Neoplan

Autor maky, Studeni 28, 2007, 22:56:57

elvis

Jos nam reci svoj zakljucak,jesu li original ratkape na Neovom ili CB-ovom Neoplanu ???

PROFA

Prvo te ne kontam sa pitanjem!!!!
A ako pogledas svatit ces .
A CB srebreni ima onakve kakve si ti rekao noviji su svi sa tim ratkapama,a stariji su svi sa ovakvim.A za translinera ne znam samo megaliner ima orginal starliner ratkape jel sam vidio.

mate

Hocu li ja morat makniti svoju sliku da bi se prestalo raspravljati oko j*bnih ratkapa >:(
Dajte pa ljudi smo nismo zivotinje da se na svakome koraku treba svadati, svatko ima pravo na svoje misljenje i videnje, a PROFA je ovdje samo iznio svoje zapazanje...

elvis

Evo ovako,nadam se da ces skontati,u temi Croatia-bus Razno postavio sam sliku Neoplana Starlinera od ELLE-TRAVEL Tuzla i Neoplana Translinera od Croatia-bus Zagreb,ti si rekao u temi Croatia-bus Slike da su na tom Translineru ratkape od Starlinera original,lakirane u radionici CB-a...ja sam to negirao zato sto ja mislim da su to obicne Neoplanove ratkape koje su lakirane tako da bi izgledale kao da su od Starlinera,pa si sad postavio ovaj klip na kojem se vide ratkape od Starlinera,onda sam ja tebe u prethodnom postu upitao koji je tvoj zakljucak,dakle jesu li original ratkape Starlinerove na CB-ovom Translineru,jesu ili nisu?

PROFA

neznam jer nisam taj bus jos vidio!

elvis

Citat: mate  u Ožujak 16, 2010, 14:30:23
Evo i od mene jedan Transliner na liniji Vukovar - Laussane

http://i285.photobucket.com/albums/ll78/mate88/Translinerzg0012cb.jpg

jesu mu ovo prve ratkape od starlinera?
[/quote]

Jesu ovo su prave ratkape od STARLINERA i farbane u lakirnici u  CB kao sto se tamo i busevi farbaju!
[/quote]

Ovo sam kopirao iz teme CB-slike
Ovdje tvrdis da jesu,kako mozes nesto tvrditi ako ne znas,ako nisi siguran?
Zavaravas druge clanove koji  nisu sigurni u to

PROFA

Ja mislim da jesu ,ali nisam siguran!
I ja nikog ne zavaravam,a sad cu ti dati odgovor na jedan tvoj odgovor u jednoj temi !
Pa vidi kakve ti gluposti nekad na pises -ja kazem kad glupost na pisem da je glupost !

elvis

Ovdje ti dosta poznavalaca autobusa moze reci da nisu original,nego da su zakamuflirane...ali nisu ljudi tvrdoglavi kao ja da se nerviraju oko toga,a ti bi isto tvrdio i da si ga vidio 100 puta

maky

Citat: PROFA  u Ožujak 25, 2010, 21:08:57
Ja mislim da jesu ,ali nisam siguran!
I ja nikog ne zavaravam,a sad cu ti dati odgovor na jedan tvoj odgovor u jednoj temi !
Pa vidi kakve ti gluposti nekad na pises -ja kazem kad glupost na pisem da je glupost !
Ma dobro jel tebi k...c u očima?!

Daj sjaši više, bilo je baš dobro dok jedno vrijeme nije bilo tvojih bisera. Šta komentiraš ako nisi vidio?! Ja ništa ne pišem ako nisam siguran. A da ne govorim da svugdje izigravaš nekog poznavaoca svega i svačega i sve miješaš prste. Šta se sad praviš indijanac?! Rekao si da su na Translineru od CB-a Starlinerove ratkape, šta nije istina, nego su samo malo prebojane. I onda si se uhvatio tih ratkapa ko pijan plota ko da svi mi neznamo kako izgledaju Starlinerove ratkape.

Cijelo vrijeme te ignoriram, ne reagiram na bisere i gluposti, i čovjek bi pomislio da ćeš se sad smirit nakon hlađenja, a ti opet po svome. E pa neću više trpit, nemam ni ja čelične živce.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

doBUS

Koliko kosta nov Neoplan Starliner a koliko CItyliner ???

PROFA

1.Nisam bas nigdje najahao!

A za cijenu sve zavisi sta hoces da ima ,ali sad ima dosta povoljno!

maky

Naježim se od ovog videa...  :P

Neoplan <3  8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

troosovinac

neko neče spavat večeras zbog videa  ;D ;D ;D
bela lađa

PROFA

Citat: maky  u Travanj 07, 2010, 21:25:49
Naježim se od ovog videa...  :P

Neoplan <3  8)

Maky imas pravo 100 % PO DRZAVAM te sa komentarom.
Ja sam ne kad bio zaljubljen u NEOPLANA,a odkad stavlja MAN motor vise se i ne okrenem za njim!
Dok je bio sa MERCEDES motorem i SCANIA bio je ne unistiv i pristupacan svima za kupit!

5AR

Sajam u Celju, eee sad mi se više sviđaju ovi noviji prekidači, posebna edicija koja nije numerirana kao što je bio Platinum.