Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

zvone16

Na Krasici ima nesto jako malo koi mm, ovo sta pada samo vjetar nosi
ZvoneXp

mivano

Mirta

Kod Morčića, trasa linije 3A.

Nikad ne reci:"Nikad!".

Shole

Bit će tu problema kad nastave kopat prema gore.  Ovdje je raskršće pa se to sve da nekako izvuć jer ima prostora, al gore neznam baš.  Sva sreća pa imamo dovoljno minibusa  >hammer<

421

Citat: Shole  u Ožujak 10, 2011, 20:33:36
 Sva sreća pa imamo dovoljno minibusa  >hammer<
Ako ustreba, Zagreb nije daleko, a možda se skupi  za plaće od (pod)najma! good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

BARCODE

Vidiš ta ti ideja nije loša. Reci mi samo da li ih smijemo malo prefarbati u naračasto čisto da se uklope.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

421

Budi u trendu:folije u boji čine čuda.Što se mene tiče trebala je ostati stara shema bojanja  bus123 u ZETu: krov krem, od stakala naniže ZG plavo pa bi pretvorba u RI shemu bus123  bila lakša i brža. Uz obaveznu napomenu : ZG i RI (  ili RI i ZG )gradovi prijatelji. ;D
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

I u roku dva dana grafiti  ARMADA,  BBB--šupci, Mamiću.......

Obavezno RI tablice i narančaste folije gore.  Ili ove all over reklame ala 670. 

Mirta

Još jedan semafor na trasi linije 3A. Ovaj je u najoštrijem zavoju.

mivano

sa http://www.rijekadanas.com/u-tunelu-d-404-proradila-rasvjeta/

U tunelu D-404 proradila rasvjeta!
Mar 18th, 2011 | Kategorija: Najnovije, Vijesti

U tunelu usred mraka na trasi mitske D-404 večeras je konačno proradila rasvjeta. Rasvjeta je uključena i na Brajdici i na Delti, sve je počišćeno, oko ceste ima dosta policije. Prema svemu sudeći bliži se trenutak tehničkog pregleda i konačnog otvaranja ceste koju su Riječani predugo čekali.

Mirta

Jedna neobična s Viškova u petak. Jedan policajac gleda u aparat, a drugi gura razbijeni auto.

NP-549

Sudar kod Orijentovog igrališta danas oko 15 sati.  7/7A i 25/26 vozile Kontuševom pa trasom linije 6 za grad, a natrag preko Podvežice i ulicom Brdo na Sv.Anu.  Slika nije uspjela  :P

Berlingo

Sa trase linije 3A. Raskrsce ispod Morcica gdje se moze prema Hostima. Imamo novi kruzni tok koji nece dugo zivjeti. Sad je i meni jasno zasto ovuda vozi iskljucivo papamobil. D.I. Klana bi vec trebala voziti. I moram priznati da nikad nisam vidio bager parkiran na sredini raskrrsca.

Ovuda 3A vozi nizbrdo....

....a ovuda za Bezjake.

Berlingo

Prvo si iskopcajte ton ako vas nervira alarm radi pojasa. Od cetvrtka linija 2A vise nema ujutro problema kraj trznice. Jer velika vecina se ovdje penjala na nogostup. Tesko je bilo dati par kuna za garazu. Da ne pisem o koncertima kad se za skupe ulaznice ima ali par kuna za parking ni slucajno. E pa vise necete!
Jedino se bojim da ce ugibaliste kraj dvorane sad biti uvijek puno, a vec su vidjeni pojedinci kako parkiraju na samom kruznom toku.

Berlingo

S linije 32. Vrijeme oko 14.30-14.45. Sigurno ima kasnjenja. Iz pravca Opatije nije bilo kolone!