NAŠ KLUB

Autor tamlover, Svibanj 18, 2008, 03:16:12

noxis93

i još jedan razlog je taj da nam je domena .org a nemamo organizacije

erobuss

Pa šta ima veze što je domena .ORG? Mogla je biti i .EU

noxis93

.org je skraćenica .organisation ali mi nemamo .organisation  pa zato nam treba organizejšon... ;)

erobuss

Da je bila slobodna domena .com trebali bi osnovati company?  ;D

Ljudovi, vruće je previše. Treba ić na more, o tome nakon odmora  ;)

maky

Citat: erobuss  u Lipanj 29, 2008, 14:39:48

Ljudovi, vruće je previše. Treba ić na more, o tome nakon odmora  ;)
Neki su svaki dan na moru...  8)
Obožavam ljeto!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mate

Ero slazem se s tobom...o tome se moze na veliko raspravit u 9.mjesecu nakon odmora... 8)

A,zavidim ovim dole Dalmatincima poput Maky-a,koji uzivaju u blagodatima mora... 8)a,valjda cu i ja negdje se dole uskoro spustit

noxis93

ehe ja se trenutno javljam sa nogama u razini mora točnije na brodu... ah blaženi bio globe trotter mobility manager.
no ja želim iskaznicuuuuuuuu

CroHerc

Citat: erobuss  u Lipanj 29, 2008, 14:39:48

SVE JE TO JOŠ DOBRO ,  ŠTA BI DA JE DOMENA < ba > TREBALI BI OSNOVAt BANDU  ;)!!!!

sshadow11

pa i meni se danas dogodilo na parkiralistu hotela kad sam pokusa slikati jednu setru njemackih reg, izletia mi je vozac i nesto na njemackom ka sta to radin vako nako, kako neznan njemacki, a on nezna engleski samo sam se ispricao i otisa; a sta cu :-\

tamlover

Odlično, bitno je kreativno se izražavat. Svaki početak je težak, ali bez ideja nema šanse da bilo šta napravimo.

Inače, iskaznica kao iskaznica je formalnost. Da bi ona nešto i značila, tj vrijedila kao nešto čime se možemo identificirati taj klub mora biti registriran. Znači paralelno treba upregnut na dva fronta. Kreativnom i birokratskom.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

stipe15

Tko bi se time pozabavio?A da ima nekakvog pojma o birokraciji i osnivanju nekakvog kluba.

sshadow11

evo ovako drago mi je sto smo opet poceli s ovom temom jer od ljeta se nista nije poduzelo, mislim da bi, sto se ove iskaznice tice svi mogli pokazati malo svog truda i kreativnosti pa pokusati u grubo je napraviti tko zeli,, sto se tice udruge najbolje bi se bilo konzultirati sa adminom zeljeznice ipak je covjek to prosao tako ako bi zelio pomoci( a nevidim razlog zasto ne) da pomogne svojim znanjem koliko moze. Da ne pisete novi statut udruge samo njihov pruzmite i malo ga preokrenite, naravno uz njihovo dopustenje, iako stvarno ne vidim razlog zasto ne, ipak su to nase prometne kolege :)

noxis93

hmmm... ja sam za ako je i cijena poštena

Pozdrav

S319UL

A kada i kako bi se to moglo realizirati? ;D
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mate

Ja se nadam da li bi se do moglo skoro realizirat...jer posljedni dogadaj na AK ZG (verbalni napad vozaca panturista na mansg313-a)...pokazuju da je ovakav klub zbilja potreban