Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

vedran 811

Kada sam počeo raditi posao vozača " stari majstori" su mi rekli" Šofer je jednom nogom u grobu a drugom u zatvoru" i  " mali pazi se sve šta se desi ti si prvi na udaru" ja sam im samo odmahnuo rukom i mislio nije to baš tako kako vi govorite . Naravno tada sam bio mlad i nadobudan dok nije ispalo prvo sranje , pa sam se sjetio tih rječi kad je i ono za što sam bio kriv , a bome i ono za što nisam bio kriv išlo preko mojih leđa.

Majstor

Na portalu 24 sata Mato tours sletio s autoputa A3 nema ozlijeđenih
Samo mi sudite pošteno !

tomekk

Ma to je vjerojatno ilustracija, jer u članku nema fotke, a i sumnjam da bi Mato bio s 2 putnika na A3. To mora da je neka linija bila...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Grof

Fotka je stara od prometne u Lekeniku. Nakon toga je kod Herca ušminkan zadnji kraj kao na N1116

mate

Panturist - Cityliner OS-138-BM, a Polet vrlo vjerojatno Bova VK-297-BV, sva sreca pa nema tezih posljedica

passat238

I sletio je od Cazmatransa Vukovar Neoplan Starliner VU-771-AO

mate

To se zna da je on, pa nisam zato ni pisao, bome je bilo veselo jucer i danas, jos sam citao dns u tiskanom izdanju 24sata da je i Setra S213 RL od ČZM Podravina Prigorje isto sletila, te jos ono sto je i sinoc bilo na A3, samo sto nigdje ne pise ciji je bus u pitanju

Marek

Eurobus od ČZM Podravina Prigorje(mislim da je KC-536-DP,jer ima nove KŽ registracije) se prekrenuo na lijevu stranu ,evo upravo ga šlepaju u smjeru Zagreba.

passat238

Citat: mate  u Ožujak 15, 2013, 15:40:27
To se zna da je on, pa nisam zato ni pisao, bome je bilo veselo jucer i danas, jos sam citao dns u tiskanom izdanju 24sata da je i Setra S213 RL od ČZM Podravina Prigorje isto sletila, te jos ono sto je i sinoc bilo na A3, samo sto nigdje ne pise ciji je bus u pitanju

Sorry ja nisam znao zato sam bio napisao  thumbs

Konj

Tko zna čiji su autobusi ostali u snijegu na autocesti u Mađarskoj?

:) :)

shef

Srpski je crveni Skyliner od Feniks GiZ - vozi djecu. Naši? To se ne zna...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Marek

Citat:Najmanje je pet osoba izgubilo život a više ih je ozlijeđeno u nedjelju ujutro u Belgiji u nesreći autobusa s ukrajinskim i ruskim učenicima, priopćila je policija a prenose lokalni mediji.

Nesreća se dogodila oko 6.30 sati na autocesti u smjeru Antwerpena, na sjeveru zemlje, rekla je policija a prenijela je agencija Belga. Poljski autobus je prevozio četrdesetak ukrajinskih i ruskih učenika u dobi od 15 do 17 godina.

Troje učenika, vozač i osoba iz pratnje su poginuli, po zadnjim informacijama tamošnjih medija. Teško je ozlijeđeno desetak osoba koje su primljene u obližnje bolnice. Neozlijeđeni putnici su prevezeni u obližnji vatrogasni dom gdje će biti zbrinuti.

Okolnosti nesreće još nisu poznate. Autobus je skrenuo s ceste i udario u branik, nakon čega je sletio niz padinu i prevrnuo se na bok, pišu mediji. U nesreći nije sudjelovalo drugo vozilo. Nije bilo tragova kočenja, što navodi na zaključak da je vozač zaspao. Državno odvjetništvo je odredilo vještaka.

http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/725925/nesreca-u-belgiji-poginuli-ucenici-vozac-i-pratnja/