu dešava.Classici su došli 25.travnja(kao i ostali) i eto nek su počeli vozi 1.(svibnja),a sad je 5 srpnja.Nema više od mjesec dana.Ko tu koga....... ;) :o
Nećemo javno o tome, ali postoji kvaka sa 4 Classica U  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

e kad bi ti ja sad odgovorio tko tu koga;odgovor bi glasio ne(t)ko nekoga  ;D sorry,nemoj shvatit nisam ciljao tebe...ali tako obično glasi odgovor na takvo pitanje  ;)
Nego danas baš razmišljam kada će Kaštelanski Classici u promet...kažu kad radovi gotovi tad i oni...a nisam baš išao starom cestom do Trogira odavno,jer mi se neda čekati na semaforima...pa Netko,jel znaš koliko je još semafora i radova ostalo na staroj cesti?  :)

netko

Citat: brzi  u Srpanj 05, 2008, 21:14:50

e kad bi ti ja sad odgovorio tko tu koga;odgovor bi glasio ne(t)ko nekoga  ;D sorry,nemoj shvatit nisam ciljao tebe...ali tako obično glasi odgovor na takvo pitanje  ;)
Nego danas baš razmišljam kada će Kaštelanski Classici u promet...kažu kad radovi gotovi tad i oni...a nisam baš išao starom cestom do Trogira odavno,jer mi se neda čekati na semaforima...pa Netko,jel znaš koliko je još semafora i radova ostalo na staroj cesti?  :)
Ma......iskreno neznam.Eto možda otprile 2-3.No međutim prije možda koji mjesec dana bio je negdje članak u novinama gdje se reklo da će radovi još trajati te da nije ispunjen zakonski rok te stoga neznam.Radovi mogu sutra završiti,a možda će i još dugo trajati. ;) :D

No da se vratimo na temu o Classicima G.
Voze na 37-mi.Drugdje nemaju.Linija 38 je ukinuta bar zasada preko ljeta.
Znači da če Trogir opet guštati u novim busevima,a ni kune nije dao(jedina stvar gdje je mogao sudjelovati u nabavi{37-ma}).Haha....... ;D ;D

brzi

Citat: netko  u Srpanj 05, 2008, 21:26:50

No da se vratimo na temu o Classicima G.
Voze na 37-mi.Drugdje nemaju.Linija 38 je ukinuta bar zasada preko ljeta.
Znači da če Trogir opet guštati u novim busevima,a ni kune nije dao(jedina stvar gdje je mogao sudjelovati u nabavi{37-ma}).Haha....... ;D ;D

dobro da si ti to spomenuo...baš ja i Maky danas pričamo hoće li Classici G zamjeniti g.b.118 i 170(odnosno one što voze umjesto njega),jer su oni stalno na 37mi...ali sad me ti sjetiš da su Kaštela kupila ta dva Classica...je 38 linija ne vozi ljeti...osim ako je ne planiraju uvesti...jer govorilo se da će se praviti okretište za 38 na Resniku,a linija br 2 će negdje oko Getroa se okrećati...
ali ako će Classici na liniju 37 i za Trogir mislim da to nije ok,jer Kaštela su u tom slučaju samo tranzitno mjesto,tako ne vjerujem da će dopustiti da vozi u Trogir...  ???

maky

Ja ću osobno ispred Prometove uprave započet štrajk glađu ako ijedan novi autobus završi na liniji 37. Zašto nebi onda vozili i liniju 60?! Zadnjih dana se vozim linijom 60 u samo takvim kantama, a najmilije mi je kad zapnem u koloni po pola sata i topim se na suncu.

Ja bi Classice G koji su namijenjeni za Kaštela stavio u promet recimo na liniji 1 ili 10, jer oni svakako i samim stajanjem propadaju, a Solin je ionako kupio nove Classice (koji istina i voze, ali ovo bi im bila svojevrsna privremena nagrada). Al što je, je. Govorilo se i o liniji 38 i o produžetku linije 2. Nadam se da će AKštela biti dobro povezana sa Splitom i nagrađena za svoje sudjelovanje u nabavi...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

Citat: maky  u Srpanj 05, 2008, 21:40:40
Ja ću osobno ispred Prometove uprave započet štrajk glađu ako ijedan novi autobus završi na liniji 37. Zašto nebi onda vozili i liniju 60?! Zadnjih dana se vozim linijom 60 u samo takvim kantama, a najmilije mi je kad zapnem u koloni po pola sata i topim se na suncu.

Ja bi Classice G koji su namijenjeni za Kaštela stavio u promet recimo na liniji 1 ili 10, jer oni svakako i samim stajanjem propadaju, a Solin je ionako kupio nove Classice (koji istina i voze, ali ovo bi im bila svojevrsna privremena nagrada). Al što je, je. Govorilo se i o liniji 38 i o produžetku linije 2. Nadam se da će AKštela biti dobro povezana sa Splitom i nagrađena za svoje sudjelovanje u nabavi...

ti kreni u štrajk glađu,a ja ću ti donositi hranu i piće  ;D da bilo bu glupasto da voze liniju broj 37 iako naveći dio putnika linije 37 čine Kaštelani.Ali opet ako gledamo tu ima i Solinjana,jer i tu prolazi a na kraju završi u Trogiru...Po meni bi jednio logično bilo da uvedu stalnu liniju br 38,ili u suprotnom autobusi neće 5 puta dnevno izaći iz garaže i to samo za vrijeme školaraca...Sad jedino logično bi bilo da je sada u tijeku izgradnja okretišta negdje pije aerodroma i da će busevi polako krenuti u vožnju,jer nema smisla da stoji još npr. 5 mjeseci...a bilo je i govora da će jednica ići do sućurca,sad tu ulazi u pitanje i Solinski lions G koji vozi 1,jer on ulazi u Kaštelanski teritorij...ali dobro,oni su kupili međusnobno nove buseve...u svakom slučaju nema smisla da ova 2 classica G budu na liniji 37,jer Trogir nije sudjelovao u nabavi...a što bi ima falilo da su s Kaštelima čiji građani koriste liniju 37 dogovorili pola-pola cijene novog busa na 37...ali neka nema ja ništa protiv starih...samo meni ništa više nije ovdje jasno...a bojim se da se ovoj dvojici Classica ne dogodi što i O345G...zaribaju u garaži...

netko

Ma ovako.Po meni bar ;).
Classici ne trebaju voziti na 37-mi je onda voze i za Trogir,a Trogir nije ničim zaslužio da novi busevi voze na 37-mi.
Nešto će biti........Classici će najvjerovatnije voziti na 38-mi.Mada zasad nema ni traga ni glasa tome,ali prema govorima mora nešto biti tako da oni najvjerovatnije neće biti na 37-mi osim ako se nekim spletom okolnosti nešto desi.
Classice ne treba sada pustiti da ležu onako u garaži.Već više skoro od mjesec dana(ko zna što je bilo kad su zapeli sa papirima)ležu u garaži i nebi smjeli tako dugo jer će im se desiti ono kao kod o345g.
I jedno je sigurno.Classici G će voziti,a sad gdje pustimo da vrijeme pokaže to.Mi možemo samo nagađati. ;) :D

brzi

Classic G danas na 37!!!g.b.260...

netko

Citat: brzi  u Srpanj 09, 2008, 12:02:41
Classic G danas na 37!!!g.b.260...
E moj Brzi kad bi samo bio g.b.260. ;) :D :D
Budem slikao i g.b.260.

brzi

ajd usput kad vidiš 260 vidi jel mu radi zadnji displej...koliko se čini,izgleda da ne radi...

netko

Brzi na g.b.260 ne radi niti jedan display ;).

brzi

Citat: netko  u Srpanj 09, 2008, 20:39:35
Brzi na g.b.260 ne radi niti jedan display ;).

neznam,vidio sam samo zadnji kraj...

maky

g.b. 255 na liniji 37:

g.b. 238 na liniji 2:

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!