NAŠ KLUB

Autor tamlover, Svibanj 18, 2008, 03:16:12

S319UL

Da, to bi bilo dobro jer kada vozač pita šta slikaš, ti mu samo pokažeš iskaznicu pa bi se možda ??? i drukčije ophodili prema nama, uputili nas negdje, dopustili slikanje iznutra itd... A onda se ovakve situacije sa Panturistom na AKZG nebi događale.  ::| 
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mate

Evo nakon 6 mjeseci se i meni dogodilo... :(
sada se vidi da bi nas klub stvarno trebao postojati, da ne bi morali biti zrtve nervoznih vozaca...

Naime jutros na AK Sl.Brod (negdje oko 10.40) sam imao donekle neugodnu scenu s vozacem Translinera od CB-a (slika Translinera je u topicu CB - slike)...naime pred polazak busa dalje men je prisao vozac tog autobusa i priupitao razloge mog slikanja njegovog busa...Ja sam mu sve detaljno objasnio sto i kako te zasto to radim...a on je men promrmljao da ce on to sve provjerit...ja sam mu na to odgovorio slobodno...i nes je jos promrmljao i otisao u bus...
nije mene to toliko zasmetalo...nego on sam sto je uzeo mobitel pa valjda mene il slikao il snimao ???

Inace nikad nisam imao problema s nijednim vozacem ni s djelatnicima AK u Sl.Brodu...
al ocito su neki morali biti izuzetak...jer ovaj iz CB - a ne zna da nase slike s foruma nekima dobro dodu...

maky

Ma svi smo bar jednom imali nekakvu neugodnost, ali uopće me nije briga za to. Neki sholeti naglo i burno reagiraju, ali onda im objasnim pa se smire, jednom sam tako sve ispričao i objasnio da ne radim za 24 sata i da ništa sutra neće bit u novinama i onda je čovjek čak inzistirao na tome da slikam i njega uz autobus, da se vidi na slici tko je dobio novi autobus da se može pohvalit  ;D
Dakako, ima i onih koji se ne žele smirit, ali onda i ja prebacim ploču pa da vidimo "tko je jači". Sreća pa sam malo krupnije građe pa kad podivljam onda mu nabijam i njega i policiju i sve po spisku, istom mjerom kojom i on meni, pa on na koncu odustane, a ja ipak fotkam ono šta me zanimalo. Uostalom ne može ti nitko ništa dok slikaješ na javnim površinama, to nijednim zakonom nije zabranjeno. Samo pazi da na fotki ne bude male djece  ;D

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

zoki.man.fan

...i nebi se smjele vidjeti tablice

zoki.man.fan

pronašao sam sve uvijete i pravila za osnivanje udruge, ako je tko zainteresiran neka mi se javi

St!pe

Imal išta od ovoga ili smo / ste odustali?
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

tamlover

Odustali od čega? Ne vidim da smo se makli od piskaranja u ovoj temi...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

mansg313

Citat: S319UL  u Listopad 05, 2008, 18:06:31
Da, to bi bilo dobro jer kada vozač pita šta slikaš, ti mu samo pokažeš iskaznicu pa bi se možda ??? i drukčije ophodili prema nama, uputili nas negdje, dopustili slikanje iznutra itd... A onda se ovakve situacije sa Panturistom na AKZG nebi događale.  ::| 
Citat: mate  u Listopad 10, 2008, 12:32:26
Evo nakon 6 mjeseci se i meni dogodilo... :(
sada se vidi da bi nas klub stvarno trebao postojati, da ne bi morali biti zrtve nervoznih vozaca...

Naime jutros na AK Sl.Brod (negdje oko 10.40) sam imao donekle neugodnu scenu s vozacem Translinera od CB-a (slika Translinera je u topicu CB - slike)...naime pred polazak busa dalje men je prisao vozac tog autobusa i priupitao razloge mog slikanja njegovog busa...Ja sam mu sve detaljno objasnio sto i kako te zasto to radim...a on je men promrmljao da ce on to sve provjerit...ja sam mu na to odgovorio slobodno...i nes je jos promrmljao i otisao u bus...
nije mene to toliko zasmetalo...nego on sam sto je uzeo mobitel pa valjda mene il slikao il snimao ???

Inace nikad nisam imao problema s nijednim vozacem ni s djelatnicima AK u Sl.Brodu...
al ocito su neki morali biti izuzetak...jer ovaj iz CB - a ne zna da nase slike s foruma nekima dobro dodu...

Prvo za buSHuntera795: Znaš da se ja skoro nikad nisam nikog bojao i da sam radio razne ludosti u što mogu posvjedočiti i drugi forumaši(ponajviše ZG ekipa) tako da se na takve bisere uopče ne obazirem recimo imao sam okršaj prije nekih tjedan dana sa vozačem APP-ove Setre G.B 98 pred KD Vatroslav Lisinski i nekom matorom koja se našla u busu...(inače tek toliko da se zna bio je na pločniku a ne u u gibalištu makar ga ima :-X) te dok se on okrenuo sa busom ja sam napravio klik i zadovoljno produžio dalje.Bili su tu vozači od APP-ovog MAN-a troosovinca i. gen,Panturistovaca,Čazmanaca ali ja tu nemogu ništa vazda bilo i bit će...

Onda za onu bolju i  prihvatljiviju koja te nakon lijepog objašnjenja pusti da slikaš po mogučnosti iznutra ali nažalost takvih je sve manje...Osobno najbolja iskustva što se tiće slikanja imam sa vozačima iz Dalmacije(Puntamika,ex Contus) koji su kad sam god pitao sve je bilo uredu lijepo zamolio,poslikao hvala doviđenja...I istaknuti ću još samo jednog vozača kojem nažalost neznam ime ali sam mu jako zahvalan naime slike APP-ove 411 HD bijele imamo zahvaljujući njemu...Također monogobrojne slike novog Starlinera i 431 DT imam upravo zahvaljujući njemu te sam mu na tome jako zahvalan jednostavno HVALA :)