Neoplan

Autor maky, Studeni 28, 2007, 22:56:57

Shole

Bila je jedna 215HD, mislim RI-537-GG,  pa 303-ca 536 ili 538 (znam da su tablice bile jedna do druge).  Mislim da je 303-ca bilo više, i bili su još neki stari Neoplani.  Shef će sigurno znat bolje.  Skyliner je bio čisto bijeli i imao je logo sa plavim slovima isti kao onaj TAM 331 na staroj Tomekov slici

maky

Ovako vjerojatno izgleda u raju!  ;D  8-8

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

erobuss

www.sejari.ba ima 'forum'. Administrator za sad postavlja ponudu vozila... Koga zanima nek pogleda  :)

5AR

Citat: erobuss  u Siječanj 27, 2011, 18:25:19
www.sejari.ba ima 'forum'. Administrator za sad postavlja ponudu vozila... Koga zanima nek pogleda  :)
Zanimljivo, čak je i Pavlićev Skyliner u ponudi. ;D

elvis

Da,on je objavljen medju prvim autobusima,i vec je napisano i da je prodat,za sad su poceli poprilicno kvalitetno raditi,odgovaraju na sva pitanja i daju korisne informacije :)

gjuro

jeli mi ko moze objasniti razliku izmed n116 i n116H ?

maky

Citat: gjuro  u Veljača 11, 2011, 23:33:03
jeli mi ko moze objasniti razliku izmed n116 i n116H ?
Neoplan N116h je za 16 cm viši od običnog N116, što se najlakše prepoznaje po malim bunkerićima iznad druge osovine...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

gjuro

hvala na odgovoru  ;)

mechanik

Klimama je sve toćno opisao oko Viseona!

Viseon jest dobio dozvolu od MAN-a za proizvodnju aerodromskih avtobusa pod markom Neoplan, kao što su bili, rade se još i danas ali je več novi projekat u pripremi! Ako sve ode prema planu dolazi još jedan u Hrvatsku!

Pozdrav!
Mechanik

Tomek

Kažeš da će doći JOŠ jedan? Šta je jedan onda već prodan? Kome? I tko je zastupnik za Viseon? MAN Importer ili netko drugi?

mechanik

U zračnoj luci Dubrovnik ima 7 avtobusa Neoplan tako zvani Airliner! Ove godine morao bi doči još jedan, ako se ne dogodi isto kao u Zagrebu! Ako te zanima zastupnik za Viseon kontaktiraj me na mail jer sam ovdje novi pa neznam da le se dopušta stavljanje 'reklama'!

Pozdrav!
Mechanik

Tomek

Šta se dogodilo u Zagrebu?

mechanik

Izgubili javni natječaj!  >:(
Mechanik

mechanik

Evo nekoliko slika od novog Skylinera II

Pozdrav!
Mechanik

Bari