Kvarovi autobusa (1)

Autor tamlover, Studeni 27, 2007, 15:10:02

Tomek

A danas oko 15.00 viđen i gbr421 u kvaru kod Buzina.

buSHunter795

Upravo sada je kod McDonaldsa na aveniji Dubrava D5 vukao Citara 666 sa pratecim Crafterom po tramvajskoj pruzi.

MAN19464

876 je svaki dan u kvaru, ali doslovno svaki dan i napokon je na 330 gdje nije takav problem ako stane u pon. je bio na 315 i naravno riknuo u čehima, kasnio pola sata putnici su bili jako ljuti kud je vruće tu ga još nema pola sata. kod njega je veliki problem sa ovjesom stalno mu padaju jastuci a i mjenjač je katastrofa nabija i trza kad prebacuje u nižu brzinu.

conecto

Meni je stvarno teško samo tako procijeniti da li se APP riješio krampa ili sve što dođe u APVG brzo ode k vragu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

kojot

Citat: conecto  u Lipanj 09, 2010, 23:31:30
Meni je stvarno teško samo tako procijeniti da li se APP riješio krampa ili sve što dođe u APVG brzo ode k vragu.

Neka netko iskreno kaže kako su ti busevi bili održavani u razdoblju 1999. do danas i u kakvom su sad stanju.
Isto vrijedi i za Mercedese iz APD, nisu niti oni u "bajnom" stanju.
Problem je što u 10 godina u te autobuse nije uloženo gotovo ništa osim golog krpanja i sada to dolazi na naplatu, počinju rikavati ozbiljnije stvari i sad bi valjda APVG, u ovakvom zet-u gdje ne štima nabava dijelova i općenito je sve naopako,od tih autobusa trebao napraviti "avione".

MAN19464

riješili se krampa, doduše ima tu i odličnih buseva ali poznata je stvar da se u te autobuse nije ulagalo samo se vozilo i to do besvjesti, mislim da je najveći problem u nabavi rezervnih djelova kojih jednostavno nema i da bi se otklonio neki kvar bus u arz-u stoji po mjesec dana jel nema djelova i naši mehaničari su osuđeni na inprovizaciju a tu sreće nema i mislim da nam je voda došla do grla i bitno se osjeti štednja na rezervnim djelovima.
gb. 880 stoji već 3 mjeseca možda i duže nakon što je došao sa popravka potrebno je prekucati nove brojeve karoserije koji su stradali u prometnoj nesreći zar je moguće da takav bus koji je inače bio jedan od najboljih da sada stoji kao neka olupina zar nikome nije stalo da se to riješi gadi mi se gledat kako pojedinci nerade svoj posao nesmije se dogodit da takav bus stoji zbog nemara pojedinca koji ga nežele ni pogledat kada prolaze kraj njega a ne da riješe tu sitnicu i da ga vrate na cestu gdje mu je mjesto. užas

haki

Danas je jedan Manov zglobni bus stajao prazan na Jadranskom mostu oko 12:30 (neznam g.b. jer sam ga vidio sa Savskog mosta )

Neprilagodjen

ujutro oko 10 u gorici vidjen 534 u kvaru..

tramvajac 92

209-134 ima krepan display i vozi s tablom 134-2 ČRNOMEREC - ORANICE

STIB

Prenešeno s tramvajskog foruma:
Citat: ĐĐ 208danas oko 16h pokvario se autobus g.b. 683 na tramvajskoj pruzi kod Lidla u Dubravi prema gradu. Nastao je tramvajski zastoj od 15 tramvaja (10 jedanaestica i 5 četvorki). Jednu 11-icu su pustili tijekom zastoja do Dupca, ostali su okretali u Dubravi. Provozao je i bus umjesto tramvaja, ali tada je kamion odšlepao autobus pa su tramvaji krenuli.
(fotke će biti kasnije...)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

buSHunter795

gb 149 stoji pola sata na Vukovarskoj...čujem da je puklo crijevo za dovod, stigao je i Crafter...

haki

Dobio sam informaciju da se jutros pokvario bus na liniji 234 s polaskom iz Laništa u 07:15 poslije mosta Slobode  .Najvjerovatnije je bio problem s hidraulikom jer je bus kad su ljudi izišli iz busa bus je krenuo prema Hlavnom kolodvoru prazan.

MAN19464

zašto misliš da je problem hidraulika?

haki

Citat: MAN19464  u Lipanj 18, 2010, 22:49:02
zašto misliš da je problem hidraulika?

Jer se priše nagnuo , a ne mora biti ?

manoplan

Izvori javljaju: gbr 29 ostao u kvaru na Jadranskom mostu u smjeru Botinca. Navodno iscuirla voda ili ulje   :(