MAN Lion's Classic

Autor maky, Travanj 30, 2008, 21:52:06

brzi

danas sam napravio đir s 238 na 16ki... i naravno... već su se u dvije stolice urezali potpisi, sa strane isto pokoji potpis, na kraju rukohvata, gdje imaju oni "čepići" pa kad ih skineš vidš da je rukohvat šupalj, ni njih nema, tako da je u rukohvate ugurano smeće, smeća po podu koliko hoćeš itd. također su i neke naljepnice sa stakla skinute...
No bez brige, ovo je tek početak, sada će to "putnici" poboljšati kada krene škola...
a g.b. 255, na 37mi... e kako neki u Prometu imaju viška vremena, odlučili su ga malo poružniti... zašto ne? Iako iznad svih vrata lijepo piše Ulaz/izlaz/izlaz, oni su i do vrata zalijepili još veće bijele naljepnice s istim natpisom a na do zadnjih vrata nisu zalijepili na autobus nego na staklo  >:( bravo samo tako nastavite...

markost

On vozi samo na 10-tki,g.b. 256

maky

g.b. 238.
Jupiiii, počela je školska godina, a time i rušenje autobusa, pas im mater divljačku. Ovdje fali onaj plastični čep na kraju ovog svjetla, to je manje bitno:

Ali ovo je bitno. Prva iskidana stolica u novim Classicima. Da, 6 mjeseci su u upotrebi. I onda kad roditelju počmu nešto (oprostite na izrazu) srat zašto se njihova djeca u školu voze u starim kantama. Da se mene pita išli bi pješke... Ili najbolje nek ih u školu voze sami roditelji koji ih (nisu) odgojili, pa nek njima pu autu otraga pišu markerom, kidaju sjedala nožem, urezuju imena, pa bi vidio da li bi ih vozili sa novim VW-ima, Audijima, BMW-ima...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

stipe15

U potpunosti se slažem s tobom i dijelim tvoju ljutnju. ;)

maky

Koliko sam vidio g.b. 260 je dobio natrag svoju ratkapu.

Međutim, na g.b. 256 ne radi stražnje lijevo svjetlo (pozicija) i probijen mu je auspuh, pa zvuči poprilično čudno.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Studeni 08, 2008, 00:08:51
Da,i to začudo odmah nakon dva-tri dana nakon što ju je izgubio. ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

Citat: netko  u Studeni 08, 2008, 00:10:56
Citat: maky  u Studeni 08, 2008, 00:08:51
Da,i to začudo odmah nakon dva-tri dana nakon što ju je izgubio. ;)
Mislim da je ipak prošlo malo više, ali bitno da je ona opet na mjestu.

Šta se tiče g.b. 259, ako sam dobro vidio, dobio je natrag svoju tablicu, a možda sam ja gledao na krivi g.b.  :P

Inače, jadni oni na liniji 37, uza sve one radove, cesta je, ma ono više nije uopće cesta. Rupe, šahte, zakrpe, lokve, ovih dana bi vam bolje poslužio brod nego autobus...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

U g.b. 257 ima potpisa. Neki su bili brisani, ali nema smisla kad su divljaci jači...

Inače, taman se lijepo razradio i ide ko avion po onim magistralama na liniji 1A za Bunje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Privremena linija 1A Bunje-HNK

maky

Jučer sam išao napravit baš đir da vidim kuda točno ide i kako... Uglavnom, do širine u Solinu vozi kud i normalna linija 1, ali onda ova 1A nastavlja ravno prema Sv. Kaju trasom linije 37 i dođe do raskrižja gdje linija 37 skrene lijevo na staru kaštelansku, a ova 1A skrene desno i penje se na standardnu trasu linije 1.
Inače linija mi se baš sviđa, najveći dio trase ide po magistralama sa 2-3 trake  u svakom smjeru, a kako je vrijeme jednog kruga sat vremena, onda sholeti moraju brzo voziti da stignu na polaske  :)

Sreća pa to novim Classicima nije problem, dapače, mislim da guštaju protegnut noge  8)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

A jučer sam se vozio u g.b. 258 na liniji 37. Nije ništa razbiveno unutra, ali je u prikolici sve išarano. Doslovno sve, čak su i po staklima pisali markerom... Nije mi se dalo fotkati tu sramotu.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Nema zime u novim Classicima na liniji 37.  Danas sam se skuhao u g.b. 259. Topli zrak se lijepo diže od dolje prema gore i ispunjava cijeli autobus.  8)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Evo Classica koji stalno vozi liniju 73 za Ogorje.Ima čak i naljepnicu ograničenja brzine na 100 km/h.

g.b. 243

Inače dugopoljski Regio još vozi bez ratkape.

netko

Slike jesu malo lošije jer još baš nije bio pravi dan,ali vrijedne pažnje svakako.
G.b.258.
Ako ćemo gađanje kamenjima autobusa nazvati sramota,kako onda nazvati ovo na autobusu starom 7 mjeseci.
Prvo stolice.Ovo je samo dio,još su tri ovakve. >:( >:(

Svaki autobus od samog početka ima svoje potpise,tako da je i cijela ova "kutija" ispisana.Mali detalj. ;D

Ovo neznam kako nestane i sad se nesmije paliti ventilator da nebi još i neko prste zabadao. ::|

A ovaj koji je ovo napravio neznam da li voli miris plastike ili nešto drugo... >:(

I ovo če brzo nestati,a u pozadini vidite potpise i čak nema ni svih onih slova MAN Importer Hrvatska. >:(

Ako je neko već skinuo "stolice",zašto je morao skinuti navlaku sa spužve i onda to samo baciti ovako. >:( >:(

I ovo neznam kako i šta,ali kako je moglao ova neonka puknuti ovako. ???

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

I Classic g.b. 242 izgubija prednju desnu ratkapu.  >:(